- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
Aktív témák
-
addikt
Sziasztok,
Egy kis segitseget kernek, elkezdtem visszaolvasgatni, de csak kb. tanacstalanabb vagyok mint eddig.
Laptopot vennek 2-300k kornyeken, programozashoz hasznalnam utkozben, suliban.
Amire eddig jutottam, hogy procibol eleg lenne egy i3-as szint, kell 4GB memo, 12,1", 12,5" vagy 13,3"-as matt kepernyo johet szoba, hosszu akku ido, tehat nem art ha van 8-9 cellas akku s minimum 50WHr folotti, videokartya mindegy, nem akarok jatszani, meg HD filmeket nezni rajta, inkabb strapabiro legyen.
Amiket eddig neztem, meg ti is ajanlottatok: [link], [link] vagy meg valami Thinkpad, de megmondom oszinten, hogy nem vagyok otthon ezekben a temakban, mindenkitol csak azt hallom, hogy a Thinkpad az hu de jo, de fogalmam nincs, hogy miert, esetleg ha errol felvilagositanatok azt megkoszonnem.Merevlemez az kerdeses, mert ha 200k koruliert vennek, akkor lehet beleferne meg egy SSD is, de minimum 120Gb-os kellene vagy nagyobb, csak nem olcsoak, amik meg olcsobbak nem tudom mennyire megbizhatoak, de pl. a Vostro 5400-as vincsije nem hangzik tul csabitoan.
Plusz ficsor amit szivesen fogadnek az a hattervilagitas billentyuzethez, de ha nincs az se baj.Ezek alapjan ti mit mondanatok, hogyan jonnek ki a legjobban?
Meg hol lenne erdemes bevasarolni?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Külpolitika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Opel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11