Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • altar21

    csendes tag

    válasz Azie #143425 üzenetére

    Köszönöm a tanítást. Nem funkcionális, hanem teljes analfabéta vagyok. Ezt is úgy diktálom valakinek, hogy válaszolni tudjak. :)
    Egyébként elolvastam, és nem kérdeztem olyat, hogy "Ez jó gép?", a többit meg leírtam, csak nem a sablonnal, ha valaki ez alapján nem tud eligazodni, akkor szerintem a hiba nem az én készülékemben van.

    Nem, nem érzem magam különlegesnek, ha így lenne, nem írtam volna ide, és nem is értem miből következtettél erre. Csak mert azt írtam, hogy nálam az az átlagos, mint amit te írtál? És mi volt azon vicces, hogy nem facebookolok? Légyszíves magyarázd el mint egy ötévesnek. Csak azt akartam mondani mindezzel, hogy valaha képben voltam, de egy jó ideje már nem, ezért jöttem ide, hogy tanácsot kérjek. Nem mondom magam technikai analfabétának, sem zseninek, valahol félúton a 3410-essel a zsebében nyáját terelő juhász és Steve Jobs között.

    Bocs, ha tudatlanságommal megsértettem az intelligenciádat.

    A telo csak reakció volt. Igen, mellre szívtam, mert olyan agresszív, lekezelő volt a hsz-ed, mintha ismernél. Minden előzmény nélkül támadtál, mintha én előtte valami rosszat tettem volna ellened. Hát védekeztem. (mondjuk ez a legutóbbi sem volt meghittebb)

    Miért baj ha másik típusra is rákérdezek miután kaptam egy javaslatot? Újra töltsem ki a sablont minden tanács után?

    De biztosan te vagy itt az ász, nem vitatkozom tovább.

Új hozzászólás Aktív témák