- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pallavolo
csendes tag
Ha nem játszol akkor szerintem felesleges a nagy frissítési frekvencia.
Még az az aspektus jutott az eszembe, hogy OK hogy nem játékra kell a monitor, de ha egész nap a gép eltt ülsz munka miatt, nem jobb mégis a szemnek a 60Hz helyett egy 120 vagy 144 Hertz-es frekvencia?
Ha már vált az ember, akkor érdemes több szempontból is körüljárni, tapasztalt valaki ilyet, aki 60Hz-ről magasabbra váltott, hogy az egész napos használat után emiatt kevésbé fárad el a szeme, illetve kevésbé lesz hajlamos megfájdulni a feje tőle?
-
jlaci74
aktív tag
Sziasztok,
kifejezetten játékra ( szimulátor ) keresek valamit,
34" ívelt ( 120-140e ft ) amiben gondolkodom de ebben az ársávban már 50-55"-os ( TLC, Hisense ) Gaming funkciós tv-k is vannak. Míg előbbi kategória 140Hz 1-5ms, addig utóbbi 60Hz 8ms paraméterekkel rendelkezik.
Jelen esetben ( sim ) észre fogom venni a különbséget, melyik vonalat ajánljátok inkább?
Köszi! -
sztivo
Topikgazda
válasz
Hippogriff #134193 üzenetére
Szia!
Ha IPS-hez képest jobb kontrasztot szeretnél, a Nano és QD technológiás monitorokat nem javasolnám, ezek általában átlag vagy alatt teljesítenek ilyen téren.
Az az Asus jó választás, Dell G2724D-t pedig visszajelzések alapján mondanám (sokszor elfogy a készlet). Amik még opciók:
Acer XV272UX
Asus PA278CGV
Gigabyte M27Q - már csak a rev 2.0 kaphatóImike20
Ilyen VGA mellett simán mehet 1440p is.
Acer XV272UV
Asus VG27AQ
LG 27GR75Q
MSi G274QPF-QD -
sztivo
Topikgazda
-
krono.
tag
válasz
sztivo #134192 üzenetére
Nekem inkább az volt a parám, hogy a párhuzamos vonalak párhuzamosnak érződnek-e rajta. Most bementem az alzába megnézni egy-egy íveltet, ami szembe volt velem, azt szép egyenesnek éreztem, de mikor a képernyő alján volt vonal, az olyan érzés volt kicsit mintha nem lenne egyenes. Persze ez lehet csak megszokás, mindenesetre most így én is inkább arra hajlok.
-
Hippogriff
csendes tag
válasz
Hippogriff #134193 üzenetére
Bocsi.
Még annyi kiegészítést tennék, hogy full hd is szóba jöhet.
Pl ez?
ViewSonic XG2431 Gaming -
Imike20
senior tag
Sziasztok.
Szereték információt kérni monitor ügyben mit lenne érdemes vásárolni. Köszönöm.1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
Max 120.000FT
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
27" Full HD vagy 2K észrevehető lenne a különbség?
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
SÍK
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Játék illetve általános használat
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
RTX 4070
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI, DisplayPort
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Magasság állítás és dönthetőÜdv: Imi
-
Hippogriff
csendes tag
Üdv!
Keresnék monitort, ami passzolna az elvárásaimhoz. A karácsony szelleme meg remélem lesz olyan kegyes hozzám, hogy találok ilyet.
Már kinéztem két monitort, csak nem tudom melyiket lenne érdemes megvásárolni. Vagy esetleg tudtok más alternatívát ajánlani.ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
MSI G274QPF-QD
Örülnék ha DCI-P3 lefedettsége lenne egy 90-95% és IPS-hez képest jobb feketéje. A világosszürke feketétől a falnak tudok menni.
Természetesen azért nem szeretnék rá többet költeni, mint amennyit feltétlen muszáj. De ha megkívánja a helyzet, szóba jöhet.
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
100-160.000 Ft között
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?27" vagy 28", 1440p, 144-180Hz
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)Játék és sok-sok filmezés + általános használat
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?FreeSync kellene az AMD kártyámhoz.
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)Displayport és HDMI
8, Fontos számodra a HDR funkció ?Jó lenne, de valós, élvezhető HDR szerintem ebben a kategóriában amit hajlandó vagyok költeni rá nincsen.
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Jó ha magassága állítható, de eltekinthetünk tőle. -
sztivo
Topikgazda
válasz
krono. #134168 üzenetére
Sziasztok!
Amelyik szimpatikusabb
IPS ha ívelt, akkor is színhelyes marad, de jobb a sík. Én inkább a Gigat venném mondjuk (szimplán az ára miatt).
BogyóBP
Rtings teszt van róla, mindent elmond. Ismét egy közepes Samu VA, ami sosem lesz G6/G7 szinten, ha a smearingről van szó, ellenben baj nincs vele.lypen99
Igen, natívan 144Hz, OC 165Hz, nem jelent semmit igazából, bírja.pallavolo
Ilyen felhasználáshoz tényleg nem muszáj magas képfrissítést venni, de a Windowst használni is sokkal jobb élmény.
Ha nem játszol kompetitíven, és azt is ritkán, VA-t is mondanék, hiszen filmezésre az a jobb, ebből 4K viszont csak 32"-ban van, 27"-ban QHD a plafon (menj be valahová, aztán nézd meg, valóban a 4K tűéles képet biztosít, nagyon magasra teszi a mércét).
Apropó, ha már mérce, azért a mostani U szériás Dell után egy S nem biztos, hogy hozza azt a színvonalat, az S az a budget, mint a SparnálHelsing
Ha te sem játszol túl kompetitíven, és nem zavar minimális smearing, mehet az az LG is, ellenben inkább IPS:
LG 27GP850P, 27GR75Q,
MSi G274QPF(-QD),32" IPS picit drágább ennél.
-
gmxl
csendes tag
Sziasztok!
Új gamer PC összeállíta miatt szükségem lenne új monitorra. Választásom az FHD vonalra esett. Szeretném ebben segítségeteket kérni.
Előre is köszönöm!
Max 100k
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?24-25" , 1920x1080p, minimum 144Hz
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)Játék túlnyomóan, néha sorozat/film.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?Mivel még nincs eldöntve, így az új monitor is döntési alap lenne
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)DP, HDMI
8, Fontos számodra a HDR funkció ?Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?Hagyományos
Magasságban állítható, dönthető. -
pallavolo
csendes tag
Szia!
Köszi szépen, akkor szerintem megnézem élőben az te LG-det meg az általam írt Dellt, és amelyik úgy jobban tetszik, az lesz majd, nincs értelme többet variálni ezen.
Meg 4K-ről vissza fullhd-ra a játékokban annyira nem lesz szép. 1440p még tök OK rajta.
Ezen kicsit azért lepődök meg, mert azt hittem, a 4K --> 1440p scaling kicsit torzítani fog, míg a 4K --> FullHD esetben csak simán egy 2x2-es négyzetnyi képpont fog egy-egy FullHD képpontot reprezentálni, tehát ott semmilyen torzítás nem lesz, csak nyilván a rosszabb felbontás.
Bár végül is utánaszámolva jogos, mert egy másfeles szorzó van csak az x és y tengelyen is, szóval azért így nem nagyon van minek torzulnia.
-
robber4
aktív tag
Sziasztok
Valaki eltudná mondani pár szóban,hogy a Dell monitornál mi is az a DSC pontosan? Mit tud ?Mikor érdemes használni játékoknál pl ilyen infó érdekelne
-
Pano
addikt
válasz
pallavolo #134181 üzenetére
Nekem a LG 27UP850 van, 4K-ban és nagyon szép a képe. Én nagyon szeretem.
Pont ez okozza nekem most a problémát.
Ez a monitor elrontott engem, túl magasra tette a lécet és nem találok elfogadható árban semmi olyat nagyobb Hz-ben, ami képben hozná ezt a szintet.1440p-ben sem.
Ha 27"-t szeretnél én ajánlom a LG 27UP85NP-W moncsit. Ha nagyobbat szeretnél, akkor mehet egy LG 32UN650P-W, ami ugyan ez a széria, csak korábbi modell.
De annak mindenképp nézz utána, hogy mennyire bírná ez az IGP a 4K felbontást, mert az azért tud zabálni. Meg 4K-ről vissza fullhd-ra a játékokban annyira nem lesz szép. 1440p még tök OK rajta.
-
Helsing
aktív tag
Szeretnék egy új monitort. Mindenes használatra. Munka, filmnézés, böngészés, játék.
27-32 colra gondoltam. 2560x1440 felbontás szerintetek ideális lenne?
Jelenleg GF1060-as VGA-m van, de lecserélném egy jóval erősebbre pl. 4070TI. Natív felbontáson szeretnék vele majd játszani nagy gépigényű játékokat is.Nem tudom hány Hz lenne hozzá a legjobb.
TN panel kizárva. Mindenképp olyan monitort szeretnék amelynek nagy a betekintési szöge és nem torzulnak a színek.
Szeretném minél olcsóbban megúszni, de ez nem azt jelenti hogy valami silány minőségű monitort akarok venni hanem a legjobb ár/érték arányút keresem.
100e Ft-ig mennék el nyugodt szívvel, de ha van valami kihagyhatatlan ajánlat, akkor hajlandó lennék 150e-ig felmenni.Hangfal, fejhallgató csatlakozás, USB HUB és egyéb extrák nem kellenek bele. Ha van nem gond, de nincs rájuk szükségem.
Tudnátok ajánlani pár monitort? Szétnéztem a neten, de picit el vagyok veszve, annyi féle van.
Pl ez a kettő jó monitor? És melyik a jobb?
[link]
[link] -
pallavolo
csendes tag
Tök jogos, akkor lehet érdemes inkább a 4K felbontást választani, cserébe a frissítési frekvencia maradhat 60 Hz. Ilyen felbontással akár a 32 colos méret is OK lehet, ha belefér az árba, de lehet inkább egy minőségibb 27(-28) colos lesz a jó választás.
Ugye a nem OLED típusú kijelzők közül még mindig az IPS számít a legjobbnak? Ahogy olvasgattam, az OLED ár/érték arányban még mindig nem az igazi, és még mindig nem tökéletes a technológia (pl. beégés), így azt most kizárnám, maradjon a 100-150 ezer forintos keret.
Egy újabb gyors szűrés ezekkel a módosításokkal ezeket dobta ki (mivel még így is baromi sok találatot kaptam, szűrtem a legalább 305 cd/m2 fényerejűekre, nem tudom ez fontos szempont-e valóban, illetve az állítható magasságúakra, bár végül is alá lehet tenni valamit, ha csak ez hiányozna egy egyébként egyértelműen jobb vételnél).
Itt még mindig el vagyok egy kicsit veszve, pl. adott márkán belül még a specifikációkat végigböngészve sem feltétlenül látom a különbséget ezek között (az alábbi sorrend ár szerint növekvő). Az AMD FreeSync támogatás megléte nekem vajon releváns lehet, vagy az is inkább a játékosoknak fontos és csak a magasabb frekvenciájú modellek esetén?
LG 27UP650P-W
AOC U2790PQU
AOC U27P2
Dell S2721QSA
Philips 278B1
ASUS VG289Q
Dell S2722QC
LG 27UK650-W
LG 27UP85NP-WEzek közül melyiket ajánlanátok? Mivel a mostani 12 éves Dell U2311H monitorommal nagyon jók voltak a tapasztalataim, és találtam egy oldalt, ahol a fentiek közül pont a Dell S2722QC-t nevezik meg a legjobb irodai monitornak, most ez az új kedvencem:
https://www.rtings.com/monitor/reviews/best/monitors
Még a 32 colos kategóriába felpillantva ez az egy jöhetne szóba az árát tekintve a 4K felbontásúak közül, de gondolom ez nagyon belépő szint lehet, akkor inkább már egy minőségibb 27 colos a jobb választás, ha nem tévedek és nem olyan fontos a nagyobb méret:
Remélem nem gond, hogy ilyen sokat kérdezek, remélem ezzel legalább másnak is tudunk segíteni, 12 éve nem foglalkoztam a témával, tulajdonképpen még abban sem vagyok biztos, hogy érdemes-e egyáltalán lerecsélni a még mindig tökéletesen működő Dell U2311H-mat, de most afelé hajlok, hogy ha már lesz egy teljesen új konfig is mellé kb. 250-300 ezerért, ennek a felét megéri egy 23 --> 27 col, illetve FullHD --> 4K upgrade még úgy is, ha marad a 60Hz és az IPS technológia sem nagyon változott(?) az elmúlt 12 évben.
És még egyszer köszi a tök jogos észrevételt, ha nagy ritkán mégis játszanék, akkor is régebbi játékokkal, és azt meg nyilván FullHD felbontásban fogom, a filmek meg mehetnek 4K-ban, sokkal jobb lesz nekem a 60Hz/4K, mint a 144+Hz/1440p kombó.
-
Pano
addikt
válasz
pallavolo #134178 üzenetére
Ha nem játszol akkor szerintem felesleges a nagy frissítési frekvencia.
A legszebb képe ezek közül az LG-nek van, de mivel nanoIPS, kalkuláld bele, hogy egyeseknél szemfáradást és/vagy fejfájást tud okozni.
Ha FullHD filmet nézel nagyobb felbontáson természetesen nem lesz olyan mint a natív. A várható képminőség meg függ a forrástól is (magától a kontentől amit lejátszol).
4K-val nem lesz gond. -
pallavolo
csendes tag
válasz
pallavolo #134136 üzenetére
Sziasztok!
Erre esetleg tudnátok javasolni valamit: #134136
Azóta én is nézelődtem kicsit, ezek közül melyiket ajánlanátok?
Szerintetek ezek passzolnának az előző hozzászólásomban vázolt elképzeléseimhez, illetve kompatibilisek a Ryzen 7 5700G IGP-jével?
Ha ezek nem a legjobb választások ebben a kategóriában, akkor mi most a best by ezen az árszinten 27 col + 1440p méretben?
-
lypen99
aktív tag
Csak annyi kérdés, hogy rendeltem monitort az 165 Hz ugye (ACER NITRO KG242YPBMIIPX).
De az oldalon azt írja, hogy oczva annyi, akkor ez most 144 Hz-s lenne? (nem para az se)
-
lazioforever
tag
válasz
sztivo #134170 üzenetére
Sziasztok.
Közben felvetődött még két opció az LG mellé. Ezekből szerintetek melyik lehet a legjobb vétel?
Philips 273V7QDSB
LG 27MP60GP-B
MSI G24C4 E2Filmnézés, office, böngészés a felhasználás. Játszani max a Ps4-em rákötésével.
A 3 közül szerintetek melyikkel járok a legjobban? Melyiket érdemes választani?
Az MSI kicsit kilóg a sorból, az csak 24", de nagyobb képfrissítés. Az, hogy hajlított, nem tudom, hogy számít-e.Előre is köszönöm a segítséget.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Erről a monitorrol mi a vélemény? [link]
-
lazioforever
tag
válasz
sztivo #134170 üzenetére
Köszönöm a választ. És az LG milyen tulajdonságban jobb az AOC-nél? Vagy egyszerűen csak megbízhatóbb gyártó?
Közben lenne még egy jelöltem:
BenQ GW2780E
Erről mi a véleményetek? -
sztivo
Topikgazda
válasz
lazioforever #134169 üzenetére
Szia!
Teslat engedd el, LG > AOC
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Kinéztem magamnak 3 monitort, de nem igazán tudok dönteni köztük. Ezekről lenne szó:
Tesla 27MC625BF
LG 27MP60GP-B
AOC 24B2XDAFontos volt, hogy akár két dolgot is rá tudjak kötni egyszerre (pc, és esetlegesen egy Ps4), és olcsó legyen, egyszerű otthoni használatra. Filmnézés, office, böngészés, játszani max ha a Ps4 rákerül.
A 3 közül szerintetek melyikkel járok a legjobban? Melyiket érdemes választani?
A Tesla-ról nemigen találtam semmit. Ez egy gagyi kínai márka lehet?Előre is köszönöm a segítséget.
-
krono.
tag
Sziasztok!
Új monitor után indultam, és jelenleg két befutót látok magam előtt.
LG 34GN850P-B
pro: 160Hz (bár nem hiszem, hogy használnám), valamennyivel pontosabb színek, tesztek alapján jobb válaszidők, 10bit (8+FCR?)
Gigabyte M34WQ
pro: újonnan is bent van 200 alatt, KVM, usb-cTi melyiket választanátok a kettő közül? Felhasználás tekintetében kódolás, fotószerkesztés, gaming lenne a meghatározó.
Olvastam, hogy a hajlított nem feltétlen előnyös fotószerkesztéshez, de nincs tapasztalatom semmilyen curved kijelzővel, mennyire gond ez? Ahogy néztem a színek tekintetében mindkettő megfelelő eredményt hoz hobbi szinten.
Illetve gaming tekintetében ugyan semmilyen profi pályára nem akarok törni, de az input lagra nagyon háklis tudok lenni, egy ilyen switch jelenthet problémát? Próbáltam keresni teszteket, de mintha ez senkit nem érdekelt volna, én azért félek tőle, hogy elég nagy delay lenne. Pedig amúgy hasznos feature lenne a céges laptopot rádobni, és a mecha billen dolgozni anélkül hogy dugdosni kelljen mindent mindenfelé (egér maradna a gépen).
Van esetleg még valami amit érdemes lehet ebben az árkategóriában nézni? (akár használt is szóba jöhet)
-
zsolt008
tag
válasz
nggabi #134165 üzenetére
munkahelyen 27" fhd monitorok vannak, teljesen használható (vagy megszoktam,
legalább 70-80 cm-ről nézem a monitort.)
szóval filmnézésre biztos jó lesz.
kösz a 32"-es warningot, annál a méretnél már én is neccesnek érzem az alacsony felbontást, de ez leginkább csak egy "hétvégi" pót-tv monitor lesz. -
zsolt008
tag
sziasztok,
olcsó FHD monitort keresek, elsősorban alkalmi tv-mozi(stream) nézésre, és kis böngészésre.
szemből nézve, inkább sötétben
27"-32"
min 1 hdmi legyen a smartboxnak, de jó lenne egy második is, hdmi-dp-dvi, de ha ez elviszi az árat, akkor nem kell.
köszi minden tippet -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Egy DELL P2217H tervezek venni full hd gaming-re.
Ennek pwm mentes a panelje? Ajánlott monitor? -
szivarvég
csendes tag
Sorry, csodálkozom, hogy miért nem rendelnek belőle nagyobb számban. Remélem nem az van, hogy a Dell küzd a gyártásával... Nem voltam még diszti, nem tudom mennyire szempont, hogy ilyenkor már nem indítanak új megrendeléseket, hanem inkább kisöprik a megmaradó készletet.
-
janoka17
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnénk egy gamer monitort a Ps5 konzol mellé.
Ami fontos lenne 27 méret és hogy ívelt legyen .
Természetesen tudja a 120hz képfrissítést.Márka az az nem lényeges
Köszi üdv Jani
-
Zeller12
újonc
Sziasztok, belépő szintű monitort keresek otthoni felhasználásra, játékra.
80ezret max, de inkább 70 körül.
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
24-27 coll, Full HD, 165HZ
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Általános, játék.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
3060ti
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
Hdmi, display.
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos
Lényegtelen.Ezeket néztem ki:
AOC 27G2SPAE
ASUS TUF Gaming VG279Q1A
Acer Nitro VG270M3bmiipx
MSI Optix G2712Vagy vannak jobb ötletek 80 alatt?
Szerintetek 24 vagy 27 coll lenne a megfelelő?
Szeretném a 27est a mérete miatt, de félek hogy ott már látszanak a pixelek full hd miatt.Nagyon köszi a válaszokat!
-
nggabi
félisten
válasz
fcbarca #134152 üzenetére
én c0pom a fszt az alzával. visszavittem az msi-t de én balga nem bontottam ki ott a blahán az üzletben. eladó srác mondta h nem ő veszi át én meg hittem neki. (meg tilosban is parkoltam így siettem de az más kérdés
) most valami hiányzik belőle, a munkalapra sok csillag van írva. kivizsgálják, várom az eredményt.
-
szivarvég
csendes tag
Dell G2724D megrendelve, elvileg a héten érkezik. Nem sokan forgalmazzák az országban, gyakorlatilag disztriknél sincs még raktáron (a magyar honlapon sem szerepel). Ha meglett majd referálok a saját szegényes és erősen szubjektív tapasztalataim alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest