Aktív témák
-
Tisztában vagyok a HDD védelemmel és a kártevők elleni védelemmel is.
Poénnak szántam, iróniával az iróniáért. és mert csodálkoztam rajta, hogy valaki ilyen honlapot ad meg...ezt semmiképpen nem lehet pozitívnak nevezni.
Sajnálom, hogy komolyan vetted, majd legközelebb pontosabban fogalmazok.
Egyébként a dv5/6/7 szériákban is van HDD védelem. Bármelyik HP oldalon megnézheted a spec-ben. Volt pár Gericomban is (aki nem gyártó, Clevo, Uniwill, stb gépeket márkázott fel magának, mint a Portocom is anno), sőt volt olyan gép is, amiben BIOS szinten bekapcsolható volt az adattitkosítás. Mondjuk nem a Clevo-knál, az biztos.
Szerintem a karcosság és a gép általános állapota főleg a felhasználótól függ. Láttam már karcos, kávés, korpás, morzsás, sörös, monszunesőt átélt, stb. gépeket, mindenféléből, home és business class-ból is, sőt Gericom is volt. A monszunesőt átélt kék/ezüst Gericom Supersonic 1st, miután alaposan szétszedtük és szárítottuk néhány napig a radiátoron, újra beindult, hibátlanul működött, és azóta is megy (egyik barátom vette meg később a tulajtól olcsón emiatt). Ő a fehér holló, és én is csodálkoztam rajta, ez hogy lehetséges.
Kíváncsi lennék, vajon a HP összességében (világszerte) a business vagy entertainment notikból ad el többet? Van ilyen statisztikája valakinek?
Itt egy kép a felrobbant DELL-ről ,anno bejárty a világot a videó is. A DELL jó, drága gépeket csinál, és gondolom az itt szereplő gép a business class-ból volt, a sok őtönyös emberkét elnézve. Mégis megégett az akksi miatt, ami után a DELL világméretű visszahívást csinált. Ezért nem szabad általánosítani, melyik kategória a jobb vagy megbízhatóbb.
(Ez is csak poén, nem szeretnék érte újabb fejmosást kapni
)
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest