- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- iPad topik
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
válasz
Luck Dragon #125725 üzenetére
VGA csere legkésőbb januárban sztemmegfog történni
Valóban remek tulajdonságokkal bír a spec alapján. Az Alza.hu oldalon olvasható róla néhány külföldi vásárlói vélemény amikben emlegetik, hogy a háttérvilágítás inkonzisztens. Ez most kicsit megijesztett.
És lenne egy nagyon amatőr kérdésem, kicsit szégyellem is feltenni. Szóval nekem vannak rossz minőségű régi .avi filmjeim, pl Bud Spencer Terence Hill filemk, amiknek a minőségéhez annyira hozzá szoktam, hogy nem is akarnám jobb minőségben beszerezni mert így adja nekem a hangulatot. Szóval a kérdés hogy ha egy ilyen rossz minőségű filmet eddig 23colos FHD monitoron néztem, akkor 27colos QHD monitorra váltás hogyan befolyásolja az ilyen filmek minőség érzetét, rosszabbnak fog hatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új PHILIPS gamer monitor eladó! 27" / FullHD/ IPS / 100Hz / 1ms / FreeSync! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Acer Nitro xv272uf3 , 300hz , 2k, 27" ,2027.11 ig gari
- BenQ MOBIUZ EX240N Gamer Monitor!24"/FHD/165hz/1ms/
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest