- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Az a gép szerintem maxon fogyasztana 70W-ot, egyébként a 10-15W játszana kb. gépen is.
Próbáltam tájékozódni, és az OpenWrt-t istenítették, mindenki azt írta, hogy mindent tud, mindenki azt ajánlotta, hogy azzal lehet, hogy azzal mindent lehet. Konkrétan leírtam mindent, részletesen, hogy mit szeretnék, mielőtt megvettem, de hiába.
Tegyük fel, hogy mindig ír a lemezre (amire nem tudom, mi szükség van, ha nem csinál semmit), és lenne egy SSD-m, amin a rendszer volna. Akkor már mindenképp le lehet állítani.
De még mindig nincs olyan program, ami a HDD/SSD helyett memóriába dolgozna meghatározott mérettel, hogy utána egyszerre helyezze át a nagy darabokat magától, nélkülem, Pedig az én kérdésem, csak erre irányult. Nem úgy, hogy egy 30GB-os torrentből beállítok 5-öt, mert oda annyi fér, aztán áthelyezem HDD-re, és a többi részét oda töltöm, mert ez értelmetlen, és felesleges kínlódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest