- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Kovács84 #15134 üzenetére
a linkelt gépnek minden egyes alkatrésze fejleszthető
Bármelyik notiban fejleszthető, beleértve a procit, bár sok értelme nincs, mert nem pattinthatsz rá csak úgy egy fél kilós rézhűtőt, ha nem bírja a gyári. Ez nem asztali gép.az Asus ígéretei szerint adni is fognak hozzá nagyobb videókártyát
Hát igen, az évek óta kapható MXM foglalatos videókártyák is könnyű beszerezhetőségükről, baráti árukról és problémamentes kompatibilitásukról híresek.A kérdés csak az, hogy mennyi lesz, bár mivel asztali proci van benne ezért nyilván nem húzós.
Ott van az usanotebook-os linken, baráti 4 kiló az ára, tényleg egyáltalán nem húzós. Ebből pont kijön egy hasonló asztali gép normális videókártyával (értsd: olyan, amellyel nem csak 1024-es felbontásban mennek az új játékok) és egy egyszerűbb notebook.
Ha notebookban gondolkozol, akkor ennyi pénzből egy ilyen 3 ujjnyi vastag, nehéz plasztik szar helyett vehetsz egy valóban csúcskategóriás gépet 12"-17" között tetszőleges méretben.A hűtésre érdemes egy pillantást vetni.
Tényleg gusztusos, ha a szovjetek gyártottak volna notebook-ot, az nézett volna így ki. -
screeny
tag
válasz
Kovács84 #15104 üzenetére
Most egy kicsit megleptél azzal amit írtál, de amióta megírtam a postot folyamatosan olvasgatom a testek és vélemények eredményeit...itt a pro.-n is, de nem igazán találtam olyan indokot, ami miatt ne venném meg. Ez a DV6-os széria elég jól sikeredett, legalábbis az olvasataim szerint...
Ha valakinek más a véleménye, tapasztalata, szívesen veszem... -
Rick4
félisten
válasz
Kovács84 #15100 üzenetére
az csúnya lenne, ha annyi lenne...50Hz-en mennek az itthoni analóg PAL adások, de mivel interlaced módban jön a műsor, így elég a 25 képkocka másodpercenként. 30 képkockát már bőven folyamatosna látsz, úgy nyomja az amcsi NTSC norma is..
a pontosítás konkrétan melyik tény alapján történt? vagy csak sejtés volt?
-
screeny
tag
válasz
Kovács84 #15098 üzenetére
Szóval lassan a döntés is megszületett:
HP Pavilion DV6 RT117EA [link]
Ez fogott meg a leginkább és legfőképpen szinte csak a videokártyával kellett kompromisszumot kötnöm.
Ha van valakinek ellenjavallata, nyugodtan szóljon...ha nincs...holnap megrendelem...AVE
Köszönöm mindenkinek a tippeket és az okfejtéseket...
-
screeny
tag
válasz
Kovács84 #15095 üzenetére
Engem nem nagyon zavar a kijelző típusa, ismerem, tudom mi a hátránya. 0.3 megapixeles beépített kamcsi van benne...ez mit akar jelenteni? minőségre ez még elmegy? Mert amint láttam a legtöbb típusban már 1,3-as van. Egyébként az árának kifejezetten megörültem és elég bika teljesítméynre képes, és a VGA is jó benne....lehet, hogy ennél maradok...
any other opinion?
-
Lirion
addikt
válasz
Kovács84 #13930 üzenetére
En nagyon szívesen vennék vmi valóban megbízható, minőségi gépet, de főiskoláskent ennyi a max keret, hasznalt elektronikai cuccokat meg nem veszek (ez mások szerint is hülyeseg, de ezen nem változtatok
.
Ha nem megy szét attól, hogy hetente/2hetente viszem oda-vissza pest és nyiregy között akkor nekem tökéletesen megfelel, csak net és office progi használatra kell +hordozhatóság, játékra van asztali.
És akkor megint elérkeztem kérdésem lényegéhez, hogy táskában biztonságosabb-e cipelni mint hátizsákban. -
amol
addikt
válasz
Kovács84 #13857 üzenetére
Volt olyan időszak is, amikor az MSI-k is ajánlottak voltak (én akkor sem értettem miért). Aztán idővel jöttek a rossz hírek a szervízről, majd utána érdekes módon a minőség is rosszabb lett.
A minőség különben valóban egyre gyengébb, de ez mindenre igaz, mert az a cél hogy egy eszközt ne tíz évig használj hanem minél előbb vegyél újat. Ezt vagy elfogadja az ember, vagy szán rá annyit amennyibe akkor kerültek a notik amikor még valóban jó minőségűeket is lehetett kapni és nem volt ennyi hulladék. A komoly gépek drágábbak ma is, csak mivel elárasztotta a piacot az olcsó gagyi nagy lett a kontraszt.
Nekem van egy öreg Toshibám. Amikor készült akkor még top márka volt, most már egyenesen az alsó kategóriába sorolják néhányan (van benne igazság, de azért gyanítom hogy aki így gondolja nincs velük sok tapasztalata). A piac megköveteli az alacsony árakat, mert hiába vannak olyanok is akik tisztában vannak azzal mennyibe kerül egy igazi notebook, a többség mégis nagyon árérzékeny. Egyszerűen drága munkagépből divat lett a notebook, és most már minden tini azzal akar villogni és játszani annak ellenére hogy szüksége egyáltalán nem lenne rá. Igazán jó gépet viszont zsebpénzből nehéz venni, így marad az olcsóbb.
A konzumer gépek célközönsége már nem az üzleti felhasználó hanem ők. Sosem fogják megérteni miért éri meg drágábban venni gyengébb teljesítményűt. Asztali gépről tér át a többség, és ugyanazt várja el a notitól. Nagy teljesítmény, bivaly videokártya, rengeteg memória és tárhely, 5.1 hang, kártyaolvasó, dvi/hdmi, nyolcvanhat USB, webkamera, stb. bármilyen házban, mert az végülis mindegy, csak legyen szép hogy megcsodálják.
Szerintem sokadlagos szempontok, de én a kisebbséghez tartozom.Csodálom a hiteles fórumtagok (mert ugye nem minden arany ami fénylik, a tudálékosság nem egyenlő a tudással még akkor sem ha megfelelően van tálalva) türelmét hogy újra és újra képesek megválaszolni ugyanazokat a kérdéseket ugyanazokkal a válaszokkal. Időről időre benézek és visszaolvasok hátha találok valami újat, hasztalan.
"milyen játékot visz ez a gép?"
"ddr2 vagy ddr3 a videoram? hány fps?"
"mennyire erős ez a processzor?"
"mekkora/milyen gyors a hdd?"
"még dvi sincs? de szar!"
és a kedvencem: "tudjon mindent, crysys fusson fullon, 150-ből ezt már illene"
A mobil vga-s táblázatot is több százszor beszúrtuk már, visszaolvasás nuku.Alig érdekelnek valakit azok a dolgok, amik igazán fontosak. Nem írom le újra mik ezek, nem vagyok papagáj. Amit én tudok, mindegy hogy az öreg P4M-es géphez vagy a T2500-ashoz nyúlok, általános használat közben nincs köztük lényeges teljesítménybeli különbség. Általános használat alatt persze nem a videokódolást (na erre sem tudom miért van ilyen óriási igény), a játékot, a hd videokat értem.
Természetesen mindenki arra használja amire akarja, torrentezzen, játsszon, videózzon stb. naphosszat, nem ítélem el ezeket a dolgokat (az illegális óriási mennyiségű letöltésen kívül, ugye a nagy hdd azért valljuk be többnyire ahhoz kell). Jó neki hogy ennyi ideje van.
Csak ne kelljen nekünk erre gépet ajánlanunk irreális összeghatárig.Kissé elkanyarodtam, bocs.
-
Kovács84
aktív tag
válasz
Kovács84 #13750 üzenetére
zsoca929: Már ne is haragudj, de te hány notit használtál már? Szerintem minden valamit magára is adó laptopvásárló alaposan körbejárja a piacot és a gyártókat mielőtt választ. Minden egyes ár és funkció/felhasználási kategóriát más gyártó ural. Az MSI-nek nagyon kicsi a termékpalettája és idegesítő anyagokkal dolgoznak. Az ASUS, FUSI, ACER, TOSHIBA az alsókategóriát elég rendesen elhappolja a többi gyártó elől. A Dell a középkategória ura, mostmár a Lenovo is becsatlakozott a R61-kel. Minden gyártónak vannak voltak silányabb termékei, nem fogok mindegyikre példát hozni elég végigolvasni a fórumot (de egy valamit magára adó vásárló nem csak a prohardvert olvassa, hanem a notebook review AsusVIP és a lehető legtöbb nemzetközi fórumot).
Az Asusnál az alsókategóriába van hibás gép, pl X51-ben az elem hamar lemerült, azonban ha összevetjük a többi hasonszőrű társával akár csak itt a fórumon megfigyelhetjük, hogy kb. 2 ember számolt be extrém hibáról (azonban az is lehet, hogy emberi hanyagság következménye volt a sérülés), sajnos ez a többi gyártóról nem mondható el (mármint a kevés hiba [FUSI, ACER MiSI]).
A Dell kiváló gépeket gyárt, egyetlen hibája hogy nagyok (Vostro, Inspirion), azonban ők is bele szoktak futni hülyeségekbe, pl. 5-6 éve jópár hibás Inspirion került forgalomba, vagy az első pár XPS 1330-as széria idegeső hangú DVD-je is ezek közé sorolható. Egyetlen egy gyártó nem szállított még selejtet, mégpedig a IBM (Thinkpad), persze csak ha figyelmen kívül hagyjuk a veszélyes akkukat, amiket azonnal visszavontak és cseréltek. Azonban ha tovább haladunk és megnézzük a felső kategóriát, akkor az Asus egész szépen szerepel, hanem a legszebben (V1, V2 V6J, U3, U6, U5 stb), hiszen melyik gyártó engedheti meg magának, hogy ennyi pénzért rossz gépet állítson elő. Ugyanez igaz a FUSI Lifebookjaira is. Az MSI felejtős felső kategóriában, az Acerről nem tudok nyilatkozni, az IBM szintén, hiszen ők nem szép hanem funkcionális notikat csinálnak. Persze csak, ha figyelmen kívül hagyjuk a X61 bőr sorozatát, de ott a support számított sokat. Huhh, nagyjából ennyi.Bocs, az előzőbe már nem fért.
-
gabikaa007
csendes tag
válasz
Kovács84 #13738 üzenetére
F8SA tetszene nagyon, ha az a kijelző nem 14es lenne
Mostani notim is 14es kijezős és ugy gondoltam, ha már újat veszek (nem is olcsót), akkor az a minimum h nagyobb kijezője legyen. De a legnagyobb gond amit most néztem h ez az f8sa jobb oldalra fújja ki a levegőt, ugyanúgy mint a mostani fujitsu laptopom, ami nagyon idegesit 1 óra munka után h leégeti a kezem. Am meg nem tudom h az összes F3-as sorozat ugyanolyan lenne?
Nem tudjátok h ennek az F3SA-AS086 -nak camja forgatható-e?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Kovács84 #13678 üzenetére
Neeeee, a DHL-t kerüld.
Nagyon rossz tapasztalatom van velük. Vámügyintézés terén, akadékoskodók, lassúak és pökhendiek. Egy csomagom közel egy hónapot állt náluk, mert képtelenek voltak beadni a papírjaimat, csak azt hajtogatták, hogy nem jó, nem jó. Hiába mondtam, hogy így már vámoltattam (paypal logot küldtem faxon és elfogadták számlaként), csak hajtották a hülyeségüket. Megmondtam az ügyintézőnek, hogy vagy beadja, vagy beszélek a főnökével és az európai központtal, hogy 3 hete ott áll a csomagom. Még aznap beadták, nemsokára kézhez is kaptam.Soha többet DHL.
Te magad hamarabb levámoltatod.
Küldenek majd egy értesítőt a vámhivatalból, hogy küldjél számlát, elfaxolod a számlát és az értesítőt, amit küldtek, pár napon belül jön a postás, átvételkor kifizeted a vámot és áfát és meg is vagy. -
Rick4
félisten
válasz
Kovács84 #13668 üzenetére
és ha azt mondom, hogy a 350 dolláros értékekkel is szarakodnak? ráadásul videokártya, ráadásul számlával bizonyítva, ráadásul másfél hete nem engedik tovább....de te nézz utána ennek nyugodtan. kíváncsi vagyok, hol találsz példát az elmúlt 2 hétből konkrétan ilyesmire..
-
kekegsm
őstag
válasz
Kovács84 #12351 üzenetére
Nezd, attol fuggetlenul, hogy valaki a Suzuki-gyarban dolgozik, meg nem biztos hogy meg tudna tervezni egy autot jol...
engem mar az Asus kemeny muanyagjaitol is kiraz a hideg. Torik konnyen. Es nagyon sok hibassal talalkozom. (mondjuk meg mindig jobb, mint egy Acer vagy FuSi vagy MSI, de azert egy Thinkpaddal nem illik osszehasonlitani)
-
SAnyi_
csendes tag
válasz
Kovács84 #12351 üzenetére
Én egy asus a6u-5050et nyúzok már majd' két és fél éve. A teljesítményével semmi bajom sincs, bár 2 év után kapott még 512 memóriát.
Ellenben a burkolata hagy némi kívánni valót maga után... Az hogy a csuklótámasznál kopik a festés, már vásárlásnál tudott volt, ezen nem is lepődök meg. Vártam, hogy a zsanérok környékén lesz gubanc, de azért a mai állapotra nem számítottam. Egy kis hajszálrepedés jelent meg a bal oldali zsanér mellett, azaz rögtön kettő, egy az alsó és egy a felső sarokban. Az alsó nem vészes, alig látszik, a felső viszont szépen kinőtte magát, olyan 4 centisre. És nagyot ásít az egész burkolat minden egyes kinyitásnál...
Ezenkívül még a gumi talpai és egy műanyag elem esett le róla, ezeket komoly technológiával visszabarkácsoltam. (értsd: pillanatragasztó)
IBM/Lenovo tulajok ilyesmit hírből sem ismernek. -
törölt tag
válasz
Kovács84 #12353 üzenetére
Szép noti , nekem is tetszik ,de ennyi pénzért semmiképpen nem venném meg. Szerintem a dell "színes" gépei (Inspiron,XPS) is szépek. Belülről sajnos elég egyhangú a dizájnjuk , lehetne mondjuk egy kicsit kontrasztosabb billentyűzet vagy egykét dizájn elem. Abban az esetben ,ha jobb árképzése lenne Asuséknak akkor énis megfontolnám a vételt mert mint említettem van egy két bejövős modellük.
szerk : Számomra az is kicsit ilyesztő ,hogy szerintem annyi modelljük van ,hogy ők sem tudják már mi milyen kategória. -
kekegsm
őstag
válasz
Kovács84 #10562 üzenetére
Egyebkent tudjatok hogy mi az erdekes? Itt tenyleg akarnak az ugyfelert tenni. A fejlesztoket nem tudom, de mi datacenteresek komolyan nekiallunk annak, hogy mindent az ugyfelert. Csak azert mondom el ezt, mert az emberekben van egy osszeeskuveselmelet, hogy csak a penzlehuzasra megy a dolog.
De ilyen osszeeskuveselmelet az is, hogy az itt dolgozok azok marslakok, es UFOval leszallnak az epulet tetejen amikor dolgozni jonnek.
De megjegyzem, az epulet tetejet soha nem hasznaljuk. Azert van a titkos foldalatti laboratorium Dr. Dexter vezetesevel...
-
amol
addikt
válasz
Kovács84 #10520 üzenetére
Nem vetted figyelembe, hogy a ketegóriáknál értékhatár is van, ergó dága gépeketek nem pakolnak be.
ThinkPad R, Latitude D520 például kapható bttó 200 alatt is...persze nem T7500-zal.Én is amondó vagyok, hogy amellett hogy lehet dolgozni olcsó gépekkel is, megéri az árát a komolyabb.
Unokatestvérem egy 15" Acert használ állandó munkára, mindig megy, sokat viszi magával. A gép kb. két éves, még működik. Viszont fényesre kopott a billentyűzet (ez nem téma, anno 5000-ért vettük bele a magyart), eltört a kijelző kerete, kopásnyomok a csuklótámaszon, tisztítás és megemelés ellenére is hangos hűtés, néha fogja magát és kikapcsolja a kijelzőt, néha fagy. Az egész vállalkozása a géptől függ. Nyaggatásomra most jutott el odáig hogy kellene neki egy komoly, kisebb, hosszútávon megbízható gép amire építheti a munkáját. És nem, nem fontos a dvd-író és a legerősebb proci. Annál inkább a normális akkus üzemidő, a strapabíróság, a felforrósodás hiánya, az ergonómia, a normális és gyors szervíz, a minél hosszabb garancia.
Ugyanakkor megvárhatja amíg ez teljesen tönkremegy, de akkor már biztos hogy nem tud tőle megszabadulni. Ő sem dönt könnyen, mert ugye negyedmilla+ az negyedmilla+. -
parandroid
félisten
válasz
Kovács84 #10520 üzenetére
Az első ötben két MSI, egy Medion, egy FSC, és egy Bashiga (ez mi ez egyáltalán???). Köszönöm, van még kérdés?
Az értékhatárral meg ne vicceskedjünk kérem szépen. Munkára nincs olyan laptop, ami drága. Éppen ezen a területen nem szabadna, hogy számítson az ár, sokkal fonosabb a minőség, a megbízhatóság, az ergonómia, a szerviz és a support. Ezeknek pedig ára van. Nagyon komoly ára.
p
-
kekegsm
őstag
válasz
Kovács84 #10508 üzenetére
Ezek a top10 listak nagyon viccesek...
Medion notebook, ami megelozi a HP/DELL-t? Hiszen az meg az ECS-nel is szarabb!
Guru notebook meg megint egy vacak, olyan mint a Gericom, ECS barebone-ra epul.
Szerintem felejtsd el ezt a listat, fizettek nekik vagy direkt poenbol raktak oda.
-
lilibibi
csendes tag
válasz
Kovács84 #10486 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket. Most itt tartok:
Dell Inspiron 6400-61 notebook - Intel Pentium Dual-Core T2080 1.73GHz/1MB/533MHz, 1GB DDR2 533MHz (2x512MB), 15,4" WXGA TrueLife (1280x800, fényes) TFT, 120GB SATA 5400rpm HDD, Win XP Home HUN, 8x DVD+/-RW Dual Layer meghajtó, Intel GMA 950 GPU, 6 cellás akkumulátor 53WHr, magyar billentyűzet, BlueTooth, Dell WLAN 1390 802.11b/g, Firewire / 4x USB / S-Video / 5-1 kártyaolvasó / ExpressCard slot, 3 év szerviz garancia
Ezt tudnátok ajánlani?
lilibibi
-
kekegsm
őstag
válasz
Kovács84 #10462 üzenetére
Miben hagyja le? vegsebesseg, gyorsulas? A 5000 Ferrari pl teljesen jo
Varjal, az utolso Ferrari egy fel-haromnegyed eve vagy mikor jott ki (ebben a meretben). Az Asus meg akkor indult. A Ferrarik nem voltak rosszak, messze a legjobbak voltak az Acer kinalataban, nemcsak teljesitmenyre, hanem minosegre is. Kolleganak van, a legelejen vette, amikor megjelent, es meg mindig kivalo allapotban van. Es ez nem a srac laptopkezelesi szokasai miatt...
-
spyduck
nagyúr
válasz
Kovács84 #10102 üzenetére
Hát sajnos ami egy teljesítményben van az a 1520-as dell (8400gs-el) és az 240-230k körül van!
Ez a Hp sztem tényleg nagyon jó! Azért ennyi mert utolsó darab!
17" notinál 3 órás akku meg x1350-es vga ami kb egy asztali 9800pro-nak felel meg elég jó dolog!
Amúgy 125k-m van erre a célra a többit fater finanszírozza de majd viszafizetem neki! (25k-t) -
fwgoze
aktív tag
válasz
Kovács84 #9854 üzenetére
"...hogy milyen hangot ad a dvd-olvasója ki és beadásnál...festett (ezüst), ezért gyorsan fog kopni..."
Igen ezekről én is tudok...a dvd-olvasó hangja engem is megrémített, de amennyi cd-t én még használok...viszont tényleg ijesztő
! A billentyűzet kopása viszont már engem is aggaszt...mondjuk ez elméletileg garanciális probléma, vagyis ha elkezd kopni, lecserélik újra...3 év garanciával ezt így egy darabig lehet is csinálni...bár tudom, hogy ez elég átmeneti megoldás!
Vagy erre vmi jobb ötlet...?
)
"Mit szólnál egy TP X61-hez..."
Ez egy 12,1"-os tablet-notebook??
Amúgy nekem - hogy őszinte legyek - nem tetszenek az IBM-ek...(Mármint a nem N 3000-szériás Lenovok)! Valahogy nem az én világom...Esetleg vmi más, ezeken kívül?
Persze azért nagyon köszönöm, hogy válaszoltál!szerk.: No meg nekem a 12,1" már kicsi...13,3"-nál nem szeretnék kisebbet, viszont 14,1"-nél nagyobbat sem...mivel fontos a hordozhatóság!) Csak az fontos, hogy erős kétmagos intel procija (egy T7300-as jó lenne), és 2 GB ramja legyen...videókártyából elég, sőt jobb is lenne az integrált!
-
spyduck
nagyúr
-
galca
csendes tag
válasz
Kovács84 #9741 üzenetére
Hali ! Köszi az eddigi tanácsokat, sokat segített, már kezd körvonalazódni a gépem... Szerinted ha vistás gépet veszek, érdemes arra xp-t telepíteni ? Úgy hallottam, hogy neten kéne bogarászni a drivereket...
Hol érdemes megvenni a gépet ? Persze gondolom, ahol a legjobb áron van... Én eddig a macropolisban, edigital-nál, laptop.hu-n néztem. Egy két oldalon láttam, hogy a 2 év garancia felvételi és visszaszállítási garancia. Lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek, de akkor ez szervízre nem terjed ki ?
-
garfield-r
tag
válasz
Kovács84 #9741 üzenetére
Helló!
Olvasgattam a hsz-aidat, és megnéztem, hogy mit is tud az Asus F3TC AP095, ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: azt nem értem, hogy van ez a noti 139 000 +áfa-ért, és ott a HP 6820s legkissebb modelje, kerek 3 000 forinttal drágábban. Namármost nem értem hogy ennyire nincs különbség árban a két termék között, és ez miért van -
ocsi19
senior tag
válasz
Kovács84 #9734 üzenetére
Most találtam egy ilyet:
ASUS F3TC-AP074, ez pl. 150.000.-ből meglenne
Amúgy én is ASUS-ban gondolkodtam.
-
amol
addikt
válasz
Kovács84 #9641 üzenetére
Úgy gondolom, hogy Magyarországon 180-ig Asust érdemes venni, 180-230 között Dellt, e felett pedig HP-t és TP-t
Én ezt nem feltétlenül így látom, a Dell Latitude modellek szerintem jobbak mint a Hp-k, és alacsonyabb árkategóriában pedig a Toshiba jobbb választás lehet az Asusnál a lényegesen jobb szervízellátottság (na és persze a tapasztalat) miatt. -
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest