Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fleto93
tag
válasz
Multibit #22037 üzenetére
Fejlesztő vagyok, illetve általában én kezelem a munkahelyem a CI-t meg a CD-t, szóval mellékvágányon elég sokat linuxozok. Én az építés mellett döntöttem, és nem bántam meg. Egyrészt jobb a teljesítmény mint egy hasonló árú kész cuccal, másrészt sokkal rugalmasabb. Van ikev2 vpn, openvpn, seafile, qbittorrent, dockerben a saját kis home projectjeim, DNS szerver adblockoláshoz, és ezer más apróság. A héten került fel Plex server is, mert új TV-t vettem, amin van natív kliens hozzá, így a Kodi lekerült a gépről. A konfigolás összességében rengeteg időtt vitt el (az alap funkciók mint a samba, stb. nem vittek el sokkal több időt mint egy "dobozos" megoldásnál), de sikerült elérni, hogy a használata kényelmes legyen még barátnőm számára is, és rengeteget tanultam belőle. Akinek van affinitása hozzá, annak bátran tudom ajánlani, de ha a kedv hiányzik akkor csak nyűglődés lesz. Ilyen gépem egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Uncharted Legacy of Thieves Collection és Indiana Jones and the great circle ps5 játék
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xbox Series X (dobozos) tartozékaival
- HP PROBOOK 650 G4 FHD IPS Intel core i5-8350 8GB DDR4 256gb SSD WIN11
- 2x Corsair Vengeance RGB PRO 16Gb (2x8Gb) 3200 CL16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest