Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi14
tag
Sziasztok!
Vettem egy LG 27GL83A monitort.
Ez a mértékő ips glow mennyire jellemző?Tudom, hogy a képek nem adják teljesen vissza, hogy miylen. De engem eléggé elkeserített amit látok.Filmeknél még nem is zavar ott nem olyan feltűnő, de játékoknál eléggé.Olvasva a fórumot fel voltam készülve a glow-ra, de ennyire rosszra nem számítottam.
Mindezt 25-ös fényerőn produkálja.
[mintaképek]Mit gondoltok eláljak a vásárlástól? Lehet ennél rosszabbat kifogni?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
Üzleti előfizetők hirdetései
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged