-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz
levente222 #62299 üzenetére
Nincs, HDMI-n megy a hang is, szóval talán azzal érdemesebb.
-
Brekk
addikt
válasz
levente222 #62295 üzenetére
ASUS vc239/vx239
-
levente222
tag
Sziasztok!
Keresnék 40000 Ft körül, maximum 50000Ftért full hd monitort játékra. Lényeg: szép színek, jó betekintési szög, 23 col legalább. Minél kisebb a káva/keret annál jobb, de nem befolyásoló tényező. Márka lényegtelen. -
atee
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #62289 üzenetére
Szerintem mérvadó a gyártó oldala. Egyébként meg van igazság az előttem szólónak is.
12 éve még a 16ms is gamer monitor voltEgész jókat játszottam vele. [link]
Árban se volt kedvezőbb mint egy mostani drága monitor.
Pedig akkor az a 150k legalább kétszer annyit ért mint most.Mellesleg a szüleim a mai napig ezt használják és hibátlan
-
bullocska01
csendes tag
Sziasztok! Monitor vásárláson gondolkozok, 38k lenne a felső határ.
Konfig: A8 5600-k CPU
Gtx 750 ti videókártya
A58m-k alaplap
8gb ram.
Ami fontos lenne hogy előre lehessen dönteni mivel egy ilyen kisebb magaslaton van a monitorom ilyen sarokíróasztalon amiről nem árt ha dönthető a monitor.
Játékra használnám főleg CS:GOra.
Remélem tudtok segíteni!
ha valamit kifelejtettem az írásból bocsi
Én egy ilyenre gondoltam: monitor
Szerk: Lehetőleg FullHD legyen -
Brekk
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #62289 üzenetére
Nem teljesen mindegy? Mi ez, számháború? Nem attól lesz jó egy monitor, hogy 4 vagy 6ms-os. A 6 is bővel jó játékra.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Erre valaki tudja a választ hogy most ez mi ez??
Acer K272HULA: gyártó oldala: 6ms
IPON 4ms-------Acershop.hu 4ms Pár webáruházban is ugyan úgy 6ms meg 4.........most akkor melyik? -
Üdv!
Erről a monitorról mi a véleményetek: LG 24MB56HQ-B (+ Prad test)?
Csak a válaszidejét írják némileg hosszabbnak, de nem vagyok HC játékos, szóval annyira nem számít. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Dr. Student #62279 üzenetére
Van egy franko gamer monitor 27 colos az Acer-nél 130 papírért. Acer PREDATOR XB270H
144Hz-es 1ms,100 milliós kontraszt,G-Sync támogatás,AcerEye támogatás(villódzásmentesség) és 5 év garanciával sztem tökéletes játékra.
-
he7edik.
addikt
válasz
Dr. Student #62279 üzenetére
27" vagy nagyobb IPS/PLS "játékra". Ez így elég tág meghatározás.
-
kp59
aktív tag
válasz
Cerdoblaise #62271 üzenetére
Ez [link] ugyan már 157.880Ft de ha még belefér akkor inkább legyen 34" mert a 21:9 képarányú monitoroknak a magassága nem valami nagy így szerintem mindenképpen jobban jársz a 34"-os változattal (amúgy nekem is ilyen van).
-
Brekk
addikt
válasz
Jodanovich #62280 üzenetére
Szerintem elég, jó gyors az a monitor, én nem foglalkoznék a 8ms-al.
-
zsolti1
csendes tag
válasz
Tommy77Hun #62282 üzenetére
Köszönöm.
-
zsolti1
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy Lg 34 um67-p monitort amihez van 2db. cd. lemez,de nincs optikai meghajto a gépemben.
Szeretném megkérdezni hogy,mit tartalmaznak és szükségem van-e a rajtuk lévő okosságokra?
Köszönöm. -
Dr. Student
senior tag
Egyre nagyobb a bizonytalanságom a következő monitorom kiválasztásában.
Az egész onnan indult, hogy kevés bizonyult a 23,6", tehát szükséges a nagyobb.
A plusz probléma a jelenlegi monitorom talp mérete 10cm és nem állítható és így kicsit magasan van, mert alapból egy állványra helyezkedik.Ez az indulópont amire cseréle kerülne a sor.
Biztosan tudok:
Állítható magasságú
IPS-PLS
Kifejezetten játékra
27" vagy nagyobb. (ultra wide nem szeretnék)
Az árat igazán nem tudom belőni. 120 már nagyon maximum.Kinéztem több monitor típust is, de az árak elérték a 170 - 190 - 200 körüli árakat, ekkor inkább úgy gondoltam inkább veszek egy tv-t.
Nézegettem a teszteket és megint teljes bizonytalanság, mert ott már inkább 20-40ms válaszidőt említettek.
Kicsit tanácstalan vagyok.
Reménytelen.Egyik percben azt gondolom, hogy 100 körül monitor, de rájövök nincs, ekkor mondom 200k körül már inkább TV.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Egy nyereményjátékban (nem nevezem meg hol) egy ilyen kérdés szerepel:
4. A PLS panelek melyik paneltípus továbbfejlesztései?
A IPS
B VA
C TNCsak szerintem eleve rossz, ökörség a kérdés? A Samsung az IPS-re válaszul hozta ki a PLS-t, ami majdhogynem meg is egyezik az előzővel, csak ugye mégsem hívhatják IPS-nek. Nem továbbfejlesztése egyiknek sem közvetlen módon, hanem egy új "fejlesztési ág" szerintem. Szerintetek?
-
Brekk
addikt
válasz
Jodanovich #62273 üzenetére
Design, és továbbfűzhetőség.
-
Jodanovich
senior tag
válasz
old_artist #62228 üzenetére
Tulajdonképp mi a különbség a két monitor között? Az árán és a kinézetén kívül.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Cerdoblaise #62271 üzenetére
Szerintem nagyon nincs különbség az ilyen 21:9-es monitorok közt tudásban.
ASUS MX299Q Csak azért linkelem az ASUS-t mert nagyon szép színei vannak,de ugyan azt tudja az összes monitor amit ez is. Meg szerintem design-re is szép!(Villódzásmentes,szembarát---->kevesebb kék fény kibocsátás)
-
Cerdoblaise
tag
Sziasztok!
21:9 képarányú monitort keresek 150e Ft környékén, több Samsung, ill. LG modellt is néztem, de nemigazán tudok dönteni. Milyen paramétereket nézzek, elsősorban játékra kellene, pontosabban autó szimulátorozáshoz!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
kirjak
aktív tag
Ez nem ajánlott?
-
Degeczi
nagyúr
Mivel már rég ideje lenne az ősi Samsung 215-öm lecserélni, hirtelen elhatározásból (részben mert pl. ez a rövid teszt is kedvezően mutatta be) rendeltem egy Samsung S27D590-et - de erősen gondolkozom, h visszaviszem, annyira látható sávosodást mutatnak a klasszikus tesztképek, mint pl. ez, vagy ez...
Amúgy pedig nem lenne rossz képe, de ez így elég idegesítő, mert nem kizárt, h képszerkesztés közben is előjöhessen majd hasonló, és akkor fene tudja, h a forrás lesz-e hibás, vagy csak a monitor.
Egy kisebb hasonló Samsung tesztjében azt olvasom, 6 bit+FRC-t használ, így gondolom ez is - de annak azt hiszem, nem kellene ilyet okoznia...
(pl. az ultragagyi TN panelos HP laptopomon sem sávosodnak ezek a tesztek, pedig az aztán biztosan a rosszabb fajta 6 bites)Az ilyen olcsóbb 27"-esek (de min 24") között mennyire gyakori ilyesmi, vagy van ajánlható modell?
-
LacCH
csendes tag
válasz
old_artist #62264 üzenetére
Szia,
80e körül gondoltam. Meggyőzhető vagyok, ha van vmi jó vétel, plusz/minusz 10e.
-
LacCH
csendes tag
Sziasztok,
Monitor vásárlás előtt állok.
24"-ben gondolkodok
IPS
full HDEgy macbook air-ra lenne rákötve, felhasználást tekintve csak általános dolgok. Semmi játék, nagyritkán filmnézés, netezés, esetleg szövegszerkesztés.
Mi most a "best buy" monitor?
Köszi a segítséget!
-
Gomez
aktív tag
Szervusztok!
Milyen 27 colos, 1920x1080 felbontású monitort ajánlanátok ~80 ezer Ft körül? Elsősorban játékra és filmnézésre használnám.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
edda80
tag
Köszi srácok, akkor egyelőre a DELL lesz a befutó!
-
Isual
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #62255 üzenetére
Gyakorlatilag nincs.
-
old_artist
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #62255 üzenetére
-
old_artist
addikt
válasz
edda80 #62247 üzenetére
Üdv!
"... max 90.000-ig" ... "... IPS-es legyen, matt és 60HZ-nél nagyobb" - ez a három feltétel alapján nem tudunk Neked ajánlani monitort, vagy az árat kell feljebb tornásznod, vagy a 60Hz-nél kell maradnod, vagy az IPS panelról kellene lemondanod, mivel ezek alapján nem tudunk a számodra megfelelő alternatívát találni.
Max.90ezeri, 144Hz-es monitor van ebbe az ársávban, az a BenQ XL2411Z gaming monitor, viszont az is TN paneles! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
edda80 #62253 üzenetére
Ebben elég sok minden megfelel a kérésednek. De majd a tapasztaltabbak rámondják az ÁMENT.
DELL U2414H
-
Numichi
újonc
Sziasztok!
Akkor felteszem máshogy a kérdésem, mert nem nagyon történik reakció.
Árkorlátom 50.000Ft és első sorban FPS játékra lenne.
Mivel szemből nézem lehet NT is. -
edda80
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #62249 üzenetére
Hát legalább 24'-es.
De igazából azért kérdezem ezt is meg inkább mert nem tudom, hogy az ultra wide zavaró e ami 27-29-es...
De tényleg legalább 24'-est akarok.
-
Isual
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #62246 üzenetére
Ebben az esetben az az Acer és ezzel a felbontassal. az első IPS ilyen meretben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest