- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 among many
tag
válasz
triluan #40355 üzenetére
Nem feltételeztem, hogy elárasztotok estére a kritériumaimnak megfelelő monitorokkal.
Nyilván nézelődök egy ideje, és nem találtam ilyet, de csak Dell-ből van jelenleg közel féltucat modell, ami mind csak egy-egy tulajdonságában nem felel meg, más márkákból meg valszeg elég sok. Egyértelműen nem lenne lehetetlen gyártani ilyen készüléket és az előállítási költségük sem térne el számottevően a közeli modellektől. Igazából azt furcsállom, hogy még nem találkoztunk vele.
Mivel annyi márka és gyártó van, hogy azokat sem ismerhetem mind, nemhogy a termékpalettájukat, a magam részéről elképzelhetőnek tartom, hogy már jelenleg is van ilyen monitor. Nem építek rá, hogy napokon belül lesz itt befutó, de sosem lehet tudni.Szerintem az egyik legvalószínűbb eshetőség a közeljövőben egy mindenben az általam megadottaknak megfelelő monitor felbukkanására, ha a Dell a P27-ből elkezd PWM-mentes revíziókat gyártani.
Mindenesetre ha valaki értesül róla, hogy van vagy lett ilyen monitor, köszönöm, ha a tudomásunkra hozza!
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest