Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz kraftxld #37019 üzenetére

Mondjuk Én voltam a balfék, mert egy "aprócska" dolog lemaradt, nevezetesen, hogy USB kábellal akartam volna összekötni a gépet a telóval. Na most Airdroid-nál látszólag beállítható a dolog, de nagyon akadozós volt a dolog, WiFi-n kacsolódva pörgősebb volt, de az Airmirror (asszem ez a neve) funkció aktiválásakor (ez felelne, azért, hogy a PC-n lássam valós időben a dolgokat), voltak igen komoly akadások.

Odin89
    Igen, logikus és kézenfekvő választás lenne(napi szinten használom a TV-t, kezelésével nincs gondom), ha USB-n keresztül is működne, nem csak internet kapcsolaton keresztül.

Ettől függetlenül inkább letettem az USB-s "mókolásról", és marad a Teamviewer, majd viszek magammal egy Accesspoint-t (mert a teremben, ahol az előadás lenne, igen gyenge és ingadozó a jel), aztán repeater-ként bekonfigolom előtte, így a probléma letudva.

Köszönöm a segítőszándékot! :R

Újabb progi

Megint kellene egy "érdekesebb" progi... Egy ismerősöm keresett meg azzal, hogy a facebook-ra nem tud MP3-t direktbe feltölteni(ezen azért meglepődtem, de lévén, hogy sosem voltam tagja egyetlen közösségi hálózatnak(így az FB-nek sem), ezért elfogadom amit mond).
    Ahogy keresgéltem a neten, azt találtam, hogy alapvetően 2 lehetőség van
    1. valamilyen tárhelyre feltolni az MP3-kat és onnan a megosztási linket beszúrni az FB-be (na ezt kizárnám, ismi ilyennel nem fog mókolni)
    2. Átkonvertálni az MP3-t MP4-be

A 2. megoldás a járhatóbb út, viszont olyan progi kellene, ahol csoportosan lehet MP3-ból MP4-be konvertálni, de úgy, hogy meg lehessen adni egy statikus képet, amely a konverziót követően, az MP4 lejátszásakor az elejétől a végéig mutat (MP3-ban ugye nincsenek video adatok)
    (találtam jó és ingyenes szoftvert, csak az egy üres, statikus fekete hátteret tesz be)

Jó lenne, ha lenne ilyen szoftver, mert nagyon sok MP3-t szeretnének feltölteni és ezért az nem járható út számomra, hogy a konverziót követően, xyz video editorral én tegyek képet minden egyes MP4-be...

Előre is kösz a javaslatokat.

Új hozzászólás Aktív témák