- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz PainKiller13 #30194 üzenetére
Akkor bocs helyesbítek, nem a wifi-d sz@r, hanem a hálókártyád, azt vidd szervizbe, egyébként meg az sem értem ki olyan "süket", hogy notit vezetékes nettel használjon...
Persze persze én is a DSL-re fognám...(#30198) 2563548754
Szivi Szilvi[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
válasz PainKiller13 #30191 üzenetére
Minden tiszteletem azoknak a pioníroknak, akik Mediont vásárolnak.
Világ életemben rajongtam a hősökért! -
vagamo
őstag
válasz runner 125 #30193 üzenetére
az a Lidl
vagy Penny, mert már ott is sütnek néhány boltban, sőt ott komplett konfigot is láttam[ Szerkesztve ]
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
runner 125
nagyúr
válasz GaborGh #30192 üzenetére
Majd benyögik, h sajnos ebben a boltban csak ez az egy volt, a szervizesünk meg nagyon elfoglalt mert épp' kenyeret süt, de az árát nagyon szívesen levásárolhatja tartós tej, cukor, liszt és kenyér formájában.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
GaborGh
őstag
válasz PainKiller13 #30185 üzenetére
Sz@r a Medion wifi-je folyamatosan szakad és ezért duplázik, vidd el szervizbe cseréltesd ki, legalább lesz egy szervizes tapasztalat is
(#30190) kerekfej
" kár, hogy nem raktak bele még egy értelmes Nvidia vagy ATI videokártyát."Jaja egy GTX560-ast vagy kettőt SLI-ben, 120k-be simán bele kellett volna még férjen...
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
válasz PainKiller13 #30184 üzenetére
Egyébként nekem a kijelző tetszik benne, én most egy üveghatású-t nézek ami már az első napokban kezdett idegesíteni, most meg már ki vagyok tőle. Ha van egy kis napfény hátulról akkor már alig látok valamit. Ez a gép tűnik a az idei karácsony legjobb vételének, kár, hogy nem raktak bele még egy értelmes Nvidia vagy ATI videokártyát.
-
endruboy1
senior tag
válasz kerekfej #30186 üzenetére
Nekik többnyire nincs szükségük rá hogy lefizessék őket, no meg ott már az imidzsbe se férne bele.
Amúgy meg ha a magyar vállalkozóknak lenne üzleti érzékük, ők is rendelnének Kínából ilyen "gagyi" márkákat és értékesítenék. És ne jöjjetek nekem azzal, hogy azért nem teszik mert ők gondolnak a fogyasztókra és csak minőségi terméket árulnak mert ez nem igaz .
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz PainKiller13 #30185 üzenetére
Lassan már én is azon gondolkodom, hogy a 8560-as EliteBook-omat lecserélem egy Chiligreen-re, vagy Medion-ra
(#30187) Aydan
Szívesen!Ott van az Acer meg az Asus vedd nyugodtan, azokban van ha ez az elsődleges szempont...
[ Szerkesztve ]
-
-
kerekfej
addikt
Pont ezért gondolkodok én is rajta, de nekem nincs rá szükségem. Ismerősöm akar venni valami gépet és neki ajánlottam. Ennyiért a hülyének is megéri, más gyártóktól ugyanez 130-150 is lenne.
-
Gazda1
tag
válasz kerekfej #30179 üzenetére
Én még nem láttam sehol, pedig gyakran járok Aldiba. (Van már itthon 1 laptop, 2 TV, 1 külső HDD az Aldiból) 100k-ért valóban elgondolkodtató lenne.
-... - Ne szórakozz, mert felborítalak a fülkével együtt! - De kártyás a fülke. - Akkor kártyás fülkével együtt borítalak fel!
-
kerekfej
addikt
válasz honfoglalo #30177 üzenetére
Én Asus-t biztos, hogy nem vennék semmiből se. A prohardveres tesztet nézd meg mindenképp! Asus-nál kontárok vannak ha garanciáról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
válasz honfoglalo #30174 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
honfoglalo
senior tag
Samsung NP350 vs Asus 1215N milyen anyagminőség szempontjából?
-
kerekfej
addikt
válasz Gazda1 #30169 üzenetére
Azt értem, de már írtam, hogy a jó support az ritka, ami a többi gyártónál meg van az meg nem sokat ér. Ezek tükrében szerintem nem annyira lényeges dolog. Valószínűleg ez is Medion lehet csak más néven.
ALDI gép:
15.6" LED tükröződésmentes kijelző
Intel Core i3 2330 cpu
Intel HD Graphics 3000 vga (lehet szerintem)
4GB ram
500GB hdd
4in1 kártyaolvasó
USB 3.0 portok
24x DVD-író/olvasó
1,3 megapixeles webkamera
HDMi csatlakozó
4400mA akkumulátor
MultiTouchPad
Alumínium fedlapWindows 7 Home Premium 64bit
3 év garancia
Ára: 120000Ft[ Szerkesztve ]
-
Gazda1
tag
válasz endruboy1 #30170 üzenetére
Ott van az ár már hetek óta: 119.990- Ft
Intel HD Graphics 3000 VGA van benne.
Notebookcheck-en 82%-ot kapott.
-... - Ne szórakozz, mert felborítalak a fülkével együtt! - De kártyás a fülke. - Akkor kártyás fülkével együtt borítalak fel!
-
Borote
addikt
válasz kerekfej #30168 üzenetére
Nem véletlenül nem dicsérjük az Asus garanciális ügyintézést sem. Mindig meg szoktuk említeni, hogy ha valaki Asusra pályázik, akkor számolnia kell a nem túl kielégítő supporttal
HP, Lenovo, Sony, Toshiba, Fujitsu, Dell - ezeknek rendszerint jó a szervizelésük, supportjuk (a sorrend random ). Samut annyira nem ismerem... De rosszat arról sem hallani (még )Milyen géped van?
Többiek: a linken ott van, 120 ezer JMF
-
endruboy1
senior tag
válasz runner 125 #30167 üzenetére
De hát nem látod hogy HATALMAS multimédia csomag is jár hozzá?
Am nem feltétlenül kell egyből elítélni, majd ha megtudtuk az árát és egyéb jellemzőit is... -
Gazda1
tag
válasz kerekfej #30164 üzenetére
A "márka" még ismeretlen Magyarországon. Nem rendelkezik akkora (hír)névvel, mint a Medion. A support is elmarad a Medion-nál megszokottól.
Én azt gyanítom, hogy a garanciális javítások VAGY a budaörsi Medion képviseletnél lesznek.
VAGY blokkgaranciával 3 éven át pénzvisszafizetés elégedetlenség esetén.
Hogyha a szervizelés a Medion-nál lesz, akkor lehet találni jobbat, ha viszont 3 évig pénzvisszafizetés él a gépre, akkor best buy. 36 hónap után visszavinni és meg is lesz a pénz a következőre.
-
kerekfej
addikt
válasz runner 125 #30167 üzenetére
A support teljesen lényegtelen, ugyanis más gyártóknál se ér semmit se az olcsó gépeknél. Nekem például egy normális, hibamentes, használható audio driver nincs a géphez pedig ez egy márkás gép. "IDT HD Audio", még a gyártói oldalról se lehet letölteni. Az ALDI-ba sok mindent vettem már és azt tapasztaltam, hogy a garancia sokkal jobb, mint más helyeken és az eladók még kedvesek is mindig. Ismerős ASUS-t vett és kötelezően kifizettetek vele 10k-t adatmentés címszóval, garanciális ügyintézésnél.
-
runner 125
nagyúr
Egy részből ár és VGA adat sincs, viszont a teljesen retardáltak kedvéért a kijelzőről minden olyan adatot leírnak, ami még egy dél-afrikai matuzsálemnek is egyértelmű.
Ez ám a parasztmarketing.Rá kellene jönni, h az Aldi-ban kenyérért meg tejfölért járunk, notebook-ot nem ott veszünk, pláne teljesen ismeretlen supporttal rendelkezőket.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
vagamo
őstag
Lemerem fogadni, hogy minden boltban lesz 1 darab azt is az üzletvezető viszi majd haza
"de hol? Kik fogják javítani? Mennyi idő alatt? " majd a rendkívül intelligens i3 majd megmondja
Ha a hatalmas multimédia be nem kebelezi
ezeket a nyálas reklámokat mindig is utáltam[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz jano_77 #30163 üzenetére
Azért írtam, hogy teljes legyen a kép Ha esetleg lett volna rajta bármi érdekesség, azt linuxxal tudtad volna megnézni, amúgy nem nagy ördöngösség
minden esetre sok sikert a telepítéshez!kerekfej: egyelőre a pontos specifikációkat sem sikerült ebből kihámoznom De az alumínium hatású elegáns, csillogó felület az vicces
Dedikált kártya nélkül viszont van más választék is.
Nekem elsőre nem tűnik túlságosan bizalomgerjesztőnek... 3 év jótállás továbbra is kedves, de hol? Kik fogják javítani? Mennyi idő alatt? Ilyen kérdéseket érdemes azért feltenni vásárlás előttvagamo: megérdemli
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
Ez az ALDi-s gép szerintetek mennyire éri meg az árát?
-
jano_77
nagyúr
válasz Borote #30160 üzenetére
Köszönöm szépen, de a Linux-os dolgot asszem hanyagolom, nem értek hozzá, azt sem nagyon értem, hogy mit írtál le.
Marad a gyalulás és egy új Partíció létrehozása. Amúgy tényleg a Haladó beállításokon belül van ilyen lehetőség.
Még1x"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Borote
addikt
válasz jano_77 #30158 üzenetére
Jóvanna, nem cseszegetésnek szántam. Ha szeretnél mindent törölni, ami rajta van, akkor keress olyan opciót, hogy mindent újraparticionálnál (általában valamilyen haladó opcióként fut, amikor kiválasztod, hogy hova telepítsd).
Ha tényleg nem szeretnél semmit a merevlemezről megtartani (ha egyáltalán van rajta valami), akkor újraparticionálod a szád íze szerint, és akkor minden szépen legyalulódikBtw, egy linux live USB-vel meg tudod nézni, hogy pontosan mi is van a gépen, ha ezt szeretnéd, használd az unetbootin nevű programot!
tothir: sajnos így is lehetett érteni, de erre ha jól tudom, csak bonyolult megoldás lehet, express card csaltakozón keresztül azt hiszem meg lehet valahogy oldani. De semmi esetre sem egyszerű
[ Szerkesztve ]
-
tothir
tag
válasz Manus01 #30155 üzenetére
Király, 1e Ft-ért már van.
Köszi!Borote
köszi, de nem a notim képernyőjét szeretném kikötni tv-re, hanem egy asztal iszámítógépet összekötni notim monitorával, és úgy használni.
De látom ez egyszerűbb mint gondoltam, egy ilyen monitorcsatlakozó kell hozzá csak.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz tothir #30150 üzenetére
Notebook-ot ki lehet kötni TV-re is, monitorra is a csatlakozóktól és átalakítóktól függően.
Legegyszerűbb a HDMI kábel, egyik vége monitorba, másik a gépedbe, oszt' hajrá Illetve valószínűleg van beállítás, hogy hogy szeretnéd használni azt a monitort - kiterjesztett képernyőként, vagy lemásolni, vagy csak azon látszódjon.
De ahogy a kolléga mondja, valószínűleg lesz rajta ILYESMI kimenet is. Azzal is működik, de fHD-hez már illik a HDMI azt mondjákAkksik nem nagyon szeretnek teljesen feltöltve tárolódni, a teljes lemerítés sem szeretik (azért elviselik), de amit nagyon nem szeretnek, az a meleg.
Ha a gép nem melegedik, és be tudod állítani, hogy 50%-on tartsa (az én Lenovo-mon ez így megy), akkor az például egy egészséges állapot.
Fölöslegesen így nem fogja tölteni, általános elv: minél kevesebb megkezdett ciklus, annál jobbjano_77: nem jött véletlenül előtelepített Win-nel?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Megjött végre a laptop és végül a Lenovo G570 -re esett a választás, mert a V370-ben nem volt optikai meghajtó.
Most igyekeznék feltelepíteni a windows-t, de rögtön az elején egy kis problémába ütköztem.
Ebben kérném a segítségeteket, mert nagy mágus azért nem vagyok sajnos.
Elindult a Win7 telepítője és feljött egy ablak - Hová kívánja telepíteni a Windows rendszert? -, amiben van 4 lemez terület alapból:
Lemez: 0 Partíció: 1 29,3 GB /Rendszer/
Lemez: 0 Partíció: 2 29,3GB /Elsődleges/
Lemez: 0 Szabad terület: 406,1GB
Lemez: 0 Partíció: 3 LENOVO_PART 1,1 GB /OEM (fenntartva)A kérdésem az lenne, hogy minek van külön Rendszernek fenntartott 29,3GB terület, ha nem engedi oda telepíteni a Win7-et? Az Elsődleges 29,3GB-ra sem engedi, csak és kizárólag a Szabad területre. Azzal nincs gond, hogy hogyan telepítsem a 406,1GB területre, de nem értem, hogy akkor minek van a Rendszer és az Elsődleges terület?!?
Tudna vki erre válaszolni S.O.S.?
Köszi"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
tothir
tag
Szerintetek ha huzamosabb ideig nem használom az aksit, akkor hogy érdemes tárolni?
Vagy ezeknél már midnegy? Nem használom akkor nem megy tönkre.
Olyan létezik, hogy az asztaliszámítógépemet valahogy összekötöm a notebookom képernyőjével? Vagyis az asztali számítógép monitorja a laptop képernyője lenne
Tudom, hogy nem szokványos dolog ez, de érdekel, hogy meg lehet-e csinálni -
Borote
addikt
válasz Gerasz #30148 üzenetére
Szia!
Lenovo Y570 illetve Asus N55. Mindkettőben GT555M kártya van (az Asusban egy hajszálnyival erősebb), Asusból van matt kijelzős változat is, a Lenovonak pedig általánosan jobb a supportja.
Innentől kezdve Tied a pálya eldönteni, hogy melyik tetszik jobban, visszaolvasni itt a fórumban a két gépre keresve. Laptopszalon, iPon árai általában mérvadóak, de máshol is lehet nézelődni (Radiumtól azért óvakodj )
17-esben talán van ennyiért N75, de nem sicher[ Szerkesztve ]
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek, ajánljatok gépet az alábbi szempontok alapján:
- maximum 180 E Ft _nettó_ (ha olcsóbban van jobb ár/érték arány, az is jó)
- lehet akár 17"-os kijelző
- elsősorban játékra (filmre) alkalmas legyen, erős videókártya
- min 6 Gb ram
- megbízható cucc, garancia
- oprendszer nem szükségesElőre is köszönöm!
üdv[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Manus01 #30145 üzenetére
Elviekben működnie kell, gyakorlatban pedig le kéne levelezni az boltosokkal, hogy kipróbálhasd, ha nem működik, akkor visszavegyék - ilyesmi. Vagy neten rendelni, és élni a 8 napos elállási joggal. Utána kell nézni, de szerintem egyszerűbb, mint szétbarmolni a gépet (esetleges garanciavesztéssel), és keretet tenni az ODD helyére
-
nemetg
csendes tag
Sziasztok! Kinéztem egy lenovo y570-et és szeretnék bele ssd-t is venni.
Lenne néhány kérdésem:
Ezt az ODD helyére kell rakni?
Ha igen gonndolom kell hozzá gondolom valami rack vagy mi
Ja és sata3-as a csatlaközása? Vagyis a merevlemez csatija sata3-as mert annak a helyére több értelme van berakni és az eredeti hdd menne az ODD helyére.Azt hiszem ennyi.
-
scream
veterán
Sziasztok !
Keresnék 100-120ezer Ft-ig olyan gépet ,ami
- megbízható,minőségi
- lehet rendesen netezni rajta, irodai alkalmazásokat futtatni
- akár filmet,zenét hallgatni róla
- fekete(az sem baj, ha olcsóbb )
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
válasz korner83 #30135 üzenetére
Neked egyébként összességében milyenek a benyomásaid a géppel kapcsolatban?
Pozitív:
- vékony és könnyű, ráadásul a dizájnja a mostanában divatos "alul összeszűkülő", amitől még vékonyabbnak tűnik. A noti burkolata szálcsiszolt alumínium, élőben tök jól néz ki
- Egész jó képernyő
- Jó billentyűzet
- Sok csatlakozási lehetőség jól szétosztva a gép mindkét oldalán
- Elég halk hűtés
- Nincs ODD
- Teljesítmény rendben van, Optimus-al lehet ki-be kapcsolgatni a grafikus kártyát
- Meglepően jó hangzású beépített hangszórók (laptop mércével mérve)Negatív
- Azt a Geforce 410-es kártyát teljesen értelmetlen volt belerakni ebbe a gépbe
- A hangkártyája pontosan olyan szar, mint az összes többi integrált hangkártya, szépen összeszedi a zajt
- Rakhattak volna bele nagyobb akksit
- Nincs ODD (Ide tartozik, hogy mellékelnek egy drivereket tartalmazó dvd-t a géphez )
- A touchpad papíron tud multitouch-ot is, ez a gyakorlatban egy kalap sz*rt sem ér.
- Azért ez mégiscsak egy konzumer kategóriás műanyag gép.Kb. ennyi, szerintem megérte az árát, korrekt hordozható multimédiás gép.
Hol vetted egyébként? Én itt néztem ki
Ugyanott, ahol te is kinézted. Futár hozta, minden rendben volt a vásárlással.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz PainKiller13 #30133 üzenetére
Nem volt tele szarsággal. Volt egy 1 hónapos vírusirtó licence (McAfee), amit mostanra letöröltem, a VeryFace kamerás biztonsági programot sem tartottam túl hasznosnak, de a többiek maradtak. Nincsen rogyásig bloatware-rel
-
korner83
tag
-
Manus01
aktív tag
válasz PainKiller13 #30133 üzenetére
3felesleges program volt amit kiheréltem
Ami kocka azt guritják ami kerek azt ellopják. Üdv kicsiny hazánkban :)
-
PainKiller13
őstag
-
Borote
addikt
válasz PainKiller13 #30128 üzenetére
3DVD-re ráfér, úgyhogy azért annyira nincs sok minden rajta Nekem cirka 12GB foglalt most a 30-ból, az előnye, hogy kapásból rajta van az összes driver, illetve a hasznosabb gyári szoftverek is. Beállítva. Szerintem nem rossz dolog
-
cucka
addikt
válasz korner83 #30124 üzenetére
Nekem ilyen Ideapad V370-es gépem van.
Netezéssel kb. 5 órát bír az akksija, hd filmnézéssel még nem próbáltam. Arra figyelj oda, hogy ebben a gépben nincs optikai meghajtó, ezt sok helyen nem szerepel a specifikációk között. Ha van még kérdésed, hajrá, hátha tudok segíteni.A Samsung-ot csak itt, egy PH-s tesztben láttam, de
- a Lenovo így elsőre jobban összerakottnak tűnik
- Ez 12.5", a Lenovo 13.3", ami azért nem mindegy.Tesztből 1 darab van a neten, az is cseh nyelven, [link]
A tesztben van videó, amin kb. látszik, hogy milyen élőben a gép. Egy kicsit félrevezető lehet, amikor a csávó egy kézzel megcsavarja a képernyőt - a valóságban a képernyő elég stabil, nem csavarodik különösebben, persze kellő erővel minden megoldható -
Manus01
aktív tag
válasz PainKiller13 #30128 üzenetére
Crysis2-ben nincs medium beállítás.
-
PainKiller13
őstag
válasz Manus01 #30125 üzenetére
Notebookcheck szerint high grafikán 16 FPS-t produkál, viszont mediumon 30 körül ami már játszható, szóval tényleg nem annyira rossz. Mivel jobb a lenovo win7 amúgy? kiváncsi lennék mi 30 giga
GáborGH: Acert én sem javasolnám semmiképp, inkább hogy várjon még vele kicsit, nem sokkal több kell egy 525/540hez ami azért kategóriákkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz PainKiller13 #30121 üzenetére
140k-ből i3-as proci mellé túl sok lehetőség nincsen és az írta néha játszana, de nem elsődleges, én sajnos jobbat nem tudtam, de ha van vm. jó tipped mondjad nyugodtan, ne tartsd magadban, fórum bárki hozzászólhat...
Acer-ek vannak még GT540-el 1 év garanciával, nagyobb rizikófaktorral, Asus, de a szerviz és support mostanában gyengélkedik a visszajelzések alapján...
-
GaborGh
őstag
válasz aDM|RaL^ #30119 üzenetére
Sajnos az üzleti kategóriában nem fordítanak kellő figyelmet a hölgyekre, ezért eléggé elvétve lehet találni piros színben az igényeiteknek leginkább megfelelőt, de remélhetőleg ez jó lesz, ha megelégedtek az usb-s dokkolhatósággal:
(#30118) 2563548754
Aqua (házhoz szállítás)[ Szerkesztve ]
-
Manus01
aktív tag
válasz PainKiller13 #30123 üzenetére
Natív felbontáson alap=high grafikán
Az lehet, hogy eredeti lesz viszont most lenovo féle Win7 van rajta. Valahogy csak ki lehet írniMeg is van.
OneKey recorvery tudja ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
korner83
tag
Sziasztok!
Erről a gépről tudtok nekem tesztet mutatni?:
LENOVO IdeaPad V370ASehol nem találok róla tesztet. Főleg az üzemideje érdekelne a gyakorlatban. Mennyit megy HD filmnézéssel.
Esetleg van valakinek ilyen gépe? Érdekelnének a tapasztalatai. Amúgy én most ezek között vacillálok:
Samsung NP350
ár: 167e súly:1,4kg
idő: 5,5h kijelző: 12,5" 1366x768 matt LED
cpu: 2,1GHz Core i3 mem: 4GB
háttértár: 320GB
méret: 299 x 198 x 26 mm
ár: 160e súly:1,65kg
idő: kijelző: 13,3" 1366x768 fényes LED
cpu: 2,2GHz Core i3 mem: 4GB
háttértár: 500GB
méret: 328 x 224 x 29mm
ár: 189e súly:1,1kg
idő: 16h kijelző: 10,1" ISP
cpu: 1,2Ghz Nvidia mem: 1GB
háttértár: 32GB
méret: 263 × 180,8 × 16 mm
os: Android 4.01Ti mit ajánlanátok ilyen áron? (max bruttó 200e) Köszi a választ!
-
Manus01
aktív tag
válasz PainKiller13 #30121 üzenetére
Pedig lehet azzal.
Ez biztos? Ezen gyári lenovo féle cucc van. Úgyhogy a torrentet hanyagolom. A hsz-ből meg szerkeszd ki mert ha egy modi meglátja...
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz GaborGh #30099 üzenetére
520assal nemnagyon fog játszadozni
Manus01:
Vannak híres letöltőoldalak ahonnan lehet leszedni MSDNAA-s Home Premiumot, azt leszeded kiírod dvd-re, ráírod a tokra a gépről a serial numbert és kész az eredeti win7. Máris lehet törölni a sok feles partíciót/programot.[ Szerkesztve ]
-
Manus01
aktív tag
Ez a topik pörög a legjobban így bátorkodom ide beírni.
Tegnap ugye vettem egy Y570-t. Gyári Win7 Home Premium van rajta. Ezt valahogy ki tudom firkálni pár dvd-re? Visszaállításnak? Mert most van egy 28.9GB-s lenovo partició tök feleslegesen
[ Szerkesztve ]
-
aDM|RaL^
őstag
válasz GaborGh #30117 üzenetére
Ne legyen 17"-os, szerintem a 14"-os, vagy a 13,3-as lenne megfelelő. De az se baj, ha 15-ös, csak szerintem szeretnék, ha jobban elférne a táskában.
Árban pedig nincs elképzelés, persze ne a legdrágább legyen, de kíváncsi vagyok milyen lehetőségek vannak.Köszi!
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
GaborGh
őstag
válasz 2563548754 #30111 üzenetére
Aqua, Ipon rendeld, most úgy látom náluk van a legjobb árban és a megbízhatóbb webshopok közé tartoznak...
Merre laksz, hogy nálad esik a hó és honnan jött ez a gyönyörű nick name, talán szám háborúzol?
-
vagamo
őstag
válasz 2563548754 #30111 üzenetére
+33%-al jobb a nVidia GeForce GT 520 mint az Intel GMA HD 3000
http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html[link]de ebben a kategóriában rájöttem, vagyis rávezettek, hogy többet ér a hosszabb üzemidő, mint egy kis +GPU sebesség.
Legalábbis én ezt szűrtem le.[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz #11527168 #30104 üzenetére
Nagyon gyenge a grafikus kártyája, játékra csak korlátozottan lesz alkalmas...
Játékhoz erős grafikus kártya kell, legalább NV GT540 - Ati HD6650 ez alattiak csak jelentős kompromisszumokkal lesznek használhatók, de a legideálisabb teljesítményben a GT555 - 6770 lenne, de ez 190k-től kezdődik...
-
2563548754
csendes tag
válasz GaborGh #30108 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat,a segítséget! Bármit néztem mindeig ehhez a géphez kerültem vissza! Remélem jó lesz. A radiumon majdnem vásároltam csak valahogy ide kerültem az oldalatokra és itt olvastam róla,igy jegeltem.
Köszi mégegyszer. Ez lesz az első laptopom(ha igaz), nagyon izgulok.
Köszi mégegyszer.
Nálunk esik a hó! -
aDM|RaL^
őstag
Sziasztok.
Üzleti(bb) kategóriás laptopot keresek, egy irodába, női felhasználónak. Fontos neki, hogy piros legyen, nekem pedig az, hogy dokkolója legyen, mert két monitort akarunk rákötni.
Ezen kívül nem lenne rossz, ha robosztus kialakítású lenne, és nem full műanyag.Legszívesebben egy fekete thinkpadet, vagy valami dellt ajánlanék neki, de fontos a szín. ()
Létezik ilyen?
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
vagamo
őstag
válasz 2563548754 #30107 üzenetére
ATi Radeon HD 6370 1GB DDR3 videokártya miatt sokan lebeszéltek róla, egy felesleges áramfaló és semmi több.
Én ezt rendeltem meg, elvileg holnap érkezik ez:
Lenovo IdeaPad G570 59-310146 / 6GB memóriávalén asszonynak vettem karácsonyra.
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz 2563548754 #30103 üzenetére
Szia!
Ha matt kijelzőset szeretnél az eléggé lecsökkenti a választási lehetőségedet:
Samsung Series 3
a legjobb amit a pénzedért kaphatsz ár/érték arányban.
Lenovo IdeaPad G570 is jó noti és az ajánlottak közé tartozik, de gyengébb benne a grafikus kártya mint a Samsungban és nem matt...
Radium nem ajánlott webshopok közé tartozik, ott ha nem muszáj inkább ne vegyetek semmit.
[ Szerkesztve ]
-
2563548754
csendes tag
Lenovo IdeaPad G570A 59-310128 / 6GB memóriával még ez is tetszik
-
GaborGh
őstag
Sajnos a minőséget és teljesítményt meg kell fizetni, de ez szinte az összes műszaki termékre igaz, vagy az egyikből engedsz, vagy a másikból, ha mindkettő kell, akkor mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod...
Egyébként az általad linkelt Asus szériával nincsenek konkrét problémák, inkább a szerviz felől jönnek jönnek negatív vélemények...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz GaborGh #30101 üzenetére
Köszi.
Ha úgy kérdezem, hogy mi a legjobb notebook 150.000 Ft-ig játékra / filmre? Ilyet is ajánlottak: Toshiba_Satellite_C660-1ME_6GB ez is 150e kedvezménnyel. Esetleg valami más? Tényleg bizonytalan vagyok, akkora a kínálat. Ha fontos, a gép 3 évig biztosan nem lesz cserélve.
2563548754 Most látom, hogy ugyanbban a dilemmában vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
2563548754
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Vissza olvastam sok-sok oldalt és a bizonytalanság,tanácstalanság még nagyobb lett bennem. laptopot szeretnék otthoni használat net, film játék, (star wars,fifa,spore) Az ár max.150k. Amiket néztem:
-http://ipon.hu/webshop/product/samsung_series_3_np300e5z_s02hu_ezust/188686
-http://www.laptopesztergom.hu/images/Lenovo_IdeaPad_G570_i3-2330_ATi.jpg
-http://www.laptopesztergom.hu/images/Toshiba_Satellite_C660-1ME_6GB.jpg
-http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=20615&category_id=1&keyword=k53sv&option=com_virtuemart&Itemid=1
Kérlek sagítsetek
Köszönöm!Ha lehet akkor matt kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
jel1
aktív tag
válasz GaborGh #30065 üzenetére
tényleg, csak ezek az nvidia 520-as szarok vannak az én árkategóriámban
Másfél éve vettem 170-ért renew HP dv6-ot HD4650-nel, azthittem ennyi idő alatt már bőven jobbat lehet kapni 140 alatt (bár lehet renewből van, azt nem néztem)Kösz a segítséget, akkor valószínűleg az ASUS K53TA-SX029D lesz!
Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Villanyszerelés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)