- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Autós kamerák
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
1 among many #40510 üzenetére
hát elég nehéz valóságos fényképet csinálni,én is akartam reális képet csinálni, nem könnyű olyat ami valóban tükrözi a emberi szem által látott valóságot
egyébként opálos világosodása a va-nak is van, persze nem mindegy hogy a nullához képest nézzük-e vagy az ipshez, mert végül is most itt ez a lényeg
egy biztos a va nálam agyonverte a tn panelt, kontarszt, fekete, és szinek terén, kb igaz ami a benq va vs. tn youtube videokon látszik
ismerem az lg ips-t is de én azt konkrétan nem teszteltem egymás mellett szinkronban a többivel, ezért erről inkább nem nyilatkozok addig -
Yeffy
veterán
válasz
1 among many #40510 üzenetére
köszi a remek kis összefoglalót, akkor nem rettentem el olyan nagyon a DELL IPS-ektől, de nyilván számításban van a VA panel is, mivel inkább filmezek, mint játszok.
esetleg az americanidiot által korábban linkelt 27-es BenQ VA paneles monitornak nincs véletlenül 1440p-s felbontású testvére, nem horror áron? akár más márkában?
mert akkor szerintem meg lenne a választottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged