- Androidos tablet topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feenyx
aktív tag
Azért van teljesítmény növekedés az y580 FHD-ban az y570 HD-hez képest Tudom, mert volt y570-em is és most y580 van FHD-ban. Jó nem azt mondom hogy fényévekkel jobb, de azért szerintem érezhető. Nem akarlak rábeszélni a sima hd biztos pörgősebb valamivel, csak mondok pár példát.
WOT-ban FHD-ban ugyanazt a grafikát hozza mint az y570 (persze nem a legoptimalizáltabb játék, azért elég gépigényes), csak azért több és stabilabb fps-sel.
Starcraft 2 egyértelműen jobb, magasabb beállításokkal tudtam játszani FHD-ben, high-on kielégítően futott, talán ultrán is játszottam (de hozzáteszem csak single playerbe, ahol azért nincs akkor pörgés mint egy komoly multiban
A GTA 4 viszont egyértelműen jobban futott, az y570-en nem tudtam vele low-on sem játszani mert állandóan beszaggatott, de y580-on jobb grafikai beállításokkal élvezhetően vitte.
És azért FHD-ban játszol, azért alapból szebb képet is kapsz, na meg persze ha a windowsban ügyködsz akkor is
De tényleg nem akarlak rábeszélni, csak leírtam a tapasztalatomSzerk.: Jah és ha netalántán vissza kellene váltani valamelyik játéknál HD-re, akkor szerintem azért nem romlik annyira a képminőség, hogy élvezhetetlen legyen. Vagy csak én nem figyelek ilyenre
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS Chromebook C523
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest