- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nyomtató topik
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- LG LCD és LED TV-k
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Itt van a privát beszélgetésem megint én kollégával és neki is a szeme nem bírta :
Hali!
Akkor arra a driverra emlékszem, ilyen sihetetlen alig-alig észrevehető "laggocskák" voltak, amiket a fraps ki sem mutatott...
A mostani drivereknél nem nagyon vettem észre hibákat, szóval szerintem az új monitorban lehet valami. Van eza tesztelő progi (PassMark MonitorTest V3.1)...
Ha ebben csinál furcsaságokat, akkor az valószínű, hogy monitoros eredetű problémára utal. Főleg, hogy monitor csere óta jelentkezik...
Ebben főleg a szűrke rácsosat nézd meg "Moire interferance 1". Nálam volt egy AOC monitor amitől szintén bazira vájt a szemem, és amikor nézegettem a tesztet a fent említett "kép" vibrált, míg az LG moitorral nem, el vittem szervizbe, és ki is cserélték, mert szerencsére még garanciás volt.
Remélem tudtam segíteni!Mondta ezt nyugodtan bemásolhatom bárhova mert mi kevesen vagyunk akik ilyen problémával küszködnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest