Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Nokia 2700 -ról és a 2720 -ról mik a vélemények, tapasztalatok ?
-
tjb007
nagyúr
válasz
MZsoltee #17186 üzenetére
Nokia 2700
Független, 2 év garancia, Photo hall -ban most 24.900 Ft -
PiciKenny
senior tag
tudom átrágott téma..de mit mondtok Samsung s5320 vagy LG kp501 ?
esetleg pro kontra?Előre is köszönöm..vajon 7k val többet megéri rá szánni a samsungra? java telepítés most is olyan fos mint régen? zene lejátszó? film lejátszás?
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok!
Egy kérdésem lenne. A klasszikus milyen telefont vegyek?
Elvárások:
15-20k alatt legyen
használt is lehet
telefonálás és SMS küldés semmi más esetleg rádió, de akkor jack csati legyen hozzá
normális nem feltünő egyszerű és stílusos kinézet
lehetőleg ne kelljen sokat töltögetni heti 1-2
vodás sim menne bele.
Nokia és az Ericson preferált márka -
Sly Bp.
addikt
válasz
8nemesis8 #17175 üzenetére
Érintősben a legolcsóbb elfogadható szerintem az LG KS20 jelenleg 50 körül van de néha ki lehet fogni egy újat 40 körül is ez közel van a Samsunghoz árban a többi már nagyon nem! Nem érintősben pedig van egy jó pár csak nem tudom most melyikre gondoltál érintősre vagy simára
-
Sly Bp.
addikt
válasz
rep3at #17172 üzenetére
Mikor nekem volt kb 2 éve... Szeretett kiakadni (tehát lefagyott és aztán 1 perc után ment tovább) Aksija nem volt egy erőbajnok ha jól emlékszem napi töltésre szorult! Ja és volt olyan hogy az L billentyű beragadt és nem jött ki (szerintem ez tuti egyedi hiba)! De leginkább a pici fagyások zavartak!
-
Sly Bp.
addikt
válasz
8nemesis8 #17164 üzenetére
Olcsón ez van
nem jó de olcsó, napsütésben nem látni a kijelzőt bár sehol sem nagyon ahol van egy kis fény
A többi funkciójában sem magaslik ki... gyengus a kamera, kihangosítva is eléggé halk (ez akkor gáz ha messze vagy a telótól mert akkor nem hallod meg ha csörög). De az árát megéri
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Barátnőmnek kellene egy kis segítség.
Most akar telefont venni T-mobile-nál.
Előfizetéssel lesz.
Samsung s5230at nézte ki magának, mivel érintőképernyőset szeretne és ez beleesik az általa gondolt árkategóriába.Tudnátok esetleg jobbat mondani, ami jobb és nem kerül sokkal többet?
Vagy erről a telefonról véleményt!?Pro ,kontra? -
rep3at
őstag
Bocs hogy megint kérdezősködök de mi a véleményetek a Nokia 6220c és a Samsung i600 modellekről?
-
-
f.begbie
tag
válasz
Sly Bp. #17122 üzenetére
Gondolkozom rajta, csak kicsit nagy darab szegényke, meg picit drága is meg amoled kéne bele
Az a baj, hogy nem tudok dönteni. Mindenképpen vmilyen kompromisszumot kellene kötnöm, de nem akarok. Mérgemben, majdnem vettem egy arenat, ami sok szempontból jó döntés lenne de mégsem. i7110-et nem lehet kapni. N85-t nem vennék mert elég sokan panaszkodnak a meghibásodásokra, ami minimum hivatalos Nokia garit feltételezne, de annyit meg nem ér nekem. Az 5800 is jó lehetne végülis, ha nem hánynám el magam, ahányszor kézbe veszem. 100k körüli "olcsó" HTC-t se vennék mert annak sem látom értelmét. A következő kategória, meg már a 100k feletti telefonok lennének, de annyit meg nem szívesen adnék telefonért. i8910 esetleg HTC hero jók lennének csak drágák.
Még egy iphone is jó lenne, csak egyszerűen szégyen, hogy egy ennyire drága cuccba ennyire rossz kamerát tudnak rakni.
Aki erre tud vmi készüléket mondani nekem, az most szóljon!Aki meg csak a saját hülye ízlését akarja eladni másnak, az inkább hallgasson!
-
PiciKenny
senior tag
Szép jó estét
érdekelne mit gondoltok. SE K800i (39k) vagy LG Kp501 (32k)
Melyiket válasszam? nemtudok dönteni..
Igény: film,zene,cam annyira nem fontos..és persze az anyaminőség.
Kicsit soknak tartom a majd 40e ft-t még most is a k800inek..de hát ez van.
Előre is köszi a választ!esetleg más telefon max 39k ig ?
-
macikos
addikt
Sziasztok!
A kérdés egyszerű: Milyen Dual-SIM-es mobilok vannak (nem a kínai ócskákra gondolok)?
-
nokia n97ről vélemények? egy medimania s-es csomaggal gondoltam, de esetleg lehet hasonló tudású másik készüléket is ajánlani
-
sztara
aktív tag
n95 nem esik szét
2 éve semmi baja sincs. szoftveresen nem rossz. de elkellne már valami új
eddig szinte csak nokiám volt. de most, hogy samu is fejlődött. nem is keveset. nem tudom. megfogott. és ott az iphone
játékok terén nem rossz
akkor ott van az Lg az is feltört most. de ott is hiányzik a szoftveres ellátotottság.Nehéz a döntés
-
f.begbie
tag
max 60k
szétcsúsztatható
jó fényképező
jó zene
wifivan egyáltalán ilyen?
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Telefont szeretnék olyat amiben van wifi olyan 50-60ezer körül használtan,az érintősek közül a nokia 5800 és 5530-at néztem,melyik a jobb vétel?
Vagy az SE-ból a w995,c905-öt?
Érdekelne hogy mennyit birnak az akkumulátorok a típusoknál?
melyiknek a legjobb a wifi vevő része?
Tudom a nokiák jobban hackkelhetők lehet rátenni mindent,de fontos lenne a zene is mert sokat hallgatok azt is rajta....bár feláldoznám ha a másik jobb,milyen telefonra lenne érdemes váltanom?
Köszi
üdv -
Sztbeni
őstag
válasz
hercules999 #17102 üzenetére
Nokia 5800. Szerintem, bár az anyaga nem a legjobb, de azeintem jó.
-
-
f.begbie
tag
válasz
Szerintem se sokat gondolkozz ezen. Az 5800 jó árban van, jó is lehetne a symbian, de egyszerűen hányinger kézbe venni. Ráadásul kamerában és zenében is veri szerintem az LG. Max akkor érdemes elgondolkozni rajta, ha feltétlenül navigációra is használnád. Az SE meg szerintem labdába sem rúg ebben a mezőnyben.
-
f.begbie
tag
válasz
stvnppp #17070 üzenetére
Ilyen szempontból a pannon egy nagy szutyok. És szerintem simán reális, hogy most annyiért adják az 5800-át. Pl az én üzlei szuper extra + előfizetésemhez ugyan annyiért tudok telefont venni, mint bárki, aki megveszi a legolcsóbb előfizut. Sőtt nincs is csak egyetlen egy előfizetéses listájuk, amit egyébként kb hetente v. kéthetente "frissítenek" elvileg, és megtalálsz minden pannon boltban. Szerintem a neten is u. az van fent.
-
zack
nagyúr
válasz
hercules999 #17104 üzenetére
Jó döntés a 3 közül az LG...
-
hercules999
csendes tag
Hát igen. Az a gond mindegyikben más fogott meg. Egyikben az anyag felhasználás az érintő képernyő, másikban a kamera felbontás a harmadikban pedig a zene..nehéz választanom.de az lg-hez húzodok inkább.
-
Danny750
őstag
válasz
Attól függ ,hogy mi neked a legfontosabb egy telóban?(kamera,érintő,nyílt oprendszer,zene stb,minőség)
-
hercules999
csendes tag
Sziasztok!
Vélemény, melyik a legjobb? (LG Arena, SE C905, Nokia 5800
Nagyjából egyárban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest