Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Na, ebbe belevau.
A gyártó weboldalán elvileg ott illik lennie a drivereknek, sőt a leírásoknak is, amikben szerepel, hogy miből melyik verzió van az adott típusú kütyüben. Azokhoz érdemes a drivereket megkeresni.
A "legújabb drivert akarom" nálam már akkor megszűnt, amikor szembesültem a multifunkciós kütyük marhaságaival. Azt a drivert tettem fel, ami a kártyához és adott os-hez ajánlott volt.
A korábbi gondjaim akkor voltak, amikor a kütyü régi volt, a gyártó archiválta az adatokat és ilyenkor a driver frissítésekből élők hadának weboldala jött csak be találatra, illetve a gyártó oldalán is csak új drivereket ajánlott letöltésre, mert neki úgy tetszik.
Én meg amondó vagyok, hogy azért, mert a házastárs kezd elhízni, még nem kell elválni és keresni egy vékonyabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest