Új hozzászólás Aktív témák

• csabaizoli

tag

Üdvözletem!

Tegnap már kértem segítséget de nem kaptam még választ....

(1) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
    Max.150 ezerFT, de ár-érték arányban ha van a célnak megfelelő akkor jó az "olcsóbb" is....
    (2) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
    90%-ban netezés(flash videók, youtube, skype, online tv műsorok, "élő" sportközvetítések....)
    (3) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
    Nem játszom egyáltalán.
    (4) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
    Nem lényeges, itthon kitenném monitorra.....azért ne legyen túl silány persze...:-)
    (5) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
    Ritkán lenne hordozva, főleg lakásban lenne használva(wifi)
    (6) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
    Win7,Win8 is....
    (7) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
    SSD-vel gondolom jobb lenne(vagy netnél nem igazán számít?)+optika is kell....
    (8) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
    webkamera skype miatt kell
    (9) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
    Fuji A544 és Probook 455 G2 5 év garival már néztem újban, használtban lenne ezekkel "vetekedő" más ajánlott és ésszerű választás vagy az új gép mégicsak új......Ivy-s proci alá nem szeretnék menni, abban már a HD4000 elég értelmes IGP-nek tűnik arra amire nekem kell legalább pár évig......amit néztem notebooksystem.hu-n:

HP EliteBook 2170p Subnotebook 140ezerFT:

Core i7-3667U 2500/3200 Mhz CPU
    12.5" Wxga (1366x768) TFT kijelző
    Intel HD 4000 vga
    4 Gb Ram
    250 Gb ssd
    Gigabit lan
    3 db USB 2.0
    WLAN a/g/n
    Bluetooth
    DisplayPort
    szép állapot
    12 hó garancia
    szuperkönnyű mindössze 1,3 kg, webkamera
    világító bill., kb. 8 órás akkumulátor

Szerintetek megéri vagy inkább ennyiért inkább a Fujitsu A544? Esetleg más javaslat?

Új hozzászólás Aktív témák