- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
"Volt cserélve is az az XPS? Lehet hogy csak egyedi probléma volt, az pedig előfordulhat mindenhol."
Majdnem biztos ,hogy egyedi problema...nekem es noveremnek is XPS 1530 elegiti ki negyszogletes igenyeinket es eddig lekopogom kifogastalanul...megcsak nem is rendeltetes szeruen hasznalom -- nem jatszok -
törölt tag
válasz
#16820480 #12776 üzenetére
"a dunaelektronika mostanában nagyon menő"
...nos ez az amivel nem tudnék egyet érteni. Rám jellemző a nagyon korrekt ügyintézés így elvárnám ,hogy ezt viszonozzák. Lehet ,hogy rossz embert fogtam ki ,de az is biztos ,hogy többet egy nyamvadt másodpercet nem szánok rájuk. Nálam a DE mint Dell partner nagyon leszerepelte magát...Dell helyébe mellőzném a partner listámról . -
törölt tag
válasz
parandroid #12647 üzenetére
Dehogy felejtené , nemrég jött ki az "új" széria .
Még mindig kategóriákkal jobb mint egyéb gyakran emlegetett billegő szekrény támasz márkák.
Igaz most leváltottam a 1720-asomat,de csak is kizárólag mert sokat hurcibálom a gépet. Teljesen meg voltam elégedve vele. Azt mondjuk nem tudom meddig lettem volna
-
törölt tag
válasz
Sipi16 #12388 üzenetére
Ha WinXP lesz akkor nem csak azért írtam mert 6900ft-t az már nem egy nagy upgrade meg mert 143k a gép és így jött ki asszem 150re
chop : szerintem inkább te lehetsz a szerencsés kivétel, mondjuk a te géped egy kicsit más kategoria.~230-250k körül azért nyilván megbizhatóbbak az Acer-ek is.
-
törölt tag
válasz
Sipi16 #12385 üzenetére
Igazábol az 1év jellemzőbb...az némi extrának fogható fel ,ha 2-3évet adnak. (Dell-ekre szoktak 3-at) ...esetleg ezt még nézd meg szintén egy renew gép | HPQ 6720s (GR650) /felülről a második +1gb ram bővitéssel egészen jó vétel lehet.
-
törölt tag
válasz
Sipi16 #12379 üzenetére
A legutóbb sem sikerült lebeszélnem róla egyik szaktársam ...2 hét után elszaródott a dvd olvasó/íro és a bluetooth aztán panaszkodott ,hogy nem tud beolvasni egy dvd-t. Én pedig előálltam a jóöreg ugye megmondtam szöveggel. Persze szervizbe nem viszi mert amugy meg használnia kell sokat. Semmi extrém dolgot nem csinált vele , asztalon használja.
-
törölt tag
válasz
Sipi16 #12377 üzenetére
Az attól függ mit értessz "gáz" alatt. Amúgy igen az !
.
Mindenképpen valami szaküzletben vedd meg. Ha tartósabb gépet szeretnél és tudsz várni akkor szerintem tedd azt. Ha mindenképpen most szeretnél gépet akkor esetleg még a HP compaq (asis/renew) modelleit nézd meg talán még mindig jobb egy acer-nél(ezutóbbit ebben az ár szegmensben "megtiltom").
-
törölt tag
válasz
Kovács84 #12353 üzenetére
Szép noti , nekem is tetszik ,de ennyi pénzért semmiképpen nem venném meg. Szerintem a dell "színes" gépei (Inspiron,XPS) is szépek. Belülről sajnos elég egyhangú a dizájnjuk , lehetne mondjuk egy kicsit kontrasztosabb billentyűzet vagy egykét dizájn elem. Abban az esetben ,ha jobb árképzése lenne Asuséknak akkor énis megfontolnám a vételt mert mint említettem van egy két bejövős modellük.
szerk : Számomra az is kicsit ilyesztő ,hogy szerintem annyi modelljük van ,hogy ők sem tudják már mi milyen kategória. -
törölt tag
-
törölt tag
Sziaztok a minap felmerült bennem egy kérdés...lehet ,hogy tök feleslegesen ,de inkább megkérdezem.
Szóval Angliából rendelem a notimat ahol az elektromos hálózat feszültsége 240V , nálunk pedig ugye 220 ... ,ha a notit nem aksiról hanem hálozatról szeretném üzemeltetni akkor nem lesz valami baja a gépnek? -
törölt tag
válasz
spyduck #12133 üzenetére
Szerintem határeset volt (nem mértük ,de érzésre kb átlag 22-25 ...néha elég észrevehető beakadások voltak ergo jó alacsony minimum fps a maximum belsőtereken sem ment szerintem 35 fölé) ,de szvsz egy oblivion már játszhatónak nevezhető ilyen értékekkel.
érdekesség képpen : A gép aksiját igen szépen igénybe vette. Nemtudom hol állt töltöttség szempontjából ,de kb 20perc után haver kénytelen volt hálozatból táplálni a gépet. -
törölt tag
Azt tudja valaki ,hogyan lehet megállapítani (vagy mi alapján ,hogy ki gyártotta egy noti kijelzőjét) Dell Inspiron 1720-ról lenne szó (WUXGA kijelzővel). Néhány külf fórumon írták ,hogy a samsung lcd-i nem valami jók és inkább LG által gyártottat érdemes megvenni.
-
törölt tag
válasz
kekegsm #11927 üzenetére
Értem... és van annyira megbizható mint ,ha mondjuk itt mo-n megvenném egy szaküzletben 3év garival? Szóval nem lesz idő előtt vmi gixer? (gondolok itt rossz dvd meghajtóra, nem működő bluetooth /usb és egyéb problémák ...igaz ezutóbbiak egy acer travel matyival estek meg frissen 1 hét után)
-
törölt tag
Sziaztok , 99.9% ,hogy ebay-ről lesz a notim azonban észre vettem ,hogy Dell 3év helyett itt 1 év "COLLECT AND RETURN Direct With Dell Computers" garit adnak.(nemtudom ez menyiben fedi le az eredetit)
plusz egy ilyen kis írás van :
//////////////////////////////////////////////////////
*This is a product, which has been returned to Dell for a
variety of reasons such as cancellations. It is not a damaged or scratched machine and comes Sealed in a DELL Box with Sealed Disks*
Previously Ordered New: Previously-ordered New systems All new Dell systems have an End User Software Agreement (EUSA) screen that appears the first time the system is powered on by a customer. Once the EUSA is accepted, the screen never appears again. If this screen is still intact, we know the system has not been used
////////////////////////////////////////////////////
Angolul tudok,de esetleg ,ha vki tudja mennyire hihető ez vagy sem az megoszthatná.
Köszi. -
-
törölt tag
válasz
kekegsm #11495 üzenetére
A vostro szerintem nagyon tuti gép
legalábbis speckók alapján.
Tartósság : idézet egy webáruház oldalárol
"A Vostro notebookok jól tűrik a mindennapos használat megpróbáltatásait.TM A nagyon strapabíró magnéziumötvözet burkolat többletsúly nélkül teszi a házat erősebbé
A StrikeZoneTM ütődéselnyelő technológia megvédi a merevlemezen lévő fontos adatokat
A Mylar® -bevonatú billentyűzet segít védekezni a porral és a folyadékokkal szemben
Több mint 13 000 órányi rendszermegbízhatósági teszt "gondolom ezzel is minden rendben. Nekem csak simán nem tetszik annyira
amugy simán tuti gép.
tudom ezzel sem növeltem a kollktív fórumtudást
-
törölt tag
válasz
SeatZola #11437 üzenetére
Szia , nem veszélyes szerinted ebay-ről notit rendelni? Gondolok itt pixelhibára stb mert ezeket nem lehet látatlaban lecsekkolni...én is láttam egy elég jó vételnek tűnő gépet (csávónak 3200business-e volt és 100% + visszajelzés)
PM-ben is jó ha válaszolsz , bár azért érinti a topikot vmennyire, köszi
-
törölt tag
válasz
barnaz #11410 üzenetére
Jó ár érték teljesitmény azonban némeiknél ottvan ,hogy asis/renew ezekre érdemes odafigyelni habár nincs tapasztalatom mennyire megbizható mennyire nem ,de az asis 1-3hónapos használt alk. részekből a renew pedig új ,de raktáron maradt darabokból vannak összeállitva. Nekem ezt mondták nemrég amikor hasonló irányú kérdéssel áltam elő
1 év garit adnak rá így szerintem ,ha nálad nem munka a fő tevékenység akkor megérhet egy próbát. -
törölt tag
válasz
csabiks #11404 üzenetére
Márkából : Dell / HP compaq / (IBM) lenovo -t ajánlanak legtöbben mint megbizható márkákat , azonban ha játszani is akarsz meg ahogy elnézem 17"-es kijelzőt szeretnél (kép/video szerki miatt) ezek inkább a 350-400e huf kategoria.
Kezdetben énis 300k körül nézegettem gépet ,aztán hamar rájöttem ,hogy az igényeimnek megfelelő géphez még hozzá kell dobjak némi pénzt.
A választásom egy Dell Inspiron 1720-ra esett. Most azzal töltöm az időmet ,hogy megnézem ,hol kaphatok elfogadható áron nekem megfelelő konfigot. (Sajnos ahány üzletet megnéztem eddig annyi féle konstrukció volt , jólenne egy hely ahol az összes lehetséges konfog megtalálható) A másik pedig ,hogy sokan Win Vistával adják ami nekem annyira felesleges mivel már van céges.
# 11395-re bárki? -
törölt tag
Sziaztok ,
Szerintetek a kövi helyen elírás történ? vagy minden korrekt? mert hasonló kiépítésű notit +35-50k-ért látni más üzletekben. Így elsőre elég jó vételnek tűnik... -
törölt tag
Nah végre megvan a jelöltem egy Dell inspiron 1720 szeméylében. Abban kérném a segitségetek ,hogy aki tud olyan megbizható boltot ahol széles a kínálat , korrekt ár /garancia van illetve lehet konfigolni a gépet pl CPU /Ram /Vga stb az szoljon pls
:: PM-ben :: -
törölt tag
válasz
parandroid #10898 üzenetére
Köszönöm , ez korrekt válasz volt
..mondjuk énis jobban tenném ,ha a gyártók oldalain csekkolnám le a termékeket ,de az 30X időigényesebb
-
törölt tag
Szerintetek megéri IBM ThinkPad-ot venni ? Egy konkrét gép.
Munkára kellene főleg (PS/DW mellette net meg zene a fülbe), néha filmeznék is netán egykét régebbi vagy kevésbé igényes játék is futna , az utóbbiak persze nem egyszerre
-
törölt tag
Sziaztok, gondolkozom egy Asus C90 noti megvételén a kérdésem az lenne ,hogy mivel ezek tudomásom szerint Intel 945G chipset-esek. Van rá bármi esély ,hogy fogadni tud egy wolfdale (45nm) procit(bios update stb...)? vagy ez abszolút a 965+ privilégiuma...
Előre is köszi ... -
törölt tag
válasz
#16820480 #7327 üzenetére
Tudod ez olyan ,hamár veszek akkor legyen olyan érzésem ,h újat vezsek azaz a legfrissebb cuccokkal...amugy persze van benne logika amit mondasz...(régebbi játék mint pl BF2 stb)
Egyébként fontos lenne a minőség így persze fel tudom áldozni a vga-t ...esetleg van ajánlásod?
most ezt nézegetem : Asus F3SC AP325 (270k)
////////////////////////////
Intel Core 2 Duo
Processzor jellemzők: T7500 (800MHz FSB,4MB L2 Cache) 2,2 GHz
Memória: 2GB (2x1024MB) DDR-II (667MHz), max. 4 GB
Merevlemez: 160GB 5400rpm SATA
Kijelző típus: 15,4' WXGA
Kijelző leírás: (1280x800) Color Shine
Optikai meghajtó: DVD SuperMulti Lightscribe
Chipkészlet: Mobile Intel® PM965 Express Chipset + ICH8M
Videovezérlő típus: dedikált, 128MB
Videovezérlő leírás: NVIDIA GeForce™ 8400M G 128MB (384MB TurboCache)
/////////////////////////// -
törölt tag
Hali ..habár már van pár jelöltem azért kikérem a ti véleményeteket is ,hogy mien notit ajánlanátok (esetleg priviben ,h hol
) ...
A lényeg :
ár max : 250k
jólenne C2D proccal
igényesen nézzen ki
15"-s kijelző
vmi 'jobb' vga (gef8,hd2x)...főleg Photoshoppolásra kellene..de nem bánnám ,ha azért egykét régebbi játékkal is tudnék játszani zökkenőmentesen
köszi előre is
Aktív témák
Hirdetés
- Tippmix
- OLED TV topic
- Politika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- Macbook Pro 13" M2 - 2023 gyártás, 16GB RAM, touchbar - garancia ( 78)
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia ( 106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest