Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Feenyx

aktív tag

válasz SLYM #41163 üzenetére

Azért van teljesítmény növekedés az y580 FHD-ban az y570 HD-hez képest :) Tudom, mert volt y570-em is és most y580 van FHD-ban. Jó nem azt mondom hogy fényévekkel jobb, de azért szerintem érezhető. Nem akarlak rábeszélni a sima hd biztos pörgősebb valamivel, csak mondok pár példát.
    WOT-ban FHD-ban ugyanazt a grafikát hozza mint az y570 (persze nem a legoptimalizáltabb játék, azért elég gépigényes), csak azért több és stabilabb fps-sel.
    Starcraft 2 egyértelműen jobb, magasabb beállításokkal tudtam játszani FHD-ben, high-on kielégítően futott, talán ultrán is játszottam (de hozzáteszem csak single playerbe, ahol azért nincs akkor pörgés mint egy komoly multiban :))
    A GTA 4 viszont egyértelműen jobban futott, az y570-en nem tudtam vele low-on sem játszani mert állandóan beszaggatott, de y580-on jobb grafikai beállításokkal élvezhetően vitte.
    És azért FHD-ban játszol, azért alapból szebb képet is kapsz, na meg persze ha a windowsban ügyködsz akkor is:)
    De tényleg nem akarlak rábeszélni, csak leírtam a tapasztalatom :)

Szerk.: Jah és ha netalántán vissza kellene váltani valamelyik játéknál HD-re, akkor szerintem azért nem romlik annyira a képminőség, hogy élvezhetetlen legyen. Vagy csak én nem figyelek ilyenre :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák