-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz kutkut #10017 üzenetére
Nincs ehhez mit hozzátennem, nekem semmibe nem fáj, ha benevezel a 2011-es esztendőben is egy fasza kis TN-re, amikor már elérhető áron lehet IPS-t kapni. Mondom a Te döntésed és, hogy őszinte legyek abszolút indifferens nekem, hogy végül miért és melyiket veszed... Szóval engem nagyon nem kell ám meggyőznöd, hogy jó neked a sz@r is, Én csak azt mondom, hogy ennyiért már monitort is árulnak és szvsz nem tanácsos dolog amit csinálsz, aztán, hogy Te ezt hogy interpretálod le magadnak az már más tészta!
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- BestBuy ruhás topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest