- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok.
Megjött végre a laptop és végül a Lenovo G570 -re esett a választás, mert a V370-ben nem volt optikai meghajtó.
Most igyekeznék feltelepíteni a windows-t, de rögtön az elején egy kis problémába ütköztem.
Ebben kérném a segítségeteket, mert nagy mágus azért nem vagyok sajnos.
Elindult a Win7 telepítője és feljött egy ablak - Hová kívánja telepíteni a Windows rendszert? -, amiben van 4 lemez terület alapból:
Lemez: 0 Partíció: 1 29,3 GB /Rendszer/
Lemez: 0 Partíció: 2 29,3GB /Elsődleges/
Lemez: 0 Szabad terület: 406,1GB
Lemez: 0 Partíció: 3 LENOVO_PART 1,1 GB /OEM (fenntartva)A kérdésem az lenne, hogy minek van külön Rendszernek fenntartott 29,3GB terület, ha nem engedi oda telepíteni a Win7-et? Az Elsődleges 29,3GB-ra sem engedi, csak és kizárólag a Szabad területre. Azzal nincs gond, hogy hogyan telepítsem a 406,1GB területre, de nem értem, hogy akkor minek van a Rendszer és az Elsődleges terület?!?
Tudna vki erre válaszolni S.O.S.?
Köszi -
jano_77
nagyúr
válasz
Borote #29315 üzenetére
Abban esetleg tudsz, tud vki segíteni, hogy pl a kiszemelt Lenovo IdeaPad V370-et vagy a családjából akár a V470, V570-et, hol tudnánk megtekinteni élőben, kiállítva? Van Budapesten a Lenovo-nak boltja, kiállító terme?
Mert persze megnéznénk mi, de mindenhol azt kapom válaszul, hogy csak megvétel után tudják kibontani és megmutatni
-
jano_77
nagyúr
Mit jelent a customer carry-inn garancia?
Igen gyenge angolom van, nézzétek el. -
jano_77
nagyúr
válasz
PainKiller13 #29267 üzenetére
Az bőven elegendő lenne asszonynak.
Nem játszana pl COD MW3-at biztosan -
jano_77
nagyúr
válasz
PainKiller13 #29263 üzenetére
Asszony venné és nem akar játszani rajta
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
Borote #28981 üzenetére
Köszönöm az infot. Remélem most már tisztán látom a procikat és integrált kártyákat :-D
Azért jó lenne vmi jobb, erősebb procival ellátott gépet venni, ami elmuzsikál mondjuk 3-5 évig is akár. Csak a többi tulajdonsága nagyon jószerk.: azt már tudom, hogy mit takar az Intel GMA HD, de mit jelent az Intel GMS HD?!?
Mert ilyet is találtam egy oldalon -
jano_77
nagyúr
válasz
trunsell #28967 üzenetére
Köszönöm. Sajnos nem túl veretes az angol tudásom, de hát hála google-nak, nagyjából megértettem. Akkor ezek szerint tovább kell keresgélnem. ááááá a tököm tele van már....meg kellett volna venni azt a Vostro-t :-(
Na mind1. Azért kérdezgetnék még, ha nem gond?
Intel Core 2 duo T6670 mennyire elavult proci? Érdemes még ilyen procival laptopot venni manapság?ERRŐL mi a véleményetek?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Thunderzolee #28940 üzenetére
EZT láttad már?
Háthaszerk.: (#28950) Borote: és akkor ez azt jelenti, hogy mint korábban nekem tanácsoltál, ez többet fogyaszt illetve plusz hibaforrás vagy erre nem vonatkozik?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Thunderzolee #28948 üzenetére
Javítsatok ki, de az nVidia GeForce GT520 VGA kártya, az ugye NEM integrált kártya?!? Vagy tévedek és ezek szerint ennyire nem értek hozzá?!
Csak mert az egyik oldalon azt írták a tulajdonságokhoz:
Integrált VGA típus: nVidia GeForce GT 520
Bocs, ha láma volt. -
jano_77
nagyúr
válasz
Thunderzolee #28940 üzenetére
www.laptopesztergom.hu ezt nézted már? ha már Esztergomi vagy :-)
Nagyon jó árak vannak! -
jano_77
nagyúr
Nézelődtem tovább a neten - sajnos asszony nem hajlandó 166e Ft-ot adni a Vostro-ért, hiába mondtam Neki, hogy nagyon is megéri.
A következőket találtam, amikre talán még kiadná az árukat.
Tudnátok mondani pro és kontra véleményeket?
1. ASUS K53E-SX756DAjánlásotokra direkt integrált HD-s kártyás notikat néztem.
Sajnos az integrált kártyáknál nem írták ki, hogy 2000 vagy 3000-es? Ezt honnan lehetne megtudni, kideríteni?Várom a véleményeket. Köszi
ui.: esetleg ha tudtok olyan helyet, ahol jobb áron lehet megszerezni bármelyiket ezek közül, azt is megköszönöm.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Borote #28845 üzenetére
Dedikált kártyán azt érted, hogy nem integrált ugye!?
Laptopokban nem igen vagyok jártas.
Amúgy márka vagy LENOVO vagy ASUS lehet.
Asszonynak kell és csak ezek érdeklik, mást nem szeretne.
És nem fontos a külső VGA kártya, de én mindig abban a hitben éltem, hogy azok jobbak - nem kicsit -, mint az integráltak!? Ezek szerint ez tévhit? -
jano_77
nagyúr
Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest