- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
Aktív témák
-
kerekfej
addikt
válasz Ace Ventura #29695 üzenetére
Mi a francért kellett egyáltalán kibontani? Ha kibontottam miért nem úgy tette vissza ahogy gyárilag is volt?
-
zsobody
csendes tag
Sziasztok!
egy gyors kérdés:Toshiba_Satellite_L750-1N0
vagy
Acer Aspire 5755G-2434G50MN Notebook vegyem-e meg??
Kérnék indokot is.
köszi
Németh Zsolt
-
Kbali
nagyúr
Nem állhatsz el a vásárlástól, csak ha a készülék hibás!
Internetes vásárlás esetén állhatsz el indoklás nélkül a kézhezvételtől számított 8 napon belül jelezve szándékodat (visszaszállítás költsége téged terhel). Elállási jog bővebben.
Mivel jelen esetben személyesen voltál jelen, megtekintetted a terméket, hazavitted, szerinted a bolt azt mondja majd, hogy persze csere? Legfeljebb, ha jószándékú... Legfeljebb ebben bízhatsz, a jog sajna most nem melletted áll.[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
Ha nem akar cserélni akkor állj el a vásárlástól.
Utána meg vásárolj egy újat.[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
Megnéztem, előttem bontotta ki a srác, de ahogy észrevettem úgy tette vissza, hogy a töltőt mellé pakolta.Valószínű ez karcolta meg a gépet.
Abban én is biztos vagyok, elvégre 3 napon belül vagyok.Bármilyen indokkal elállhatok a vásárlástól.De én nem elállni akarok, hanem cserét kérek.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
WolfLenny
aktív tag
Üdv.
Egy HP ProBook 4530-as sorozat (esetleg 47xx) és Dell Inspiron N7xxx között vacilálok.
Szerintetek melyik lenne jobb választás?
Az Intel HD 3000-s szépen viszi a HD filmeket? Játszani már nem igazán játszok, de ha meghívnak egy Call of Duty 2 partira (utóbbi 4 évben nem is játszottam ) akkor azzal mondjuk tudjak játszani. De az sem annyira lényeges. Időm úgysem engedi.Előre is köszi a választ!
WL
-
apuc
őstag
válasz Ace Ventura #29679 üzenetére
Jaj.Nem akarok okoskodni, de amikor egy új notot veszek, és kérem hogy megnézhessem- és miután elutasítanak de én azt mondom hogy akkor köszi nem kell- érdekes módon mégis mindíg és mindenhol meg tudták mutatni a gépet..szerintem ez is csak fellépés kérdése..
Biztosan kicserélik. -
WildSeven
tag
válasz GaborGh #29690 üzenetére
Értem.
Végszóként az Y570A amit linkeltem okés lesz?EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
GaborGh
őstag
válasz WildSeven #29688 üzenetére
Egy adott vga teljesítményét több tényező is befolyásolja:
Core Speed
Shader órajel
Memória sebessége
Memória sávszélesség
Memória típusade szerintem fölösleges ezeket külön nézegetni, vegyél egy GT555-tel szerelt notit és nem lesznek problémáid a játékokkal egy darabig...
Vagy mire gondoltál hogy rádobot 10k-t? Y570A de 170.
Arra gondoltam, hogy a Lenovo Y560 amit linkeltél az 180.000ft használtan és ha hozzáteszel 10.000ft, akkor kapsz egy zsír új 2 év garanciális Y570-et ami sokkal jobb lesz játékokhoz...
[ Szerkesztve ]
-
WildSeven
tag
Vagy mire gondoltál hogy rádobot 10k-t? Y570A de 170.
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
WildSeven
tag
válasz GaborGh #29687 üzenetére
Shared memory ér valamit? VGA esetén persze. Több helyen is láttam ilyet, de nem igazán tudom mire vélni.
EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
WildSeven
tag
Ha 180ért találsz nekem Y570et i5 procival akkor
-
GaborGh
őstag
válasz WildSeven #29681 üzenetére
Üdv!
Ha a játék a fő felhasználási terület, akkor még dobjál rá 10k-et és vegyél egy új Y570-est, ha ez sok lenne akkor nézz használtat az aprón, Y560-ban egy gyengébb középkategóriás vga van, a Probook-ban pedig még gyengébb, az egy üzleti noti ami inkább munkára, mint játékra lett kitalálva...
[ Szerkesztve ]
-
doser0717
aktív tag
válasz kockaskocka #29673 üzenetére
Cikinek szerintem sem ciki, ellenben én nem adnék érte ennyit!
Nem tudom hogy inkább játszani kellene, vagy pedig üzleti jellegű, de én ennyi pénzért tuti mást választanék mind a 2 célra.
Véleményem szerint nem rossz, de igazán egyik célra sem tökéletes - vagyis találni jobbat ha tudni mi a fő felhasználási profil!
Én egy kicsit megtoldanám és ezt venném: Asus G53. Kivéve ha üzleti tárgyalásokra is jársz, mert oda nem való. Játszani viszont sokkal jobb mint a Lenovo!!!FK8, Valoriani Baby 75
-
balaaazs
senior tag
válasz kockaskocka #29673 üzenetére
Az, hogy megéri-e az pénztárcafüggő és szubjektív szerintem. Viszont nem ciki a Lenovok egyáltalán.
¯\_(ツ)_/¯
-
WildSeven
tag
Üdvözletem.
A holnapi nap folyamán szeretnék notebookot vásárolni. Elsődlegesen játékra lesz. 175e forintom lenne rá, 1 forinttal se több. Elsősorban a hardverapró kínálatából, hiszen javarészt jóval olcsóbb mint viszonteladótól. Igényszint: Assassin's Creed Revelations-t maxon teljesen élvezhetően és játszatóan vigye, valamint legyen benne ujjlenyomat olvasó. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
//
2 gépet néztem
ezt és ezt. A leonovo-nak driver problémái vannak amennyire utána olvastam és nem valami stabil rendszer, a hp notiban túl gyengének tartom a vga-t.
Természetesen egyéb javaslatokra is kivancsi vagyok, sőt!EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm
-
Ace Ventura
addikt
Na ez az én formám.
Megvettem a HP 630-at, hazaviszem, kibontom, és látom, hogy a fedlapján van egy kb 1cm-es mélyebb karc.Az aqua-ba vettem, előttem csak az eladó srác nyúlt hozzá.Ő bontotta ki.Remélem nem húzzák rám, hogy én okoztam.
Holnap csere, pedig elég faxának tűnt így küllemre........Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
bach66
tag
Kösz a válaszokat!
És a 64 bites Win 7-en MINDEN eddigi programom elmegy? Mert ugye azok 32 bitesek. Vagy be kell szerezni a 64 bites verziót? (ÉS amelyikből esetleg nincs?)
És mi van a PORTABLE változatokkal? (Elég sokat használok)Bocs, ha esetleg alap dolgokat kérdezek, elég kezdő vagyok ilyen téren.
Üdv!
-
endruboy1
senior tag
válasz Televan74 #29669 üzenetére
Úgy lehetséges, hogy gondolom aktiválja a memória átlapozást (talán PAE hivatalosan ) a kernelben. Ezt azért nem teszik meg "gyárilag" mert különböző licenszelési problémákat vetne fel. Értsd drágább a 64 bites Win meg hasonlók. Btw így is lassabb lesz a rendszere mert így lassabban kezeli a memóriát mintha rendes 64 bites rendszer lenne. Úgyhogy szerintem nem érdemes vele szórakozni, sokkal tisztább újrahúzni a Wint, úgyis a 64 bité a jövő (és már a jelen is egyébként).
[ Szerkesztve ]
-
-
kockaskocka
csendes tag
Ma mégsem vettem laptopot.
Mert megtetszett egy gép:
Ezen vacakolok.
270ért megéri szerintetek?
Ez a Lenovo nem "ciki"?
-
prochris
csendes tag
Üdv fórumtársak!
Laptopot szeretnék venni, nem tudom, van most vmi bestbuy?
Amit szeretnék:
- i3,i5 esetleg i7, új amd-kről sokat nem tudok
- RAM, végülis mind1, könnyen bővíthető, de azért min. 4gb legyen benne
- SSD merevlemezt szeretnék, akár sima HDDvel, optikai meghajtóra annyira nincs szükségem
- 14-15colos kijelző azért kellene
- legyen rajta HDMi és legalább egy usb3.0
- Lehetőleg Samsung, Dell, Toshiba, Lenovo, ezek az általam favorizált márkák, de ha van vmi más, ami jó, akkor jöhet
- Részletre venném, kb 250K-ra gondoltam, de +10-20K nemgondRemélem tudtok alternatívát adni.
Előre is köszönöm!
Üdv! -
bach66
tag
Betettem a Fujitsu-ba a meglévő 2GB mellé még egy 2gigás memóriablokkot, a BIOS látja is a 2x2 GB-ot, de a Win 7 azt írja ki, hogy Memória: 4 GB, ebből 3096MB használható .
??? Mi lehet az oka ennek?
Valahol be kell valamit állítani, hogy mind a 4Gb-ot használja?
-
endruboy1
senior tag
válasz -Valinas- #29657 üzenetére
Nehéz megmondani. Hosszú távon szerintem érdemes az i5-öt választani teljesítmény beli tartósság szempontjából. Pl. én tavaly vettem i5-el (előző gen.) ami most az új architektúrából egy erősebb i3-nak felel meg. Ahogy megfigyeltem ez az Intelnél a tendencia. Szóval ha most veszel egy i5-el gépet akkor az 2 évig biztosan aránylag erős teljesítményűnek fog számítani, de legalábbis nem gyengének. A 3. évben se lesz gyenge, de addigra simán elképzelhető hogy akár egy újabb generációs Pentium is beelőzi.
Persze ez nem a felhasználói élményre vonatkozik, csak a tartósságra. Azt hogy neked mennyi erő kell, magadnak kell eldöntened. Az i3 egyébként biztosan elég azokra a feladatokra amiket részleteztél.
-
-Valinas-
senior tag
Tehát...
HP Probook 4530s, vagy Lenovo Edge E420?
Más hasonló kaliberű versenyző?
Azt honnan tudnám leszűrni, hogy kell-e nekem a turbo boost, azaz az i5, vagy elég az i3? Kb az a lényeg, hogy iTunes, picasa, sok tab chrome-ban, meg filmek akadás mentesen fussanak... 4Gb RAM, gondolom...
-
-
bach66
tag
Sziasztok!
Fujitsu Lifebook A530 -as notimban szeretnék saját magam memóriát bővíteni. (A meglévő 2GB mellé még egy 2gigásat betenni.)
A kérdésem: Ugye ez nem jár együtt a garancia (3 év) elvesztésével???Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
Sziasztok!
100k körül mit érdemes nézni? (Használt is szóba jöhet.) Felhasználási terület: net, Office, zene, full HD film, nagy ritkán 2005 körüli játékok.
Fontos, hogy ne valami gagyi külsejű cucc legyen, de nyilván nem is full alut várok ennyiért. -
bubimaci
csendes tag
http://www.edigital.hu/Notebook/Sony_Vaio_VPCSE1E1E_notebook_+_Windows_7_operacios_rendszer_+__Office_2010_+_Xbox_360-p290643.html
esetleg ez:
http://www.edigital.hu/Notebook/Sony_Vaio_VPCF23P1E/B_notebook_+_Windows_7_operacios_rendszer_+_Office_2010_+_Xbox_360_-p290642.htmlEzek megérnek ennyit ilyen feltételekkel?Előre is köszi a gyors válaszokat.
-
-
GaborGh
őstag
-
őstag
-
kaller1
veterán
Erről a masináról mi a vélemény?
Packard Bell F4081-RB-454
AMD P360 2.3 ghz, 4gb, 500gb, Radeon HD6470, 3 usb, hdmi100k az ára.
.::> <::.
-
Manus01
aktív tag
Sziasztok! Játékra keresek gépet.
Dell XPS M1730,
t9300,
6gb ram,
9800gt sli,
64gb kingstone ssd+320gb hdd,
szürke fedeles 2013 ig garis papírjai cdje megvan táska van hozzá egy cooler master notihűtő van még hozzá)
1920*1080200-ért meg tudnám venni. Megéri?
Ami kocka azt guritják ami kerek azt ellopják. Üdv kicsiny hazánkban :)
-
tothir
tag
válasz Ace Ventura #29631 üzenetére
Értem!
Ahogy gondolod. -
-
tothir
tag
válasz Ace Ventura #29628 üzenetére
Nem értem miért nem jó neked a lenovo?
Mindenki dicséri, edigitalban még tavasszal nézegettem a notikat, c660 toshiba iszonyat olcsó benyomást kelt pl, de ennyiért oylat se kapsz.
Ha csak netezni kell, akkor bátran vedd, hidd el nem bánnod meg. -
Ace Ventura
addikt
29616-ra valaki?
1 óra múlva indulnék a gépért.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
nemetg
csendes tag
-
őstag
válasz doser0717 #29623 üzenetére
csak azért kérdeztem mert volt nálam egy Alienware 1 napig majd eladtam érdekeltek volna a tapasztalatok vele kapcsolatban!
persze ez az egy nap nem sok idő arra hogy az ember le teszteljen egy ilyen laptopot!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
doser0717
aktív tag
válasz LaptopSystem #29621 üzenetére
Jahhhhh, nem azért! Csak ugye érdeklődsz itt az Alienware után, mint ha olyat akarnál venni, aztán írod hogy M4600-ast veszel....
Nekem ez üti egymást!
Mert ki az aki csak úgy megkérdezi, hogy mi a véleményetek erről vagy arról, egy ilyen fórumon, miközben merőben más gépet vesz....?!?Jó választás amúgy, vagyis remélem, mert nekem már úton van a Precision M6600.
FK8, Valoriani Baby 75
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!Van 240e Ft-om, (oprendszer nélkül 210...) és egy olyan gépet szeretnék belőle venni, ami 3-4 évig tuti jól működik, és kibírna egy-két szállítást is, tehát nem árt, ha nem nagyon gagyi a minősége. Leginkább itthon használnám, de nem játékra, zene, film, net, és rengeteg gépelés...
Ezeket néztem:Dell instpiron 15R N5110
Lenovo edge E420
HP ProPook 4530s
Lenovo U400Szerintetek? Vagy esetleg van valami, ami ezeknél jobb?
Előre is köszi! -
őstag
-
veterán
-
-
Ace Ventura
addikt
A HP 630-as széria mennyire megbízható?
Ahogy láttam matt gépek.Jól láttam?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
doser0717
aktív tag
-
veterán
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, de jobb topicot nem találtam.
Van egy AMD kedvelő ismerős. Le akarja cserélni a notebookját. Most egy TK-55 (1,8 GHz, 2*256 KB L2)-össel nyomul, 7000-es nvidia igp-vel. Érezne javulást, ha venne egy A4-3300-as apu-val szerelt gépet? Esetleg A6-3400-assal szerelt gép is szóba jöhet, bár az 1,4 GHz alapórajel elég ijesztőnek hangzik.
Processzorerő lenne igazából a kérdés, az apu-ban lévő igp gondolom állva hagyja a mostaniját.solfilo
-
őstag
-
doser0717
aktív tag
válasz LaptopSystem #29610 üzenetére
Nekem a kinézet semmit nem jelent! Inkább egy sager egy kocka házban GTX580-al, mint a szép külső!
Én most pl. nagyon várom a Dell Precision M6600-at (remélem Karácsony előtt megjön), ami aztán tényleg kocka, de 4+1 év Business garancia és brutál harver (CPU,GPU, RAM, HDD, minden) mindenért kárpótol.FK8, Valoriani Baby 75
-
őstag
-
doser0717
aktív tag
válasz LaptopSystem #29606 üzenetére
Véleményem szerint akármilyen konfiggal is van, nem éri meg az újkori árát! És használtan is többre tartják jellemzően mint kellene......
FK8, Valoriani Baby 75
-
őstag
-
Mikisys
őstag
válasz Ace Ventura #29576 üzenetére
Samsung series 3 NP300E5Z-A01 - ez belefér a keretösszegbe és jó gép.
Üdv!
-
őstag
sziasztok mi a véleményetek erről Alienware M17x R1 as Notebookról?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
TakiUZ
tag
Sziasztok!
Egy Core i3 2330m megér plusz tizenegy-két ezer Ft -ot a 2310m-hez képest. Egy Probokk 4330-ról lenne szó.
-
apuc
őstag
válasz spyduck #29600 üzenetére
Na igen.
Bár nem messze tőlünk van a Samsung szervíz, egyenlőre- szerencsére érintettség hiján- csak telefonon beszéltem velük, de maximálisan korrekt hozzáállásuk van.
De a telefonos Samsung helpvonal is nagyon jó egyébként.
A 26 hónap (+2 hónapot kaptam ajándékba-ami az első 1 évet hosszabbítja meg, tehát aksira is érvényes! A weboldalukon való termékregisztrációért) sem gyenge egy belépő szintű, olcsó notinál.. -
spyduck
nagyúr
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11