- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Itt van a privát beszélgetésem megint én kollégával és neki is a szeme nem bírta :
Hali!
Akkor arra a driverra emlékszem, ilyen sihetetlen alig-alig észrevehető "laggocskák" voltak, amiket a fraps ki sem mutatott...
A mostani drivereknél nem nagyon vettem észre hibákat, szóval szerintem az új monitorban lehet valami. Van eza tesztelő progi (PassMark MonitorTest V3.1)...
Ha ebben csinál furcsaságokat, akkor az valószínű, hogy monitoros eredetű problémára utal. Főleg, hogy monitor csere óta jelentkezik...
Ebben főleg a szűrke rácsosat nézd meg "Moire interferance 1". Nálam volt egy AOC monitor amitől szintén bazira vájt a szemem, és amikor nézegettem a tesztet a fent említett "kép" vibrált, míg az LG moitorral nem, el vittem szervizbe, és ki is cserélték, mert szerencsére még garanciás volt.
Remélem tudtam segíteni!Mondta ezt nyugodtan bemásolhatom bárhova mert mi kevesen vagyunk akik ilyen problémával küszködnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Eladó vált!!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest