Aktív témák
-
WN31RD
addikt
''A HP nagyobb név [...]
Relatív.''
Majd ha egyszer HP helyett ASUS szervereket, munkaállomásokat vagy laptopokat vagy akármit vesz a munkahelyem mondjuk legalább néhány százezer dollárért, akkor beszélhetünk arról, hogy melyik mekkora név.
''Volt egy pár HP cuccom és a cégnél [...] akadt közöttük 1-2 notebook is. Amennyiben nem hiszel nekem [...]''
Elhiszem én nagyon szívesen.És te is elhiszed nekem, hogy nem csupán 1-2 notebook, munkaállomás, szerver, stb. alapján mondok véleményt a HP-ról?
''számodra is kiderülhet, hogy nem fikáztam a HP notebook-okat''
Nem is állítottam, hogy fikáztad volna őket.
''Mellesleg az ergonómia nagyon szubjektív dolog...''
Ilyen téren leginkább nem az. A fenti állítás csak a tapasztalatlanságodat bizonyítja. (Ami önmagában nem baj, csak illene vele tisztában lenni.)
''Gondolom személyes használatra magánemberként szeretne laptopot venni és nem a HP überbrutál felsőkategórs szegmensnek szánt termékét szeretné megvásárolni.''
Ritkán van szükség az ''überbrutál'' gépekre, de a szerényebb felső kategóriát bizony érdemes megcéloznia mindenkinek, aki egyáltalán megengedheti magának. Mellesleg, mint azt írták is korábban, jellemzően az alsó kategóriás HP laptopok is jobb minőségűek és ergonomikusabbak (az ultra low end HP500-at nem ismerem, de afölött).
Aktív témák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 8/256GB, 6 ciklus, 100% - garancia (75)
- Victus 16-s0276ng 16" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest