- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaizoli
tag
Üdvözletem!
Tegnap már kértem segítséget de nem kaptam még választ....
(1) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Max.150 ezerFT, de ár-érték arányban ha van a célnak megfelelő akkor jó az "olcsóbb" is....
(2) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
90%-ban netezés(flash videók, youtube, skype, online tv műsorok, "élő" sportközvetítések....)
(3) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem játszom egyáltalán.
(4) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nem lényeges, itthon kitenném monitorra.....azért ne legyen túl silány persze...:-)
(5) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Ritkán lenne hordozva, főleg lakásban lenne használva(wifi)
(6) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win7,Win8 is....
(7) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD-vel gondolom jobb lenne(vagy netnél nem igazán számít?)+optika is kell....
(8) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
webkamera skype miatt kell
(9) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Fuji A544 és Probook 455 G2 5 év garival már néztem újban, használtban lenne ezekkel "vetekedő" más ajánlott és ésszerű választás vagy az új gép mégicsak új......Ivy-s proci alá nem szeretnék menni, abban már a HD4000 elég értelmes IGP-nek tűnik arra amire nekem kell legalább pár évig......amit néztem notebooksystem.hu-n:HP EliteBook 2170p Subnotebook 140ezerFT:
Core i7-3667U 2500/3200 Mhz CPU
12.5" Wxga (1366x768) TFT kijelző
Intel HD 4000 vga
4 Gb Ram
250 Gb ssd
Gigabit lan
3 db USB 2.0
WLAN a/g/n
Bluetooth
DisplayPort
szép állapot
12 hó garancia
szuperkönnyű mindössze 1,3 kg, webkamera
világító bill., kb. 8 órás akkumulátorSzerintetek megéri vagy inkább ennyiért inkább a Fujitsu A544? Esetleg más javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest