- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
-
rittzo
tag
A monitor egy bizonyos felbontásra van kihegyezve, ott teljesen jók a torzításai. Más frekvencián nem annyira. Ha profi monitort veszel, ott valószinüleg nem fog ilyen jelentkezni, mivel a gyártója mindent beleépít, ami a torzításokat megakadályozza, ill. betudja a felhasználó állítani magának. Ezért is drága.
Már láttam olyat is, hogy bizonyos monitor, bizonyos kártyákkal nem müködnek jól, VGA kártya csere után a ''hiba'' megszünt.
-
(Bundás)
addikt
Még mindig nem tudom miért görbül, de én pl. most próbáltam ki előszőr 1152-es felbontásban és nálam is eléggé furcsán állt a kép, összenyomva, miegymás. Azonban manuálisan beállítottam a monitornak a helyes arányokat, mostantól ha 1152-be kapcsolok normálisan áll be, független a Windowstól.
-
(Bundás)
addikt
Azt írja az Everest, hogy 1152x864 90 Hz. Nem nyírod ki, ha átrakod 100 Hz-re. Ha nem bírja akkor is 100-on fog menni, csak idővel lehet megunja...
Miben több ez, mint a 105 Hz-es 1024x768?
Néha bebolondul a reflesh lock driver telepítgetéssel, miegymással. Sokszor meggyült vele a bajom, hiába állítottam 100 Hz-re az Istenért nem akart annyin menni. Jó ideje nem cserélgetem a driver-eket, azóta nincs semmi bajom vele.
A Belinea driver-e meg hibásan van szerkesztve, ott 1024x758-ra 85 Hz-et ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest