Aktív témák
-
doddencs
senior tag
válasz
Tomics #15519 üzenetére
OFF: én emeltet írtam, de nem volt vészes, korábbiakhoz képest mondjuk nehezebb.
Középre ahogy ránéztem, első rész.. nem kommentálnám.. másodi krész meg hát, ember átgondolta meg lehetett csinálni őket.. (azt a köbgyökös feladatot + a 17/b. feladatokat meg majd még bírálják, ugye h. kétértelműek voltak
)
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Tomics #15018 üzenetére
Nem furfangos, csak az igazat írtam. Viszont előtte akartam rendelni ugyanannál a csajnál egy Vostro 1500-at, de amikor akartam rendelni, pont aznaptól nem értékesítettek már egyéni Vostro 1500-at. Vostro 1510-et pedig még nem csinálták, kellett volna várni rá majd 1 hónapot. Úgyhogy írtam neki, hogy én találtam egy ilyen Lenovo-t, megírtam mennyiért, és akkor írta vissza, hogy 10-el olcsóbban oda tudja adni
De mondom, szerintem szerencsém volt, mert nagyon aranyos csaj volt
Még akkor is odajött, amikor mentem a notiért, és ő adta oda. Élőben is aranyos volt
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Tomics #14975 üzenetére
Azt nem kérdeztem, de szerintem nem foglalkoznak kiszállítással, mivel ők nem számtech-üzlet, hanem disztribútor...
Viszont ezt ne hagyjátok ki: [Open Stage]
A LEGNAGYOBBAK!
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Tomics #14973 üzenetére
Miből gondolod, hogy nem ajánlanak jobbat? Lehet, csak én fogtam ki egy jó üzletkötőt náluk???
Nekem 211.703,- Ft volt úgy, hogy kértem hozzá +2év garancia-kiterjesztést is, tehát 3 év garival vettem annyiért. Abból leveszed a 30ezer Ft-ot, mert annyiba kerül a +2év, és kijön, hogy 181.703,- Ft a notebook
Szerintem másnak is annyiért fogják adni, hacsak nem olcsóbban, mivel mindig csökken a notik ára...
Gondolom nem fognak már ma válaszolni, mert csak 16.30-ig vannak ott. Bár lehet holnap ott is ledolgoznak
-
doddencs
senior tag
válasz
Tomics #14944 üzenetére
Lehet alkalmazásorientált a kártya, etttől függetlenül elfutnak a régebbi játékok rajta, sőt 1-2 uj is, low beállításokkal... bár sztem az már kevésbé lehet élvezhető
Akksiidőt valóban megnyomja a dedikált kártya, de sztem ez esetben nem lehet vmi nagy (~20 perc), de majd vki megerősít
Én mképp a Quadro mellett döntenék
Amúgy én is BME-re készülök, mérnökinfó
, rem meglesz
-
Kovács84
aktív tag
válasz
Tomics #13673 üzenetére
Nosza felhívtam a váminfót, azzal, hogyha az USÁból rendelek laptopot, akkor mi lesz:
Fizetni kell 2,2% (informatikai termék) vámot (pár ezres, egy 200 000 lapinál, 4000 Ft), plussz kell 20% ÁFÁ-t (ebben a postaköltséget is felszámolják).
Utána felhívtam a DHL-t, ott azt mondták, hogyha ők szállítanak, akkor a vámügyintézést elvégzik, így igen gyorsan a csomaghoz jutok. -
kekegsm
őstag
válasz
Tomics #11599 üzenetére
Olvass vissza 100-200 hozzaszolast itt a forumon, de akar az utolso 500-at is, es latni fogod, mik az ajanlott tipusok. 220-230 korul nagyon jo TP R61-eket is lehet kapni, de lehet N200 is olcsobban, vannak Vostro 1400-ak, HP is akad.
Ha cipeled sokat, akkor max 14"-s kijelzovel vedd.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tomics #11599 üzenetére
notebook.hu, notebookstore, esetleg laptop.hu.
Acereket hagyd, nem hiába nyújtanak látszólag többet. Ha hordozni is akarod, 14-esnél nagyobbat szvsz ne vegyél, mert azok már nehezek, amiket érdemes megnézned azok az IBM/Lenovo R61-ek, 200k környékén már kapsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- 16" macbook pro m1pro.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest