- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
kételkedem #9889 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem amivel az mp3 fájlok bitsebességét tudom változtatni!
Tudtok ajánlani egy ilyen ingyenes programot?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
RoyalFlush #4285 üzenetére
Köszönet!
-
D4rkm4n
őstag
Milyen programmal tudnék a scannelés eredményeként létrejövő jpg-ből pdf-et konvertálni?
Esetleg van lehetőség arra, hogy a több pdf-et ezután egybe lehet-e gyúrni?
-
D4rkm4n
őstag
A helyzet:
Cossacks II. kitömörít, telepít, mountol, duplaklikk az asztalon elhelyezett parancsikonra, a gép tölt és egyszercsak semmi.
Miért nem indítja el a játékot?
Sorry ha nem ide tartozna a kérdés, de jobb topikot nem találtam.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
attyspocak #3951 üzenetére
Az én régi pendrive-om nem.
-
D4rkm4n
őstag
Valaki tud ajánlani egy programot, amivel a pendrive hozzáférést le lehetne kódolni?
Tehát kérje a jelszót mielőtt megnyitná az adathordozót?
Fontos lenne.Közben találtam egyet.
Ha esetleg valakit érdekel: [link]
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan programot amivel mp3-akból tudok részleteket ki- és összevágni?
-
D4rkm4n
őstag
Hali!
Szükségem lenne egy programra, mivel tudom mérni egy pendrive írási sebességét! Tudnátok egyet ajánlani? (Esetleg egy oldal ahonnan le tudom szedni?) -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amivel egyes mappákat tudok kóddal lezárni. Ismertek ilyet? -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progira lenne szükségem, amelyikkel szám szerint tudnám beállítani az egyes portok nyitását ill.zárását. (speciel a 135-ös, 113-as és 5000-es portokat szeretném zárni.)
Fontos lenne! -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan tudnám egy kicsit megfejelni a notebook-om hűtését úgy, hogy a hardverekhez nem nyúlok? (Tudni illik még garanciális és nem akarom, hogy ez ugorjon.)
A processzorom (1.6-os pentium) szimpla netelés és zenehallgatás közben 46 fokos.
Tudnátok ajánlani valami programot amivel egy kicsit esetleg nagyobb teljesítményre tudnám ösztökélni a gépben lévő cooler-t? -
D4rkm4n
őstag
Nos ismerősömnek a wigwam-os gyorsteszt nyitva találta a 135-ös, a 113-as és az 5000-es portot. Miután feltettem a Keiro-t, még a programot sem hagyta lefutni
-
D4rkm4n
őstag
Egy jó program, mely elárul pár dolgot procinkról:
http://origo.hu/szoftverbazis/seged/teszt/cpu-z.html -
D4rkm4n
őstag
Hali!
Elég összetett a problémám:
- Egyik ismerősöm minden nap csak 1-2 órát tud netelni otthonról, mert az említett idő után megjelenik egy ''Connection interrupted'' hibaablak. Magyarul a kapcsolat folyton megszakad és aznap már nem is engedi fel többet. Mitől lehet ez? Valami külső támadás érte a gépét? (Tudtommal csak modemje van... De nem 100%)
Milyen (ingyenesen a netről letölthető) progit ajánlotok ennek ellenőrzésére?
Előre is köszi!(Bár még úgyis lesz majd kérdésem ;-) )
-
D4rkm4n
őstag
Hali mindenkinek!
Egy olyan programot keresek, ami Windows XP alól futtatva inormációkkal lát el a processzor hőmérsékletéről, hogy mennyin rezeg stb... Tudnátok ilyen progit ajánlani? Meg egy helyet ahonnan letölthetem?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Flint 2 OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest