Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szép napot!
Milyen programmal tudnék egy Outlook .ost kiterjesztést megnyitni?
Az Outlook 2013 nem tudja, pedig lementettem az állományt a gépről, amit azon a gépen lévő Outlook használt -
válasz
Mercutio_ #19945 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy nekem fogalmam sincs mivel lehetne egyáltalán belenézni, hogy értelmezhető dolgot lássak egyáltalán, az átírás utána már más kérdés, mert programozáshoz nem értek, szóval az én nem hinném hogy megtudnám csinálni, bár most van 1 teszt exe-m aminek megvan az eredeti, és az átírt változata, ott megnézném mit kellett átírni, és az alapján próbálgatnám.
-
válasz
föccer #19943 üzenetére
Köszi
A vállalatirányítási rendszerünkben (régi, személyre szabott rendszer) kéne 1-2 dolgot átírni, a programozó uszkve 300.000 Ft-ot mondott (ami egyébként nem sok, mert 60 állományban kéne kotorászni), de ezt is meg akartam spórolni.
UI: A fönököm fog ennek a hírnek "örülni", de hát ezzel jár a dolog. -
Hello
Kéne 1 olyan progi, amivel tudom szerkeszteni a DOS-os exe-ket (illetve hogy milyen formátumú nem tudom, de régi) -
Olyan program kellene ami XLS-ből DBF-et csinál
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm -
Olyan program kellene nekem, ami elindít egy .bat állományt egy bizonyos időben.
-
DVD-s kamerával felvett anyagokat (több DVD, DVD-ként több rész ) hogyan tudnám könnyedén egy DVD-re összemásolni.
Bonyolúltan úgy gondoltam, hogy bemásolom aviba a DVD-ket ezeket összefűzöm, majd újra DVD formátumúra alakítom, de ez a legvégső eset, amit szeretnék. -
Olyan program kellene, amivel ki-, bekapcsolni lehet a gépet.
-
DVD hangsávját szeretném lementeni mp3-ba, ehhez várnék megoldásokat
Előre is köszi. (Valahol láttam a megoldást, de most nem találom)
Illetve MOD: DVDAudio Extractor-t megnézem addig is
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest