- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Soth
tag
válasz MaCS_70 #18546 üzenetére
Hát eddig úgy éreztem, mintha legalább egy kicsit érteném, de most kezd egyre kuszább lenni. Az előző kolléga azt írta vannak olyan NAS-ok, amin van telepítve lejátszó (KODI). Ebből indultam ki, amikor arra gondoltam, hogy esetleg telepíthető-e más NAS-ra is. A kérdésem lényege igazából annyi, hogy milyen NAS-t vegyek erre a célra, milyen egyéb komponensek kellenek hozzá és milyen plusz programokra lesz szükségem (és ez az egész kb mennyibe kerül).
Az biztos, hogy az én megfogalmazásom elég pongyola, nem szakszerű. A Plex működési elve nagyjából tiszta volt, olvastam róla sokat. Hogy mi az az SMB meg NFS, arról még mindig lövésem sincs...
Ahogy írtam korábban is, én magam is WD-vel szemezgettem, vonzott a megoldás, hogy minden egyben van, nem nekem kell tökölnöm az egyes elemek kiválasztásával és összeszerelésével. Csak kicsit aggódok amiatt, hogy nekem kell majd közös munkára bírjak egy Linuxot futtató NAS-t és egy Windows 10-et futtató PC-t/Androidot futtató telefonokat és tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest