Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Na, ebbe belevau.

A gyártó weboldalán elvileg ott illik lennie a drivereknek, sőt a leírásoknak is, amikben szerepel, hogy miből melyik verzió van az adott típusú kütyüben. Azokhoz érdemes a drivereket megkeresni.
A "legújabb drivert akarom" nálam már akkor megszűnt, amikor szembesültem a multifunkciós kütyük marhaságaival. Azt a drivert tettem fel, ami a kártyához és adott os-hez ajánlott volt.
A korábbi gondjaim akkor voltak, amikor a kütyü régi volt, a gyártó archiválta az adatokat és ilyenkor a driver frissítésekből élők hadának weboldala jött csak be találatra, illetve a gyártó oldalán is csak új drivereket ajánlott letöltésre, mert neki úgy tetszik.
Én meg amondó vagyok, hogy azért, mert a házastárs kezd elhízni, még nem kell elválni és keresni egy vékonyabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest