Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Cucka, cseszd meg, miért van az, hogy te folyamatosan félreérted az embert ezen a fórumon.
Mindegy, mindig titkon imádkoztam, hogy kihagysz a szórásból
a linkelt gépnek minden egyes alkatrésze fejleszthető
Értsd a ma kapható notebookok nagy része (sőt) egyáltalán nem fejleszthető, max ram, meg proci (vagy senki sem akarja fejleszteni). Direkt azért van benne az a 4 ventis hűtő, hogy nagyobb procit is bele tudjon rakni a delikvens.az Asus ígéretei szerint adni is fognak hozzá nagyobb videókártyát
Hát igen, az évek óta kapható MXM foglalatos videókártyák is könnyű beszerezhetőségükről, baráti árukról és problémamentes kompatibilitásukról híresek.
Hát ja ezt én is így értettem.A kérdés csak az, hogy mennyi lesz, bár mivel asztali proci van benne ezért nyilván nem húzós.
Értsd processzor (asztali nem annyi, mint a notis), a többi alkatrész nyilván drágább. Stb stb...A gép egyébként nekem sem tetszik...De mivel gyártják biztos, hogy csináltak piackutatást, szóval valaki biztos venni fogja.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- 11gen i5 ös HP 17-cn0800ng laptop
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest