- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolooo
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék monitor vásárolni használt, vagy új is szóba jöhet.
Videókártya : 1060 3gb gigabyte
Játék 90%: Fortnite full HD-ban
Processzor: 12400f
Ram: 16Gb100k körüli áron, egyenlőre nem tervezzük új videokártyák venni, mert a célnak megfelel, a monitor lehet full HD vagy 2K is. Monitor mérete 24 vagy inkább 27-es lenne.
ami fontos lenne: IPS, 144Hz minimum
Köszönettel: Gábor
-
-
janoska123
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem volna hogy vettem egy Acer Predator XB323QKNV 4k 144 hz monitort, és 1:, az nvidia control panelba be tudnám állítani hdmi 2.1 használatával a 144 hz,rgb szinformátumot, 12 bit színmélységet. ez hogy lehetséges ha az oldalon azt írja hogy 8 bit+ frc? 2:, illetve a másik hogy miért van két hdmi 2.1 a monitoron? érdemes egyszerre használni mindkét hdmi 2.1 portot? 3:, a hdmi 2.1 144 hz-n kompromisszum mentes vagy nincs elég sávszélessége ahhoz hogy a színeket kompromisszum mentesen jelenítse meg 144 hz-n? itt a ling a monitorról: https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-monitor/acer-predator-xb323qknv-nvidia-g-sync-monitor-31-5-quot-4k-uhd-mar-5-ev-garanciaval-umjx3eev01/15434/
-
nggabi
félisten
Samsung G7 27" kuponnal 175.874 Ft a samsung.com-ról.Vélemény? Nagykerekben is 140 netto, a samsung.com-on viszont vissza lehet küldeni ha sz@r. Szerintetek?
-
Arti1
aktív tag
Sziasztok,
Segítség
minél többet olvasom a fórumot, annál jobban nem tudom melyik monitor lenne nekem való:
Csak videószerkesztésre használnám 4K 60FPS videók, Premiere pro, semmi játék, max még Photoshop és ennyi.
A gépben 1050Ti kártya van.
Ami méretben elfér az 27", kisebbet csak nagyon indokolt esetben szeretnék.
Volt idén már egy videoszerkesztős kérdés, ott a Dell U2723QE-t ajánlottátok, de az már a lélektani határ felett van nekem.
Találtam egyet, ami csak egy betűben különbözikés árban sokkal barátságosabb
Dell P2723QE
Viszont ha annyival rosszabb mint amennyivel kevesebbe kerül, akkor inkább gondolkodok másban. (Összehasonlításban a kontraszt a P-s típusnál csak 1000 az U-s nál 2000, nem tudom ez mennyit számíthat, illetve a színtér is a P-snél kisebb)
Ha nem Dell, akkor sem gond,mit javasolnátok, mit érdemes ilyen célre venni? Ha olcsóbb mint a fentiek az sem gond
Köszi:
Arti1 -
jfcvfc
tag
Sziasztok! Fiam szeretne venni egy ívelt monitort. Legfőképp játékra lenne használva. 32 inch vagy az felett. Ami gép meghajtaná: alaplap Asrok Z370 pro4, proci I7 8700 3.4ghz, videókártya Gigabyte Geforce rtx 2070.
Keret maximum 150 ezer de nem baj ha olcsóbb.
Köszi a segítséget! -
Selynelar
aktív tag
válasz
#31816946 #123824 üzenetére
Inkább ezt:
[link]A kinézetted csak 75hz-es képfrissítéssel rendelkezik, szóval szerintem jobban járnál a linkelttel. Gyorsabb válaszidő, magasabb képfrissítés és fényerő.
nggabi
Neked pedig nyugodt szívvel ajánlom a következőt. Sokan vettek már ilyet itt a fórumtársak közül és megelégedéssel használják.
[link] -
Biga123
addikt
válasz
nggabi #123819 üzenetére
G7 alatt nem érdemes a VA panellal foglalkozni, mozgásmegjelenítésre kb alkalmatlanok.
Akkor már inkább az előbb ajánlott Acer XV272UP
Szal "gamer" célokra a G5 nem a legjobb választás.
Arról nem is beszélve h az 1000R elég agresszív görbítés.Éljenek a görbített monitorok [link]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ZeroZero #123818 üzenetére
Legyen az Acer! Szeretjük! 😍
Leírása alapján az az LG elég csoffadt valami.....: FullHD, 60HZ, ohne DisplayPort, ilyesmi.
-
nggabi
félisten
Sziasztok!
Gamer monitor vásárlásán töröm a fejem. Samsung Odyssey G5 S27AG550EU 165Hz [link] erről mi a véleményetek?
Igazából G7-et néztem ki, de sokallom érte a 180 ezret ha a 32"-os 200e. 32"-t meg nagynak érzem, kb fél méterről nézem, elég a 27.
Köszi előre is.
-
villamos
őstag
Kérdés:
Mi a véleményünk a Lenovo Y25-25 -ről? Megfelelő lehet alkalmi játékra?
[link]
Nekem minden esetre tetszetős az ára, a tulajdonságai, a megjelenése, a mérete, és a márkája...
Ami esetleg buktató lehet a dologban, hogy ha minden igaz hamarosan jön belőle egy újabb verzió, (Y25-30) sőt elvileg ki is jött, de még egyelőre nem találom... -
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Nézelődtem tovább, végül 2 szimpatikus monitor maradt.LG 34WP65C-B és MSI Optix MAG322CQR
Azt hallottam, hogy MSI-nél több probléma adódhat ami miatt gariztatni kell.
Tényleg nem tudok dönteni, melyik lehet a jobb?
Megéri a 21:9-es képarány és az LG a +többletet? -
törölt tag
Sziasztok!
Jónak számít ez a monitor?
LG 27MP89HM-S 27'' FullHD 16:9 IPS Monitor -
Biga123
addikt
válasz
ZeroZero #123809 üzenetére
27" ba ha hozzáteszel még 20K t akkor ez még mindíg jó árban van.
Acer XV272UP -
-
fernya
csendes tag
Sziasztok,
Ultrawide monitor vásárlásán töröm a fejem. Az egyik killer feature számomra a beépített Picture-by-picture mode lenne, viszont azt látom, hogy ezt a gyártók részben szoftveresen módon képzelik el.
Van valakinek tapasztalata 2 PC csatlakoztatásával egyetlen kijelzőre, a segédprogramok használata nélkül? Azt sejtem, hogy SW nélkül nem fog menni a kurzor áthúzogatása a két képernyőfél között, de lehet rajtuk valami hardwired bill. kombó, hogy az egyetlen billentyűzet átkapcsoljon a másik eszközre?
-
Selynelar
aktív tag
válasz
kiralygomba #123802 üzenetére
Ez megfelelhet neked: [link]
-
kiralygomba
csendes tag
Sziasztok!
Új, 1440p (QHD), 16:9-es, 27 colos monitort keresek elsősorban filmezésre, másodsorban játékra (RDR2, Cyberpunk2077, DOTA2). Emellett az előző fullhd monitorom lenne második monitorként, a számítógépbe egy RTX 3060 ti kerül most.
Keret 100-130k körül van rá. Legfontosabb a szép kép. Gyors válaszidő nem fontos. Magas frekvencia (pl. 144Hz) és VRR/Freesync/G-sync jól jön, ahogy nézem, ezen az áron ez benne van, de tapasztalat híján ebben is az ajánlásotokra hallgatnék.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest