Hirdetés
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szép napot!
Milyen programmal tudnék egy Outlook .ost kiterjesztést megnyitni?
Az Outlook 2013 nem tudja, pedig lementettem az állományt a gépről, amit azon a gépen lévő Outlook használt -
válasz
Mercutio_
üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy nekem fogalmam sincs mivel lehetne egyáltalán belenézni, hogy értelmezhető dolgot lássak egyáltalán, az átírás utána már más kérdés, mert programozáshoz nem értek, szóval az én nem hinném hogy megtudnám csinálni, bár most van 1 teszt exe-m aminek megvan az eredeti, és az átírt változata, ott megnézném mit kellett átírni, és az alapján próbálgatnám.
-
válasz
föccer
üzenetére
Köszi
A vállalatirányítási rendszerünkben (régi, személyre szabott rendszer) kéne 1-2 dolgot átírni, a programozó uszkve 300.000 Ft-ot mondott (ami egyébként nem sok, mert 60 állományban kéne kotorászni), de ezt is meg akartam spórolni.
UI: A fönököm fog ennek a hírnek "örülni", de hát ezzel jár a dolog. -
Hello
Kéne 1 olyan progi, amivel tudom szerkeszteni a DOS-os exe-ket (illetve hogy milyen formátumú nem tudom, de régi) -
Olyan program kellene ami XLS-ből DBF-et csinál
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm -
Olyan program kellene nekem, ami elindít egy .bat állományt egy bizonyos időben.
-
DVD-s kamerával felvett anyagokat (több DVD, DVD-ként több rész ) hogyan tudnám könnyedén egy DVD-re összemásolni.
Bonyolúltan úgy gondoltam, hogy bemásolom aviba a DVD-ket ezeket összefűzöm, majd újra DVD formátumúra alakítom, de ez a legvégső eset, amit szeretnék. -
Olyan program kellene, amivel ki-, bekapcsolni lehet a gépet.
-
DVD hangsávját szeretném lementeni mp3-ba, ehhez várnék megoldásokat
Előre is köszi. (Valahol láttam a megoldást, de most nem találom)
Illetve MOD: DVDAudio Extractor-t megnézem addig is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA® driverek topikja
- Óra topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő