Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Tim82 #28635 üzenetére

    Tisztában vagyok a HDD védelemmel és a kártevők elleni védelemmel is.

    Poénnak szántam, iróniával az iróniáért. és mert csodálkoztam rajta, hogy valaki ilyen honlapot ad meg...ezt semmiképpen nem lehet pozitívnak nevezni.

    Sajnálom, hogy komolyan vetted, majd legközelebb pontosabban fogalmazok. :P

    Egyébként a dv5/6/7 szériákban is van HDD védelem. Bármelyik HP oldalon megnézheted a spec-ben. Volt pár Gericomban is (aki nem gyártó, Clevo, Uniwill, stb gépeket márkázott fel magának, mint a Portocom is anno), sőt volt olyan gép is, amiben BIOS szinten bekapcsolható volt az adattitkosítás. Mondjuk nem a Clevo-knál, az biztos. :)

    Szerintem a karcosság és a gép általános állapota főleg a felhasználótól függ. Láttam már karcos, kávés, korpás, morzsás, sörös, monszunesőt átélt, stb. gépeket, mindenféléből, home és business class-ból is, sőt Gericom is volt. A monszunesőt átélt kék/ezüst Gericom Supersonic 1st, miután alaposan szétszedtük és szárítottuk néhány napig a radiátoron, újra beindult, hibátlanul működött, és azóta is megy (egyik barátom vette meg később a tulajtól olcsón emiatt). Ő a fehér holló, és én is csodálkoztam rajta, ez hogy lehetséges.

    Kíváncsi lennék, vajon a HP összességében (világszerte) a business vagy entertainment notikból ad el többet? Van ilyen statisztikája valakinek?

    Itt egy kép a felrobbant DELL-ről ,anno bejárty a világot a videó is. A DELL jó, drága gépeket csinál, és gondolom az itt szereplő gép a business class-ból volt, a sok őtönyös emberkét elnézve. Mégis megégett az akksi miatt, ami után a DELL világméretű visszahívást csinált. Ezért nem szabad általánosítani, melyik kategória a jobb vagy megbízhatóbb.

    (Ez is csak poén, nem szeretnék érte újabb fejmosást kapni :O :O :O )

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák