Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz korner83 #30135 üzenetére
Neked egyébként összességében milyenek a benyomásaid a géppel kapcsolatban?
Pozitív:
- vékony és könnyű, ráadásul a dizájnja a mostanában divatos "alul összeszűkülő", amitől még vékonyabbnak tűnik. A noti burkolata szálcsiszolt alumínium, élőben tök jól néz ki
- Egész jó képernyő
- Jó billentyűzet
- Sok csatlakozási lehetőség jól szétosztva a gép mindkét oldalán
- Elég halk hűtés
- Nincs ODD
- Teljesítmény rendben van, Optimus-al lehet ki-be kapcsolgatni a grafikus kártyát
- Meglepően jó hangzású beépített hangszórók (laptop mércével mérve)Negatív
- Azt a Geforce 410-es kártyát teljesen értelmetlen volt belerakni ebbe a gépbe
- A hangkártyája pontosan olyan szar, mint az összes többi integrált hangkártya, szépen összeszedi a zajt
- Rakhattak volna bele nagyobb akksit
- Nincs ODD (Ide tartozik, hogy mellékelnek egy drivereket tartalmazó dvd-t a géphez )
- A touchpad papíron tud multitouch-ot is, ez a gyakorlatban egy kalap sz*rt sem ér.
- Azért ez mégiscsak egy konzumer kategóriás műanyag gép.Kb. ennyi, szerintem megérte az árát, korrekt hordozható multimédiás gép.
Hol vetted egyébként? Én itt néztem ki
Ugyanott, ahol te is kinézted. Futár hozta, minden rendben volt a vásárlással.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11