- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Pár hete már írtam ide, azóta vannak kinézett típusaim, és a vásárlás időpontja is közeleg, viszont nem tudok dönteni.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2-3 hét múlva
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
durván 150e
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Főképp munkaeszköz, rendszergazdaként dolgozom. Emellett időnként virtuális gépeket szeretnék futtatni, valamint visual studio-t szoktam használni.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
nem igazán
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
minőség
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Szeretnék, de ha most nem fér bele, az sem probléma, később is tudom bővíteni.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
14" matt, és NAGY FELBONTÁS! (min 1600x900)
(8) Notebook tömege?
gyakori hordozás miatt értelemszerűen minél könnyebb annál jobb, de nem ez a fő szempont
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
mindegy, nem szükséges, céges rendszer kerül rá
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
HDD ha lehet 500GB, memória 4-8gb (ha 4, akkor 1 modulos legyen), ODD nem árt ha van, de nem kritérium. SSD mindenképp kerül majd bele, és lesz másodlagos HDD is, tehát a hely szükséges hozzá.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI, irodai használat miatt halk működés cpu terhelés esetén is, billentyűzet világítás praktikus lenne, szigetes billentyűzethez sem ragaszkodom, bár még nem használtam huzamosabb ideig
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
CPU igényeset időnként, GPU igényeset nem
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Laptopsystem-en és hwaprón nézelődtem elsősorban, a nagy felbontású változatok sajnos ritkák.
Jónak vélt típusok:
HP Elitebook 8460P (pro: jó ár, HP, kontra: régebbi hardver, hdmi nincs, szigetes, nem világító billentyűzet, talán picit hangos, szürke szín )
HP Elitebook 8470P (pro: HP , kontra: hdmi nincs, szigetes, nem világító billentyűzet, szürke szín )
Dell Latitude 6430 (pro: masszív, hdmi, világítós nem szigetes billentyűzet, NBD, kontra: ár, csúnya, nem tudok megbarátkozni ezzel a formavilággal.)
Lenovo T430 (pro: akksi, forma, sötét szín, világítós billentyűzet, kontra: hdmi nincs, szigetes billentyűk, idegesítő folyamatosan magas hangot kibocsájtó ventilátor.)
Fontos szempont, hogy halk legyen a gép, tehát számomra az integrált VGA-s verzió lenne jó. A HP-kban nincs lehetőség az integrált-diszkrét váltására, a többiről nem tudok nyilatkozni.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
használt szép állapotút és garanciálisat, új üzleti kategóriásat ebből az összegből nem kapok, ezzel tisztában vagyok.Ebben kérem segítségeteket, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest