- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerepesig
tag
Sziasztok!
Az utóbbi napokban sok "habbit tracker" hirdetésbe futottam bele. Eddig nettó fszságnak gondoltam, hogy egy egyszerű "számláló" app miatt jöttem le a piáról.
Ilyenre gondolok: https://mindsetstack.co/
Tudom nem nagy pénz, de hátha van ingyé'cuccról jó tapasztalatotok. -
kerepesig
tag
Sziasztok!
Kisvállalkozó vagyok, a napi munkamenetemet akarom kordában tartani
Emailben, telefonon, messengeren kapok feladatokat/infókat, ezek rendszerezésére keresek egy totál egyszerű crm-et vagy projektvezető szoftvert.Egyszerű, átlátható, alap dolog kellene.
- ügyfélhez feladat felvétel
- feladat státuszbeállítás
- összefoglaló értesítés a lezáratlan feladatokról -
kerepesig
tag
Szuper szerintem jócskán off kérdéssel érkeztem, így év végére. Tudtok olyan "programot" ami QR vagy vonalkód alapján tud törzsvásárlói rendszert / adatbázist létrehozni?
Pl: van 50 különböző üzlet, ügyfélnek pedig törzskártyája. Bemegy a boltokban, ott telefonnal lecsippantják a kártyáját. Felhőbe kerülnek adatok (konkrét vásárási adatok nem), csak ki csippantotta le, mikor.
Az adatok további feldolgozására ha alkalmas a rendszer akkor oké, de csak a ki és hol rekordokat rögzíti az is elég.
Köszi!
-
kerepesig
tag
Sziasztok!
Milyen webinár szoftvert ajánlanátok?
Ami fontos:
- ingyenes (olyan 20 felhasználó és maximum 60 perc)
- a becsatlakozóknak ne kelljen plusz szoftvert letöltenie
- az előadó egységesen tudjon mindenkit némítani
- az előadás időpontját előre meghirdetjük, az admin tudja jóváhagyni a csatlakozásokat
- az interaktivitás nem feltétlenül szükséges (az előadó beszél, nagyon kérdésekre nem kell számítani)A Google Meet-et néztem, de úgy láttam (vagy legalábbis nem találtam rá megoldást) hogy a hallgatókat nem igazán lehet korlátozni (vissza tudja magának adni a hangot, ha a "szervező kilép a többiek bent maradnak), a Zoom-nál pedig ott megálltam, hogy a hallgatónak is le kell töltenie a szoftvert.
-
kerepesig
tag
Sziasztok!
Tömeges képátméretezésre keresek ingyenes programot. Plusz extra lenne ha tudna webp-be bemnteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs