-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kételkedem
addikt
-
RoyalFlush
őstag
válasz
D4rkm4n #4281 üzenetére
ABBYY FineReader
Epson (38xxDX) nyomtatóhoz mellékelt gyári lemezen is megtalálható tudtommal. bmp, jpg, png, pdf .. a szöveget, ábrát, táblázatot, vonalkódot felismeri.. a lapokat összefűzve a dokumentumot pdf, rtf, doc, txt, htm, .. formátumba tudod menteni. Konvertálásra is tudod használni (pl.: pdf -> doc)
-
Ch4os
aktív tag
válasz
D4rkm4n #3950 üzenetére
Most találtam.
Hardveres védelem a Pendrive-hoz -
Jarod1
veterán
válasz
D4rkm4n #3950 üzenetére
A havernál láttam ilyet , ha bedugod az asztalon megjelenik 1 kis ikon, letörölhetetlen
Ha rákattintasz jelszóval védeni tudod az egészet, addig sehogz nem csatlakozik, sehol
nem látható, hozzáférhető a pendrive míg a helyes jelszót meg nem adod..
Sajna a nevét nem tudomCsak úgy mellékesen, 2002-2003 tájékán láttam itt a cégnél 1 srácnál pendrive-ot
az se tudtam mi az, 16 M-os volt, nem sokára én is vettem 1 128 Megásat 8100 Ft-értazóta már hol is járunk? 1 Gigás 2-3 eZer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- alza vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest