- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
flashpointer
őstag
Múltkor linkelt valaki egy olyan ?hozzászólást? ahol le voltak írva boltok nevei, és +1 -3 +6 stb mögötte, azt hol találom meg?
-
flashpointer
őstag
helló
kaptam itt egy ajánlást erre: [link]
Olvastam máshol hogy maximum memory 4gb.
?Fizikailag? ennyi fér bele vagy nem tud többet kezelni? Miért nem, elvileg 64 bitesenek 16 gigát kéne tudni O_o -
flashpointer
őstag
válasz
runner 125 #32007 üzenetére
köszi a választokat, benéztem az asus fórumba, kicsit ijesztő hogy kérdés-válasz váltakozik hogy mi baja a gépemnek : )
-
flashpointer
őstag
Az asus laptopoknak milyen a supportjuk? Javítani elküldik őket mint az acereket?
-
flashpointer
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Egy laptopra lenne szükségem a lényeg hogy 120-nál nem szánok rá többet
cél:
-autocad, inventor, filmek, le-feltöltés,
-ilyesmi játékok: wow, civilization4, cod 2,cod4, world of tanks. ATi 5470-es kártya szint elég ezzekhez? Ami még beleférne a keretbe ilyesmi szintűek voltak.Az sem baj ha használt, nézegettem a hardveraprón de szeretnék pár tanácsot:
-érdemes 2-3 éves gépeket venni használtan, gari nélkül , vagy mindenképp garival ( pár hónap? fél év, év?), vagy márkafüggő?
-első meglátásra kerülném a több éves használt gépeket, mégsem örök életre tervezik őket, de javítsatok ki ha tévedek
-vagy mindenképp újat?
-acer asus packardbell nem jókat olvastam, asszonynak is olyan volt, és küldözgetnie kellett meg 2 hétig nélkülözni, na ilyet nem szeretnék.
köszi : )
Aktív témák
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- HP ProBook Laptopok, 15.6" Kijelző, i5 Processzor, 8GB DDR3, 256GB SSD, Windows 10
- Asus VivoBook Go 15 E1504FA-NJ702 notebook (Új, bontatlan termék szaküzletből)
- Asus Vivobook Pro Gamer/Tervező laptop Gyönyörű állapotban, 2 év biztosítás+garanciával.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest