- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
altar21
csendes tag
Köszönöm a tanítást. Nem funkcionális, hanem teljes analfabéta vagyok. Ezt is úgy diktálom valakinek, hogy válaszolni tudjak.
Egyébként elolvastam, és nem kérdeztem olyat, hogy "Ez jó gép?", a többit meg leírtam, csak nem a sablonnal, ha valaki ez alapján nem tud eligazodni, akkor szerintem a hiba nem az én készülékemben van.Nem, nem érzem magam különlegesnek, ha így lenne, nem írtam volna ide, és nem is értem miből következtettél erre. Csak mert azt írtam, hogy nálam az az átlagos, mint amit te írtál? És mi volt azon vicces, hogy nem facebookolok? Légyszíves magyarázd el mint egy ötévesnek. Csak azt akartam mondani mindezzel, hogy valaha képben voltam, de egy jó ideje már nem, ezért jöttem ide, hogy tanácsot kérjek. Nem mondom magam technikai analfabétának, sem zseninek, valahol félúton a 3410-essel a zsebében nyáját terelő juhász és Steve Jobs között.
Bocs, ha tudatlanságommal megsértettem az intelligenciádat.
A telo csak reakció volt. Igen, mellre szívtam, mert olyan agresszív, lekezelő volt a hsz-ed, mintha ismernél. Minden előzmény nélkül támadtál, mintha én előtte valami rosszat tettem volna ellened. Hát védekeztem. (mondjuk ez a legutóbbi sem volt meghittebb)
Miért baj ha másik típusra is rákérdezek miután kaptam egy javaslatot? Újra töltsem ki a sablont minden tanács után?
De biztosan te vagy itt az ász, nem vitatkozom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Bővített Lenovo ThinkPad T14 G1 / Ryzen 7 PRO 4750U 8C 16T / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / WiFi 6E AX210
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest