-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antocian
csendes tag
válasz
antocian #106135 üzenetére
sziasztok,
van javaslat? Mire lehet elég a kis UX-es Asus?
fullhd filmnézés nem gond pl. az M-es procival, tévére kiküldve?
"Na, végre ma tapogattam is.. pont egymás mellett láttam a K501-et és az UX305-öt..
UX IPS paneles, pici, rajra wintiz, SSD-s, K501 nyilván nem az.. - de az se az extra nehezek közé tartozik.
Van valakinek tapasztalata ismeretségi körben, hogy tanárnéninek melyik lenne jobb? Elsőre az UX-es, hogy kivetítsen, digitális táblázzon, stb..meg hogy napi szinten ki/be pakolja..
A nagyobb előnye meg lenne az, hogy a 11 éves kölök is használhatná esténként - ha akarja és hozzáfér "jáccani".. bár facebookra jó az ux305 is..
Véleményeket, esetleg tapasztalatokat várnék (szívem szerint mindkettőt megvenném, csak hát azok a piszkos.... Vagy játékra fejlesszem az asztalit egy VGA-val talán..
- a tanárnéni meg hordozza azt ami pici.. Megbízható az UX-es ugye? (mintha azt olvastam volna)
Dell előnye lenne a 3 év, meg + 0,3 kg.. meg az ips, ha marad a nagy.. meg a mínusz a (sokkal) gyengébb VGA
?"
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged