Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
RI/OS
addikt
azért ez nem megfelelö hasonlat, azt gondolom te is tudod, egyébként ha szervíz, és pontosan elmondanák mi a baja, akkor sem mennék haza. De ha neked azt mondja valaki, egy cuccról, hogy tesco gazdaságos, egyböl eszedbe jut, hogy gagyi, silány minöség, szar, kotlák, gyenge, 0, stbstb olcsón. Legalább is nekem ez jut eszembe. És nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen...
Aktív témák
Aktív témák
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest