Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
korner83 #30135 üzenetére
Neked egyébként összességében milyenek a benyomásaid a géppel kapcsolatban?
Pozitív:
- vékony és könnyű, ráadásul a dizájnja a mostanában divatos "alul összeszűkülő", amitől még vékonyabbnak tűnik. A noti burkolata szálcsiszolt alumínium, élőben tök jól néz ki
- Egész jó képernyő
- Jó billentyűzet
- Sok csatlakozási lehetőség jól szétosztva a gép mindkét oldalán
- Elég halk hűtés
- Nincs ODD
- Teljesítmény rendben van, Optimus-al lehet ki-be kapcsolgatni a grafikus kártyát
- Meglepően jó hangzású beépített hangszórók (laptop mércével mérve)Negatív
- Azt a Geforce 410-es kártyát teljesen értelmetlen volt belerakni ebbe a gépbe
- A hangkártyája pontosan olyan szar, mint az összes többi integrált hangkártya, szépen összeszedi a zajt
- Rakhattak volna bele nagyobb akksit
- Nincs ODD (Ide tartozik, hogy mellékelnek egy drivereket tartalmazó dvd-t a géphez)
- A touchpad papíron tud multitouch-ot is, ez a gyakorlatban egy kalap sz*rt sem ér.
- Azért ez mégiscsak egy konzumer kategóriás műanyag gép.Kb. ennyi, szerintem megérte az árát, korrekt hordozható multimédiás gép.
Hol vetted egyébként? Én itt néztem ki
Ugyanott, ahol te is kinézted. Futár hozta, minden rendben volt a vásárlással.
Aktív témák
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB ,256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M3 8GB/256GB 13"
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest