-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
atibuc #27887 üzenetére
Bármilyen mappában mássz ki az asztalig, ott jobb klikk a Számítógépre (Computer) > Kezelés (Manage) > azon belül ott lesz a lemezkezelő. Vagy ugyanez a jobbklikk a start menüben lévő Számítógépre.
Vagy start menübe beírod: partíció (partition) > Enter. Ez pont a kívánt opciókat nyitja.
(#27889) S-IW: Tudom, mire gondoltál.
-
LonGleY
veterán
válasz
atibuc #27884 üzenetére
Konkrétan a telepítés az, amit nem szabad elkezdeni. :] Csak a lemezkezelőig bootolj be, oldd meg, amit szeretnél, aztán a következő lépés helyett kilépsz. Odáig tisztán RAM-ból megy a prog, nem kezd el és hoz létre semmit. De ha rájössz a lemezkezelő használatára a win-ben, akkor ez a boot is fölös (bár én is szívesebben használom a telepítőt).
-
LonGleY
veterán
válasz
atibuc #27880 üzenetére
Win telepítővel, ahogy egyébként is csinálnád. Amíg nem törlöd a C-t, addig nem tesz kárt benne.
Bebootolsz, kiválasztod a particionálatlan részt, létrehozol neki egyet, win 7-8 esetében még formázhatod is, és utána kilépsz. A gépet újraindítod, és máris látod a hiányzó részt. Ha ezt a telepítőből nem tetted volna meg, gyorsformázod, és kész.
Vagy ahogy kispx írta.
Azt még csak betűjel-változtatásra használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged