Hirdetés
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Nyárbúcsúztató hardvermix
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
LonGleY #27803 üzenetére
1.Azt hiszem egy értelmes kérdést tettem fel.
Nálam az ingyenes azt jelenti, hogy lifetime ingyenes, letöltöm és használom ameddig akarom.
A vegas nem ilyen.2. Mint írtam, nem MM-re van szükségem, számomra ez egy katyvasz, nem szeretem, le is töröltem. (nálam nem is volt túl stabil)
Másrészt egy kis videó miatt, nem fogok youtube videókat böngészni, hogy akkor most mit hogy kell, hanem amikor van időm, akkor leülök és csinálom.Másrészt, meg én normálisan írtam neked..., de azt is leírtam, hogy legyen Magyar nyelvű, de ezt úgy látom továbbra sem érted. Tudok valamennyire angolul, de az ilyen szakszavakat nem ismerem.
Nem értem miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Írtam, hogy mire van szükségem, és nem értem, hogy mit nem lehet azon érteni, hogy nekem nem vegas kell, hanem egy egyszerű, MAGYAR nyelvű, lifetime ingyenes videó szerkesztő program, ami tökéletesen fut 64bites Win8-on. Ennyi lett volna a kérésem.
De inkább keresek egyet, mert van egy olyan sejtésem, hogy nem fogok választ kapni.Ezért nem szeretem ezt az oldalt. Amikor írom, hogy mi kell mindig az van, hogy inkább ezt, igaz, hogy kétszer annyiba kerül, mint amennyit mondtál, de sokkal jobb.... Azért ha lehet csak én gazdálkodjak már a pénztárcámmal, ne egy idegen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Androidos fejegységek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest