Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz arcitec #25433 üzenetére
Igen, megfelelő lenne a DS218+ ezt aláírom.
De tudod milyen a magyar.DS218+ az 2 lemezes és 108K-ért tudom beszerezni, a TS-351 pedig 3 lemezes és 100K-ért tudom megvenni.
Akkor már legyen a "jobb", ha már olcsóbban jutok hozzá.Az értékes adataim, pedig csak nekem értékesek, másnak egy fillért nem érnek, de nekem nincs az a pénz, ami pótolhatná őket. Ezért több helyen vannak, de egy ilyen raid 5 tömb + a felhő szinkron kiválthatná a mostani megoldást.
Próbálgatni én sem szívesen adok ki ennyit, de hátha jön valaki aki konkrét gyakorlati információkkal bír, és megmondja mi kell nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest