Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
A Sandboxie ingyenes, és nem kell regisztrálni egyszer sem.
"a sandboxiban lehet telepíteni, utána mindne onnan fut?"
Pontosan! Csak arra ügyelj, hogy az automatikus ürítés ki legyen kapcsolva.
Egyébként az alapértelmezett beállításaival használom, illetve 1-2 egyszerű dolgot átállítottam (pl. hogy legyen sárga keret a benne futó programok ablaka körül, ha az ablak fölső szélére húzom a kurzort), de azért nem árt átbogarászni az általános beállításait, és az egyes homokozókét sem (a homokozó nevén jobb gombbal hívható elő).
Az asztalt és a többi saját könyvtárat én is átirányítottam egy másik meghajtóra, a programok legtöbbjét a SB-ba telepítem, a többit sem a C: -re, így kisebb macera újból belakni a gépet. Aztán, amikor belaktam, jöhet egy komplett biztonsági mentés, és később elég azt visszaállítani (és frissíteni), ha leli valami. Pár perc alatt lesz egy új, de belakott rendszerem.
"jelezze, hogy van frissítés. és majd ha akarom, letöltöm. vagy megengedem neki. nem tehetek róla, de az ilyesmit nem szeretem."
Meg tudlak érteni, nekem sem tetszik, ha valami ennyire önállóskodik. Annyit tehetsz, hogy a homokozóját letiltod a netről, amíg telepíted, elindítod, konfigurálod, ismerkedsz vele, és csak aztán engeded ki a netre. Akkor persze frissíteni fog. Megbízható programnak ismerem. A frissítések gyakorisága nagyon változó, van, hogy pár naponta jön újabb, és olyan is szokott lenni, hogy pár hónapig semmi. Ezt a frissítős hülyeségét leszámítva teljesen megfelel, szinte bármit le tud tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi