Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Flow Scroll, pluginként beépül a böngészőkbe, de sajnos csak Logitech egérrel működik, érzékeli az egér típusát.
Én is használtam, de most egy Genius bill-egér kombóra álltam át, ezzel nem működik, meg mással sem.
Pedig a Genius egy kézreállóbb, könnyebb egér (1x AA elem, a duplával szemben), középső gomb (vagyis a görgő) is sokkal finomabban, kisebb erővel kapcsol, görgő gumiperemes. Viszont elvesztem vele a simított görgetést, ami szemkímélőbb, kellemesebb, mert görgetés közben nem ugrál a lap, jó gyorsulása is van, ha gyorsabban tekerem.
Vannak persze egyéb böngészőpluginok is FF és Chrome-ra, ami márkafüggetlen, régebben azt használtam, csakhogy a Logitech volt a legprofibb, legsimább, amit még hangolgatni sem kell, egyszerűen csak működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest