-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
rigo88 #18049 üzenetére
Én O&O Defrag-et használok, meg vagyok vele elégedve. Ez zónák szerint defragol, vagyis egyes mappákat más szerint rendez, pl. név szerint: Windows, Program Files, Boot stb. mappák. Elérés szerint: Programdata, Users stb. mappák. "Sima" space módszerrel pedig a ritkán használt mappákat a Windows-on belül, illetve minden más mappát.
Továbbá ajánlom figyelmedbe ezt a cikket. A parkoltatási időt én mindenképp megnövelném a helyedben. Hosszú távon nem hiszem, hogy az a 8 mp kifizetődő...
Egyébként ez a merevlemez elvileg változó fordulatú, de nem tudom, hogy mennyi a fordulatnak a felső határa. Lehet, hogy lassabb, mint egy fix 7200 rpm-es hdd. Emiatt lehet lassabb a másolás. És ha azon van a rendszered, akkor meg tényleg nagyon könnyen belassulhat másolásnál (nekem a fix 7200-es hdd-m sebessége is néha lecsökken másolásnál).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest