- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
LeventeV #135951 üzenetére
Szia,
Nem vagyunk egyformák.
Én egy vén trotty vagyok, szemüveggel, és még én is észreveszem a 27" 1920x1080 kijelzőn a pixeleket. Én böngészéshez, némi irodai jellegű munkához, és dokumentumok nyomtatásához használom, nem igazán játszok rajta. Ehhez bőven elég.
Ha jó a szemed, és fontos az élmény, úgy gondolom hogy mindenképp az 1440p legyen az alsó határ.
De ezen kívűl ott van még a színvisszaadás, a kontraszt, a fényerő, a betekintési szög, a freki, a magasság állítása, a forgathatóság, ...
Ezek mind fontos jellemzők ahhoz, hogy elégedett légy. A felbontás a legfontosabb?
Nálam a fényerő és a színvisszaadás megelőzi a többi jellemzőt, eszerint választottam monitort.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Philips FHD monitor ELADÓ
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest