- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Megérkezett az új gép!
Nem adtak hozzá driver lemezt..vagy nem is kell hogy adjanak?(Dell)
-
05Steve
tag
Sziasztok,
notebookot keresek általános felhasználásra, egyetlen kikötés hogy legyen benne dvd író/lejátszó, 120 ezerig keresem a best bujttudom nem nagy a keretösszeg, valami megbízható márkát keresek, nem gond ha gyengébb de legyen minőségi már ami ebből az összegből kijön
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? 120.000ft
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? min 14"
(3) Notebook súlya? mindegy
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? álltalános semmi extra
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? megbízhatóság
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? elég a freedos
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? ami kijön ennyiből nem lenne baj ha lenne benne ssd
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) DVD író/lejátszó
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni) nem kerestem még ide jöttem tanácsért így az ajánlott notebook megvásárlásához bolt ötleteket is várok
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? most -
w.miki
veterán
MATT kijelzős laptopból milyet ajánlanátok?
egy ismerősöm szeretne venni
Samsung NP300E5Z-S04HU
Samsung NP300E5X-S01HU
Fujitsu a531 vagy a532
vagy esetleg valami jobbat is kapni így 120-150eFt közt? -
spammer
veterán
válasz
mighawk #20190 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen méretben, de ajánlok egyet: Fujitsu AH531 + Windows hozzá, így kb. 135k lesz a vége.
Esetleg G580GL ennyiért, de ez gyengébb (bár alap dolgokra még így is bőven elég), és csak 2 év gari 3 helyett. + Windows = kb. 130k
-
mighawk
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni laptop vásárlásával kapcsolatban. A feleségemnek lenne és szeretnénk kihozni 130000-ből. Főleg internetezésre, filmnézésre és MS Office használatára lenne használva. Játékra egyáltalán nem kell, így nem szükséges a dedikál videokártya. Ha lehet akkor Windows-al.
Márka terén jó lenne mondjuk Dell, Lenovo, vagy Hp, esetleg más is szóba jöhet, de semmikép sem Asus vagy Acer (rossz tapasztalat).Segítségeteket előre is köszönöm.
Mighawk
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Erről vélemény:[link] -
theczar
csendes tag
Vélemények erről a gépről?
ASUS X01A
88 ropiért láttam most,megéri? Asus megbízható?
Kicsi,könnyű,vékony,jól hordozható,szerintem esztétikus. Hardware mennyire okés?
Van rá sansz,hogy fut rajta a D3 low graphicsal? -
-
sch_a
addikt
válasz
spyduck #20179 üzenetére
Na ez most megerősített. Az a Dirt3-as eredmény nem mérési hiba, az a játék nekem is szebben fut az A6-omon meg a 6540G2-mön mint a többi, még a k10stat segítségét se kell igénybe vennem, szépet fut. Ugyanez a helyzet az F1 2012-vel, ha jól tudom a két játék alatt ugyanaz a grafikus motor dolgozik. Érdekes ez. Még mindig azt mondom, hogy ebben a kategóriában nem érdemes az AMD-s csodákat választani.
-
Fecniii
tag
Sziasztok!
Sógoromnak kellene egy lapos játékra, max 140k-ért ahogy olvasgattam korábbi hsz-eket két gép jön számításba eddig:
[G580 B960 6GB RAM]
[G580 i3 (sandy) 4GB RAM]úgy gondolom a 6Gb RAM mindenképp jól jön de ezt a B960-as procit nem ismerem, azt vágom hogy ugyanaz az architektúra mint az i3 de miben más?
Esetleg van most ennél jobb a piacon?
szerk: hasonló árú AMD konfig is érdekelne de eddig nem találtam.
köszi
-
lrevi
csendes tag
Javítanám az előző hozzászólásomat, a márka mindegy.
-
lrevi
csendes tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék vásárolni max 150e forintért. Alábbi dolgok fontosak számomra: 15,6" kijelző, játékra is lehessen használni, ne legyen lenovo vagy toshiba. Milyen laptopokat ajánlanátok? -
judek
tag
Sziasztok!
A Lenovo Z585a A8-4500m 7640+7660 vs Z580 i3 3110m GT630 verzióból melyiket érdemesebb venni? Tudom az A8 gyengébb mint az i3 de az amd dgpu+igpu odaver a 630nak. Tehát proci szempontból nagyon gáz az A8?
-
premete
veterán
válasz
Gergőke88 #20167 üzenetére
Arra azért készülj, hogy a Dell Latitude 5-ös sorozat a 6-osnak a "költséghatékony" változata, ahogy a HP esetében is az Elitebook olcsóbb mása a Probook, ami szintén jóval gyengébb minőség, nekem egy mondatot nem sikerült rajta a cégnél leírnom hibátlanul, az Elitebook esetében nem volt ilyen gondom.
Mivel írtad a könyvelést, számolj azzal, hogy ezek a himihumi webshopok gyakran windows nélkül adják a cuccokat, ha rá is teszik a boltban ötezerért, az tört változat szokott lenni. Ha van legális példányod, akkor persze nem gond.
Árulnak itt új mekkbukot, nem tudom, hogy milyen lehet 260 ezerért. -
spyduck
nagyúr
válasz
Gergőke88 #20167 üzenetére
Nekem mar MacBook-om van. Elotte pedig Tihnkpad, Elitebook es Latitude noteszeim voltak. Mindegyiket szerettem es ha a jozan eszt nezzuk akkor jobbak is, de a Macbook eletem elso olyan notija amit eszem agaban sincs lecserelni. 1 ev gari, fenyes kijelzo es az atlagosna gyorsabban fenyesedo bill es jobban is melegszik (a tobbiben amit nem emlitettem viszont jobb a tobbinel), viszont a munkamat fele ido alatt meg tudom csinalni, mint a tobbi gepen (machintos ed touchpadra gondolok). Olyan felhasznaloi elmenyt kapsz, amit semmi mastol.
-
Gergőke88
addikt
válasz
spyduck #20162 üzenetére
Köszi!
Erre tudnál dobni egy linket, hogy hol lehet kapni (Dell Latitude E5430).
Más: Nagyon gondolkodok a Macbook Pro-n is, 300e lenne international klaviatúrával. Minőségben az hol helyezkedik el ezekhez képest?
Számla nem fontos, most nem tudjuk betenni a könyvelésbe. -
spyduck
nagyúr
Persze srácok! Feltéve ha jó neki a hasznalt vagy a mutyi szàmla
-
premete
veterán
válasz
Gergőke88 #20161 üzenetére
Dell Latitude E6220, E6320, E6420 vonalon nézz körül (a legkisebb a legdrágább, de minőségben is az a legjobb) Ha kicsit (~10%-ot) még rá tudsz dobni, E6x30-asban is gondolkodhatsz, azokban a vga még erősebb egy fokkal, bár net+office+fullhd filmhez a HD3000 s bőven elég. Mind matt, és ~120GB ssd-vel számoltam az árakat.
@Tamoo: Ennyiből rendes Thinkpad nem nagyon van, és azok sem olyanok, mint régebben voltak.
@spyduck: Kifejtenéd, hogy miben jobb például egy i7 3520, mint egy i5 3360? -
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Kis méretű notebookot szeretnék. 13,3 lenne az ideális méret, talán 14col.
Árban max 230e. Mi az ajánlott vétel? Játékra nem lesz használva, csak netezés + office.
Örülnék a matt kijelzőnek, esetleg ssd-nek. -
ra^ven
senior tag
válasz
L.C.S. #20154 üzenetére
Most tudtam meg én is nemrég, az alap telepítőlemezen azt hiszem 2 videokártya driver van, de a dedikáltét csak akkor engedi telepíteni, ha előtte minden alaplapi drivert feltettél.
Alapból a HD3000et használja, de meg tudod adni, milyen programhoz használja a dedikáltat, avagy a biosban átállítva a switchable graphicsot a dedikáltat fogja. -
spyduck
nagyúr
válasz
szpevak #20156 üzenetére
Én próbáltam, sajnos a vieovagashoz igazi elonyt csak az i7 jelent. Az i3 es i5 fele olyan lassu ebben, persze ehhez szukseg van arra, h olyan progit hasznalj ami kihasznalja a 4 magot. Ehhez mar nem ertek de elmondottak alapjan az Nvidia CUDA is sokat segit. Legelso normalis i7-es notebook 180ft környeken a Dell Inspiron 5520. Ha CUDA is kell akkor meg jobban a zsebbe kell nyulni. A maximalis keretosszeg ezert a legfontosabb, azt is meg kell mondanod.
-
szpevak
csendes tag
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? Amennyi a HD videovágáshoz szükséges.
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? Mindegy.
(3) Notebook súlya? Mindegy.
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? Masszív internet használat, szinte egész napos üzemelés (sok készenléti üzemmóddal szüneteltetve), streaming HD videó-k nézése és HD videók szerkesztése.
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? A legolcsóbb megbízható laptopot szeretném a fenti célra. 10 000 Ft különbség még belefér.
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? FreeDOS.
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? SSD 120 Gb körüli, RAM amennyi szükséges.
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 8 napon belülMegnéztem a 3G/HSPA lefedettségi térképet, és nem minden településen érhető el, és még nem tudom, hova fogok költözni, ezért lemondtam a fenti vételekről, amelyek 90 000 Ft-ért lettek volna az adott mobilinternet díjcsomaggal 2 éves hűségidő vállalásával megvásárolhatóak. Így most Dell, HP, lemovo és Samsung is felmerülhet, a legolcsóbb ár/érték arány szerint. Ha tényleg i5 processzorra lenne szükségem, lehet, hogy megelégszem egy asztali pc-vel, de több helyen a minimum hardverigényt HD videó szerkesztéshez Core2Duo 2.6-ghz processzorban láttam.
Köszönettel!
szpevak
-
L.C.S.
tag
válasz
szpevak #20152 üzenetére
Beszereztem egy új Lenovo G580-ast. Feltelepítettem mindent, egyetlen gondom van, hogy a hozzáadott telepítőlemezen az nvidia driver gt3000-ként ismeri fel a videokártyát, ezért feltelepítettem a legutolsó vga drivert, de az meg nem ismerte fel a kártyát. Ahogy böngésztem az nvidia forumokat másnál (sőt egy csomó másik kártyánál) is ez a probléma.
Mit tanácsoltok maradjak az eredeit drivernél,vagy van ennél újabb működő is?
-
szpevak
csendes tag
Sziasztok!
Sokat dicsértétek a Lenovo G580-ast. Egy másik topicban egy Samsung notebookot ajánlottak a tanácstalan vásárolni vágyónak.
Ez a két notebook van, melyik ér többet (ténylegesen, pl. melyiket tudnám drágábban eladni)?
Ha megtartanám, az operációs rendszer árát inkább a gép árára költeném, hogy olcsóbban jöjjek ki. Elsősorban masszív NETezésre kellene, játékra egyáltalán nem, viszont Photoshop-ra és HD videó vágásra, szerkesztésre elképzelhető, hogy kellene - még nem tudom. Egész nap bekapcsolva lenne, és gyakran használnám a NETet, majd készenlétbe küldeném (nem volt még notebook-om, nem tudom, hogy kibírja-e túlmelegedés nélkül, illetve mennyi idő után mennyit kell pihentetni). Emellett az ergonómia és az esztétikai érték is fontos, legalább 20%-ban úgy, mint a hardveres teljesítmény. Ha lehetséges, szeretném SSD memóriával bővíteni, ha megoldható, hogy a merevlemez helyett, vagy a mellé beszereljék. Ez melyiknél oldható meg, illetve mennyibe kerül egy 120-140 Gb-os SSD?
Ezek tehát a fő szempontok, várom segítőkész kombinációtokat!
Lenovo G580GH
Intel® Pentium® Processor B950 (2 MB chache, 2.1 Ghz, 2 magos)
15.6” HD kijelző (16:9-es arány, 1366 x 768 képpont) fényes, WXGA, 200 nit
4 GB DDR3 (1 x 4 GB) 1333 Mhz
500 GB, 5400 fordulat / perc, SATA
Grafikus vezérlő: Integrált
non-Intel WLAN (802.11 b/g/n)
Telepítéskor vagy Magyar vagy angol nyelvvel választható Microsoft® Windows 7 Home Premium (64 bit)
Kamera, mikrofon
Webkamera 1,3 megapixel, mono mikrofon hangszűréssel
2 db USB 3.0 csatlakozó, 1 db USB 2.0 csatlakozó, HDMI csatlakozó, 2in1 (SD, MMC) kártyaolvasó, Dolby Advanced Audio, OneKey Recovery, Lenovo Enhanced Experience 3Samsung NP350V5C
Intel® Pentium® B970 (2 MB cache, 2.30 GHz)
15.6"-es HD LED (1366 x 768), tükröződésmentes
4 GB DDR3, 1333 MHz (4GB x 1)
500 GB, 5400 rpm
Intel® HD Graphics
WLAN (802.11 b/g/n), Bluetooth v4.0
Magyar nyelvű Microsoft® Windows 7 Home Premium (64 bit) Microsoft Office Starter 2010
Kamera, mikrofon: 1,3 megapixeles webkamera mikrofonnal
HDMI, 3-in-1 memóriakártya-olvasó (SD, SDHC, SDXC), 2 db USB 3.0, 2 db USB 2.0, 10/100/1000 LANKöszönöm!
szpevak
-
Aleks782
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Üdv -
spammer
veterán
válasz
B-L-A-C-K #20146 üzenetére
Én biztos nem játszottam volna a sráccal egy percet sem, ban azonnal az ilyennek...
(#20132) Tripower: nem tudom mit vársz olyan "eladótól", aki még a Magyarország szót is külön írja, kisbetűvel, egyébként is látszik, hogy kamu az egész, és a hirdető még ráadásul debil is (6 felkiáltójel a mondatok végén).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125 #20144 üzenetére
Még régen emlékszem volt egy olyan gyerek, hogy az akkoriban a legjobb VGA-t meghirdette valami nagyon alacsony áron, majd gyártott magának vagy 5 kamu nevet, és a hirdetésébe irkált saját magának. Végül rövid időn belül kiderült egy korrekt amatőr csaló...
Elő is kerestem... (nemgondoltam ilyen rég volt már, kénytelen vagyok még1x elolvasni...
)
-
Tikakukac
titán
válasz
Tripower #20132 üzenetére
Muhahaha
De átlátszó, nem nézik hülyére az embert
Ennél már csak a délután tanulhattam többet: a kijelzőt NEM nyitjuk a sarkánál fogva, véletlenül sem, mert az tönkreteszi a gépet és akár el is törhet. És még én lettem lesuttyózvaTehát nem normális gépet kell venni, rendes zsanérokkal meg fedlappal, hanem középen kell nyitni, és óvatosan. Ezt jól vésse az eszébe mindenki. Ja és dedikált karit minden HD2/3/4000 mellé, lehetőleg valami jó fost, mert csak. Napról napra jobbat vidulok
-
Tripower
tag
válasz
runner 125 #20138 üzenetére
Még találkára se viszi....
Csak előre utalás... azt is az élettársa számlájára. -
Tiboy86
tag
válasz
Tripower #20137 üzenetére
Lehet utánvéttel is, csak úgy magasabb a futárköltség. 33 euró körül van, de még így is megéri! Nem értem miért nem innen rendelnek a cégek is, akik árulják a laptopokat, kb. 100 000 forintos különbség megvan, az között amit linkeltem, meg az itteni árak között. És így nincs szívem kiadni ennyit érte, ha tudom, hogy olcsóbban is meg lehet szerezni
-
Tripower
tag
-
Tiboy86
tag
Sziasztok!
Megint én vagyok!Van valakinek, bárkinek, valamilyen, BÁRMILYEN ötlete, hogyan tudom rátenni a mancsom ennyiért, erre a masinára? Kivándorlás nem megoldás, köszi
[link]Köszi!
-
Tikakukac
titán
-
InterFox
senior tag
Quadro FX 3700M-ről mit tudtok nekem mondani?
Azon kívül, hogy DX10-es és, hogy 1gb rammal rendelkezik?
Mennyire jó ez játékokra?
YouTube-n nagyon kevés videó van fen, de úgy hallottam 1080p-ben jól boldogul. -
spammer
veterán
válasz
Aleks782 #20115 üzenetére
Fujitsu AH531 105k + ram bele az pár fillér még. Eredeti wint meg vehettek hozzá. Így is megáll kb. 140-ből 3 év garival.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Aleks782 #20115 üzenetére
Amikből érdemes lehet választani:
Dell Inspiron 5520, Lenovo IdeaPad Z585 / G580, Fujitsu LifeBook A532 / AH532 / AH531 / A531
Én mit vennék?
Fujitsu LifeBook A531-et. Csúnya mint az állat, de konkrétan nem láttam még elromlott példányt. Matt kijelző, 3 év gari, belépőszintű üzleti kategória.
Viszont most 3 év garral van a Fujitsu LifeBook AH532 is egész jó áron. Azt is meggondolnám bár arról még nincs képünk, h mennyire megbízható, bár 2010 óta Fujitsu nagyon jó gépeket gyárt.
-
spyduck
nagyúr
válasz
piRate_nEx #20112 üzenetére
A legelsőt megtaláltam én is korábban, de megláttam az árát és elvetettem az ötletet. A másik kettő csak sim jack sztem. Amúgy miért van szükséged a mikrofonra? Nem jó a beépített?
choco01: Az 5110 nem volt jó, az attól újabbak már hibátlanok, sőt! Nagyon sok gépet aláznak is.
-
Aleks782
csendes tag
Sziasztok,
Egyik kollégám fiának (aki amúgy egyetemista), kellene egy laptop.Elvárások:
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? 150e (+-10e) Ft
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? 15 colos, egyéb mindegy
(3) Notebook súlya? mindegy
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? munka, programozás,
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? megbízhatóság
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? Win7-el
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? tárhely mindegy, RAM 4GB
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) semmi
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
HP g6-2030sh
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? a következő 7-8 napban (karácsonyra)Az eddigi pár oldalt elolvasva úgy tűnik, le kellene beszélni őket erről a típusról. Tudnátok légyszíves valamit ajánlani helyette.
Köszi
-
choco01
addikt
Sziasztok.
Igaz hogy az Inspironok hűtése rosszabb? -
válasz
Tripower #20096 üzenetére
Igen, a jó értelemben kőkemény munkaállomás.
A firepro kártyákkal kapcsolatban játékban én még semmi problémáról nem hallottam vagy tapasztaltam (játszom is az enyémmel múlt augusztus óta, steam könyvtáram 200 giga felett szerintem).
Az M6600-ban M8900 van ami 6970-es alapú, az M6700-ban M6000 ami 7870 alapú (és kb 10%-al gyengébb mint a 6970). Az M4600-ban ha jól tudom 6770 alapú firepro van, az M4700-ban pedig 7770 alapú (M4000).
Egyébként alfa kollega lemérte az M4700-at és az M4000 firepro egész combos (bár nem sokat számít de a 3dmark06 12k-ról 15k-ra ugrott a generációváltással).
Szóval ha van rá pénz akkor precisionnál játékra se nagyon van jobb (na jó csúcs alienware erősebb, de az egy "karácsonyfa").
-
spyduck
nagyúr
válasz
piRate_nEx #20107 üzenetére
csak ezt találtam (de ugyebár neked nem ez kell), viszont találtam ilyet is XD [link]
Azt hittem, h létezik, érdekes....
-
btudos
nagyúr
válasz
malac012ko #20108 üzenetére
Ez nem jó? Iponnál sajnos nincs belőle, de a megjelölt célokra ez a legjobb gép a piacon
-
malac012ko
csendes tag
Sziasztok.
Nem sokára szeretnék venni egy notebookot. Amire használnám szövegszerkesztés, internetezés és filmnézés lenne.
A keret olyan 80000-110000Ft között mozogna és innen venném
A segítséget előre is köszönöm. -
Breki
veterán
Sziasztok
Egy kedves hölgy ismerősöm szeretne laptopot venni magának ezért kérdezte tőlem ezeket tudnátok neki segíteni a választásban?
"Nekem lesz igen és virtuálisan kell eldöntenem, nem tudom hol kipróbálni.. Természetesen a felszereltség hasonló, összevetve mindegyikben más tetszik és van ami nem annyira, ezért még vaciálok.. Talán már körvonalazódott a döntésem, de azért kíváncsi vagyok egy "független" szakértőre.."
Lássuk, a jelölteket
Dell Inspiron 15R 5520 146046 Ezüst Notebook
Dell Inspiron 15 3521 148263 Notebook
Lenovo IdeaPad S400 59-350207 Ezüst Slee
Samsung Series 3 NP300E5X-S02HU Ezüst Notebook
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest