Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Akinek van valami bejáratott módszere a következőre, attól kérnék egy kis segítséget:
Van egy TV-kártyával rögzített analóg PAL adás, MPEG2-ben. Mivel a TV-kártya sajnos nem rendelkezik HW-es tömörítővel, ezért az MPEG2 stream FPS gondoktól szenved, 25 helyett 25.0xx, ahol x nagyobb, mint 0 (és valószínűleg a hang sem pontos "szabványos" frekvencia). Ha pl. egy MPEG2-t támogató VirtualDub-bal vágnám ezt a stream-et, akkor elcsúszik a hang, ebből gondolom, hogy az FPS ráadásul nem fix, hanem ingadozik. Bármilyen lejátszóval nézve viszont a kép és a hang szinkronban marad, és bárhová ugrani is lehet benne, akkor is megmarad a szinkron.
Arra keresnék valamilyen megoldást (programot), amivel ezt a stream-et meg tudnám vágni úgy, hogy ne csússzon el a szinkron. Vagy esetleg konvertálni is lehetne, szintén úgy, hogy a szinkron megmaradjon (bár ez utóbbi azért problémásabb, nem nagyon bízom benne, hogy ez megoldható). A Google-t én is tudom használni, MPEG2 konverterből/editorból rengeteg van, engem az érdekelne, akinek a fenti problémakörrel konkrét tapasztalata van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest