- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
válasz tibi14 #109848 üzenetére
Szerintem vidd vissza a 14 napos elállási időn belül.
Ha az LG-hez ragaszkodsz akkor a javított változatát válaszd ,
az LG 27GL850-B Monitort ,26 ezer Ft-al drágább.
(sRGB 135%) , - USB 3.0 portok.
Az LG 27GL83A-B Monitornál az (sRGB 99 ) csak ).
Link.
Link:[ Szerkesztve ]
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik,de remélem tudtok segíteni. Milyen asztali monitor konzolt érdemes venni 10-15e ft között? Csak egy képernyő lenne. Asztallap vastagságának mennyinek kellene lennie?
Köszi, előre is.
-
tibi14
tag
válasz Amerigo57 #109852 üzenetére
Csandi, KAMELOT
Köszi a segítséget megy is vissza.Amerigo57
Neked is köszi! Nem ragaszkodom egyátalán az lg-hez. A lélektani határ 130k körül van, azt nem nagyon szeretném átlépni. Ebben a kategóriában kimagaslott az alacsony response time-ban és az inpunt lag-ban.Inkább rendelek egy nitro vg271upbmiipx-et.Vagy van egyéb javaslatod?
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valakinek [link] ilyen monitora?
Ha igen mi a véleménye róla?
Kicsit sokallom az árát, VA paneles, de jó monitor lehet.
Szerintetek megéri az árát?
Köszi a válaszokat. -
sanya53
aktív tag
Én nem nagyon értek a monitorokhoz ezért kérdeztem, hogy megéri e az árát. Ugyanis mindenki az IPS panelekről mond legendákat. Hát ezért gondoltam megkérdezlek benneteket. Nem sokallom az árát, ha megéri.
Már régóta nézegetem ezt a monitort. Igazából lehet, hogy túl nagy is volna a 24" után, de legalább is nagyon furcsa lenne. Én kb 70-80 centiről nézném. Szerinted nem túl nagy a 32"? Azért kérdezem mert nem szeretnék hülyeséget csinálni. Mert van 27"-os is van ebből. Mondjuk eléggé hajlított a monitor, szóval lehet, hogy nem volna túl nagy.[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Érdemes bekapcsolni a gsync/freesync funkciót minden esetben?
3860*1080 144Hz-es monitor 1080 Ti társaságában pont kitolja a max frémet (144), de bekapcsolt állapotban nem tudom a válaszidőt a leggyorsabbra állítani. Képszakadás vagy törés így sincs, és ahogy nézem még magasabb is(155Hz) a monitor által megjelenített kép.Én 43" 16:9-es uhd monitort néztem 80-100cm-ről Meg tudtam szokni, igazából már nem is változtatnék ezen, max nagyobbat vennék.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Megtaláltam a tökéletes monitort ami számomra ideális lenne, sajnos az ára nem az én pénztárcámnak megfelelő(500k+) Nem találtam ilyen paraméterekkel olcsóbban
Asus ROG Swift PG43UQ
[link]
Valahogy ezek a túlvájd monitorok nem jönnek be, mivel nem kizárólag játékra kell.[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
Szerintetek érdemes pixelgaranciát is kérni 8k ért?
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Havi 10 napom lesz mostantól hómofiszban ezért szeretnék venni egy 24"-es monitort mivel a laptop magában kevés. A felhasználás jellege abszolút irodai. Két típust találtam ami érdekes lehet, kérdés ezen a szinten van e bármilyen lényeges eltérés amivel számolni kell vagy sem. A típusok ezek lennének:
Acer SA240YBID
Samsung S24F350FHUVan bármi ami miatt egyik vagy másik jobban ajánlott vagy válasszam azt amelyiket hamarabb át tudom venni?
Előre is köszönöm a válaszokat!Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz KAMELOT #109873 üzenetére
Azt már nagynak gondolom, lévén nagyjából 1 méterre lenne a monitor. Bent is 24-esem van, mondjuk 2 darabot is ki tudnék használni persze a laptop kijelző is használatban van. Excel táblák, JCB rendszer, alkatrészkatalógusok, cikkszámok összeállítási rajzokról és hasonlók a felhasználási terület. A lakásban mezei íróasztalom van és a szélesség is behatárolja a lehetőségeket.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
atua
aktív tag
válasz Simivok #109849 üzenetére
[link]
A választékot megtalálod a fenti linken, kb. bármelyiket veheted. A 23,8 inch-es monitorokban ugyanaz a panel van, csak a körítés más. A 24,5"-esekben jobb, AUO panel van, de ez az árcédulán is meglátszik.
A GTX 1000-es szériától megy a freesync, de csak displayporton. -
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Két monitort használok otthon, de az elrendezés miatt nehezen férne el két 16:9-es az asztalomon, ezért egy 16:9-eset, és egy 5:4-eset (vagy 4:3-asat) használok.
A kisebbik (5:4-es / 4:3-as) monitorom egy használtan vett LG, ami elkezdett [így] haldokolni (bekapcsolás után fél-egy percig látványosan villog, rezeg, aztán abbahagyja, és onnantól stabilan működik). Ezt vagy javítani, vagy cserélni szeretném.Két kérdésem ezzel kapcsolatban :
- Érdemes egy ilyen monitort javítanom, vagy hagyjam inkább a fenébe, és vegyek egy újat ? Ha érdemes javítanom, hova érdemes elvinnem ? Pécsen tudtok esetleg ilyen szervizt ajánlani ?
- Csere esetén érdemes 5:4-es / 4:3-as arányban gondolkodnom, vagy ha csak a szélesség korlátoz, akkor vegyek inkább egy 16:9-est, és forgassam el 90 fokkal (értsd: legyen egy "magas" monitorom) ? Sok ilyen módon forgatható monitort látok az áruházakban, van ezeknek valami hátulütője, vagy simán jobban megérik, mint a "négyzet alakúbb" képarányúak ? Ahogy nézem, ezek a "régi" (5:4/ 4:3) képarányú monitorok (talán a kisebb kereslet miatt) elég keményen túl vannak árazva (olcsóbb egy másfélszer akkora 16:9-es).
Köszi előre is ! -
sh4d0w
félisten
Véleményetek szerint mely monitorok felelhetnek meg az alábbi kritériumoknak:
- 21/9-es képarány
- max. 200.000 Ft
- max. 32', de inkább kisebb
- HDMI, DP bemenetek
- *sync nem szempont (mindenféle VGA-val használatba kerülhet)
- 60/80/100 cm-ről fogom nézni.[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok! ~120e Ft-ig mi most a best buy főként játékra? (online fps)
24-27" 1080, 1440P is játszik. -
Csandi
őstag
válasz HELLAFLUSH #109880 üzenetére
Ha online fps akkor gondolom 240hz inkább, akkor talán az Alienware 240hz-esét ajánlanám. Gyors TN, ahhoz képest korrekt színek és jó áron van.
-
félisten
válasz sh4d0w #109878 üzenetére
Ha valóban szánnál rá akár 200k HUF-ot, és esetleg fontosak a játékos képességek, akkor talán érdemes megvárnod az érkező 21:9-es modelleket:
MSI MAG301CR
AOC CQ29G2E
AOC CQ29G2Z"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
atua
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #109880 üzenetére
-
Amerigo57
őstag
válasz tibi14 #109854 üzenetére
tibi14
Én azért átgondolnám az Acer Nitro vg271upbmiipx monitort.
A tavalyi Acer monitor sorozatok , nem igazán sikerültek jól
Mondom én , amellett , hogy az EIZO és a NEC munkamonitoraim mellet ,én is egy
Acer Predator XB273KGPbmiipprzx 4K -s monitort használok 2K-ban játékra.Én inkább azt a hiányzó 25 ezer Ft-t összegyűjteném , ás a Nitro helyett
vennék , egy LG 27GL850-B Monitort . -
őstag
Sziasztok! Szeretnék venni egy 27 colos 144hz-es monitort a notebook-hoz, tudtok ajánlani nekem? Egyáltalán a hdmi kivezetésen keresztül teljesen korrekt lesz a játékélmény? Köszönöm előre is a segítséget.
A gép.
Asus fx505du
Processzor AMD Ryzen 7 3750H
Memória 16GB DDR4
Háttértár - 512GB SSD
Videokártya - GeForce GTX 1660Ti 6GB GDDR6
Kijelző 15.6 - 120Hz -
HELLAFLUSH
őstag
(#109885) atua : köszönöm szépen, azt elfelejtettem írni, hogy 1440p-s érdekel.
Más.:
Sorry a hülye kérdésemért A múlthéten Oázisnál vettem egy monitort pixelgaranciával és sajnos van rajta 1db pixel hiba(vagy porszem, nem tudom)
A csere darabra is ugyan úgy meg kell vennem a pixelgaranciát illetve ilyenkor más monitort is választhatok nem csak az adott típust? -
félisten
válasz sh4d0w #109888 üzenetére
A lent felsoroltak szerintem olyan max. 150k HUF-ra fognak beállni, és az AOC CQ29G2E még olcsóbb is lesz (100k?), mivel csak 75Hz-es.
De ha a hajlított VA panel Neked nem jön be, akkor nyugodtan vedd a lenn ajánlott 29WK600-at, nem fogsz csalódni (mondom ezt egy 29UM68 után).[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
keresztes81
csendes tag
sziasztok
vásárlás előtt állok
2 versenyzőm van: LG 32GK650F-B és LG 32GK850G-B
előbbi ugye freesync-es, de gsync kompatibilis, míg utóbbi ekte gsync-es
milyen látványbeli "veszteség" fog érni ha a 650est választom és nem a 850et?
RTX 2080assal lenne használva
köszi szépen a válaszokat, feltéve ha kapok -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Hasonló árban van jobb választás (semmi extra, csak full hd és hdmi)?
[link]
Köszi![ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
jeni
félisten
válasz HELLAFLUSH #109894 üzenetére
gondolom ez a bolttól függ.
amúgy elvileg a csere darabra ugyan azok a feltételek vonatkoznak,kivéve ha eltér a típusa az előzőtől!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest