Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
piki24
csendes tag
Uj telefont szeretnék venni,kinéztem a nokia 3110-est és a 3120-ast.
Vagy független vagy pannonos kéne.Árba pár ezerrel drágább a 3120-as (bár elég nagy a szorás árba melyikre mennyi garit adnak)annyival többet is ér? -
-
Orlin
addikt
hi!valaki tudna ajánlani telót max 50-60 ezerig bezárólag?beszart az lg-m...
THX! -
meroly
veterán
válasz
Sly Bp. #16983 üzenetére
Igen? Az komoly, egy éve mit nem adtam volna egy ukraine blackér....ááhhh.....
Most már tudom, hogy értelmetlen, azért van a 8800-m is vitrinben és egy 6230i-t használok helyette...
De szépségben még mindig mindent ver a 8800 silver edition.
Az egy másik kérdés hogy használatban meg egy 3310 is lealázza, dehát ez van. -
meroly
veterán
válasz
Sly Bp. #16976 üzenetére
Nekem az etalon a 8800 silver. Aztán mikor a sirocco megjelent, persze hogy azt akartam, vettem is egy feketét, de nem teteszett a sok folt és ujjlenyomat miatt, aztán gyors házcsere, de csak a fém részek ezüstre, a keret maradt fekete. Így pont úgy nézett ki mint a 8800, de valahogy mégse jött be. Eladtam, jó sokat buktam rajta....A silver még mindig megvan, vitrinben igaz, de megvan...
Evvan, izlések és pofonok. -
zack
nagyúr
válasz
f.begbie #16966 üzenetére
Nézd...a filmnézésbe minden jobb telcsi is 3-4 óra alatt lemerül. Szóval ne is várj olyat hogy egész nap töltés nélkül fogsz mozizni rajta.
Bog-ék nem hinném hogy 1 hétnél tovább nyúznának egy teszt modellt. Ez alatt kiderül a teló használatával kapcsolatos legtöbb tulajdonság. De nem minden.
Nem tudom a tesztben hogy használták. Lehet 100% fényerőn energiatakarékos funkciókat kilőve. Így persze hogy lemerül. Másnap meg mehetsz szemészetre mert a fényerő kiégeti a szemedet, annyira durva 100%-on. Ő kicsinek érzi a telepet ekkora tudáshoz, én meg nem. Sztem pont elég. Persze jobb lenne egy olyan aksi bele ami 1 hétig menne...de ezek teljesíthetetlen elvárások, és a méret rovására menne.
Az hogy Bog macerálta 1 hétig az okés. Sokat lehet buzerálni de hónapok elteltével már csak akkor fogsz hozzányúlni ha kell valamiért, és akkor nem lesz akarva-akaratlanul "macerálva".
Ma reggel vettem le töltőről 08h-kor...18p pofáztam ez eddig, és kb. 1h20p hallgattam max. hangerőn mp3-mat (motoron) több részletbe. A 3 egységből 1 egységet evett meg. Nem hinném hogy ez annyira rossz lenne. Az N95 már lemerült volna! -
f.begbie
tag
Őszintén szólva csak elolvastam kb mindent, ami az arenával kapcsolatos. De mondjuk a tesztjében is ezt írják:
"A hátlap alatt dolgozó akkumulátort kevésnek érzem ekkora tudáshoz. A durva felbontású kijelző sokat eszik, ráadásul a készüléket akaratlanul is macerálja az ember, ezért két napnál tovább sajnos nemigen húzza a telep."De ha te már régebb óta használod és elégedett vagy vele, akkor elhiszem.
Meg ugye nekem az átlagnál jobb akksira lenne szükségem, pont a sok zene és ilyesmik miatt. -
beci
őstag
Üdv.
Nokia 6500 slide,SE W705,SE T700.
Mindhárom t-mobilnál.Nem nagyon tudok dönteni.
6500 szép és fém,w705 elég okos az árához képest,t700 szép és fém. -
Sly Bp.
addikt
válasz
Sebaj Fóbiás #16952 üzenetére
SE W980, U800, KF750, F400...
-
Sly Bp.
addikt
válasz
szilvorium #16957 üzenetére
Nem!
-
szilvorium
csendes tag
Üdv,
A 6300 se viszi a 8gigás kártyát? -
Thibbie22
tag
válasz
Rolcomp #16953 üzenetére
Vodafone jellemzően beakciózza a telókat karácsony előtt. Jó példa erre a Samsung L700, ami tavaly 22k volt az ünnep előtt, aztán 27k...
Viszont január, február piaci szempontból mindig pang, ráadásul sok új teló lesz a Voda kínálatában.Javaslom, hogy várj ünnep utánig, tuti változik a kínálat és jönnek olcsóbb Nokia tapperek is!
-
Rolcomp
csendes tag
Sziasztok!
Vodafone előfizus vagyok és szerződéshosszabbítás előtt állok.... 30k alatt keresek telót, de nem tudok dönteni...eddig szinte csak SE mobiljaim voltak és nagyon meg is voltam velük elégedve de az olcsó érintőképernyős telók lázba hoztak...kérdésem, hogy a SE c510, t700 és a Samsung s5230 közül melyiket ajánljátok? (LG kp500 nem tetszik...) sok tesztet, tapasztalatot olvastam róluk de az érzések amiket kiváltottak annyira vegyesek, hogy nem sokat segítettek... vagy érdemes esetleg várni egy kicsit vmilyen új telóra/árcsökkenésre?
köszönöm
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
30-40K között mit javasoltok, ha újat akarok venni és nem előfizuval? Fontossági sorrendben erzeket kéen tudnia: mp3 (háttérben is), microSD, korrekt kijelző, normális képre képes fényképező, hülyeségektől mentes szoftver, és ha esetleg belefér akkor szép nagy táccsszkrín, bár gondolom ez ebben az árkategóriában elég necces. Sok én nokia után lett egy Samsungom, azóta határozottan ezt a márkát preferálom. De nem vagyok függő.
Üdv!
pl most nézem, tmobilnál LG KP502 37ezerért?? Akkor talán 40-ig mégiscsak kapok frankó telefont. (Már ha ez nem ócska és nem csak ez az egy van 40 alat.
)
-
Thibbie22
tag
válasz
Sugi89 #16857 üzenetére
Nekem az N95 sand volt olyan, hogy állandóan fagyott. Képes volt úgy újraindulni, hogy csak le volt téve az asztalra. Videózásról, netezésről nem is álmodhattam.
Már az eladásán gondolkoztam, mikor elővettem a dobozát és észrevettem, hogy gyárilag vodafone függő vót'...Matrica a dobcsin.
Használtan vettem és a forma azt csacsogta a buksimba, hogy gyári független. Na mondom... MadafakkaKerestem sima, szolgáltató független product code-ot, átírtam, majd rátoltam egy mezei szoftot, aztán sitty-sutty, abbamaradt a fagyás. Mit abbamaradt, soha nem fagyott többet.
Szal lehet, hogy az ilyen fagyós Noklerek suttyom GSM bolt ajándékai, akik angliában megvetetik a puccos kagylókat csövingerekkel, függetlenítik és tolják itthon 1000% haszonkulccsal. Ugyanis a fisendcsipsz falóknál előfizuval plö ingyen adnak N97-et.
-
sagit
veterán
sziasztok,
a minap írtam már ide, akkor lebeszéltetek egy kínai csodáról, akkor most úgy tenném fel a kérdést, hogy ki mit ajánl 40-50k közt
feltételek: tapiképernyő és wifi.... a többi hidegen hagy, előre is köszi
-
zack
nagyúr
válasz
sztomi89 #16940 üzenetére
Én Arena-t használok már Június óta. Sok zenemobilom volt már...többek között van az Arena mellett egy SE W910i-m is másodlagos telefonként használva.
Telefonálásra, zenehallgatásra, szerintem túlzások nélkül nagyon nincs jobb telefon az Arena-nál a piacon még 100-120k körül se! Filmnézés az szubjektív. Nagyon szép a képe, de konvertálni kell mert csak mp4-et játszik 720x480 felbontásban. DivX-et is viszi de jóval kissebb felbontásban. Én 1h alatt konvertálok át egy BluRay filmet 1500Kbit/s bitrátával ami pengeéles képet eredményez az Arena-n. A mérete egy filmnek 1,5-2Gb.
Ha ez a konvertálgatósdi megfelel, akkor nem is kérdés melyiket vedd. Az LG fémházas, karcálló kijelzővel, nagyon jól szól kihangosítva (van mély is), fülessel meg talán a jelenlegi összes modell között a legjobb, kapacitív a kijelzője amit kellemesebb nyomkodni érzésem szerint mint egy Samsung által használt rezisztív kijelzőt, amit nem érinteni kell hanem nyomni. A két telefon között ott van a szakadék hogy az egyik Symbian (nyilt OP rendszer), a másik S-Class UI (zárt OP rendszer). Akinek fontos a navigáció, és egyéb telepíthető progik az vegye az Omnia HD-t. Aki megvan ezek nélkül is, az jobban jár egy Arena-val amiből pont 2db-ot tud venni 1db I8910 HD árából, és ez nagyon nem mindegy. -
f.begbie
tag
válasz
sztomi89 #16940 üzenetére
Én Arenat, már vettem is volna, mert elég jó áron adják mostanság, de a gyenge akksi engem elbizonytalanított, mert pont olyasmire használnám, mint te. Zene, film + nekem még fontos, hogy normális kamera legyen benne. Sajnos a HD-ről nem sokat tudok, mert azért annyit nem adok telefonért, még akkor sem ha éppen most megtehetném. Egyébként meg talán a legnagyobb különbség,hogy a HD-n Symbian fut, az Arenan meg zárt rendszer, szóval ha sok programot, játékot, stb-t szeretnél telepítgetni, akkor a HD jobb választás szerintem.
-
sztomi89
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni LG KM900 Arena-n ill. Samsung I8910 HD között gondolkodok, a két teló között amennyire így keresgettem 30-40 Forintnyi differencia van. A kérdésem az lenne, h érdemes e több pénzt "beleölni" vagy nem feltétlen "muszáj"?
Felhasználását tekintve főleg telefonálás, zene hallgatás, film nézés stb. -
picur220
veterán
válasz
1StAssians #16933 üzenetére
Az SE-k 98%-a jó, de én nem vennék SE-t, vegyél inkább Nokiát, pl 6300, 5310. Úgy látom, csak a zene a fontos, mert nem írtál mást, és ekkor egyértelműen a Nokia 5310-et ajánlom! 3,5mm Jack a szutyok SE csati helyett, valamint szabványos microUSB csati, adnak hozzá adatkábelt és egy nem túl rossz fülest is, én a fülest azért lecserélném.
-
Sly Bp.
addikt
válasz
Rengeteg van ebből
És az összes SE tuja ezt!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
hát nrm hamisítvány mert volt szervizbe ellenőrizték t mobilos
csak hogy a bal oldala tök jó és a jobb meg lötyög az baj vigyem szervizbe? -
1StAssians
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy jó telefont ami mp3-mas bluetooth,usb és kb 20-40 rugó között van. De inkább Sonyericsson-t szeretnék venni mert mindig olyan telóm volt.
-
Sly Bp.
addikt
-
Sly Bp.
addikt
válasz
szilvorium #16921 üzenetére
Szerintem egy hányadék
de a KP502-őt nézd meg
mert olyanom még nem volt ezért nem tudom lehúzni!
-
Norbi21
senior tag
válasz
Ennyi pénzért szerintem nagyon megéri, meg úgyis ez a divat most
-
kaller1
veterán
válasz
Részemről pozitív csalódás a KP500,én ajánlanám.
-
törölt tag
válasz
Nem rossz teló a KP500, csak akinek van olyan az ismerettségi körömben, az azt mondja, hogy gyorsan megunta.
-
Sly Bp.
addikt
válasz
szilvorium #16919 üzenetére
Mindegyik ilyen lesz egy 8GB-os kártyával mert nem kezeli!
-
szilvorium
csendes tag
Jó lenne az is, csak volt már egy vodás full fekete valami Ákos-os limitált szériás....
És az borzalmas volt, mert volt, hogy kezelte a 8gigás kártyát, de volt, hogy nem,...
Lassú volt, és fagyott.....
Meg ha mondjuk a minden zeneszámra mentem, akkor 15-20mp volt, mire megnyitotta...
Ne tudom, hogy ez csak annak a hibája volt, vagy mindegyik ilyen... -
válasz
szilvorium #16912 üzenetére
Ővele van valami gond? Csakmert ilyen van az ismeretségi körben, olcsó, zenemobil, és tudja amit írsz
-
Sly Bp.
addikt
válasz
szilvorium #16912 üzenetére
6500 Slide (egy átalakítóval) 6220c szintén átalakítóval 5610-es több tippem nincs!
-
meroly
veterán
válasz
szilvorium #16915 üzenetére
Nokiához értek csak, az összes nokiát megnéztem a kategóriában, de ezt tűnt a legjobbnak...
-
meroly
veterán
válasz
szilvorium #16913 üzenetére
Neked kell a vodás ugye?
Nézted a Nokia 6730-at? Elvileg csak a voda forgalmazza és a nokia weboldala szerint elfogad 16GB-os kártyát is. Igaz csak 2,5-es jack van benne, de nem tűnik rossznak. Az ára sem, előfizuval 30. -
szilvorium
csendes tag
Most a motorola rokr e8-at nézem, arról vélemény? vagy valami más ötlet?
-
szilvorium
csendes tag
MOndjon nekem valaki könyörgöm egy olcsóbb de jó zenemobilt, ami elfogad 8gigás memkarit, és 3,5ös jackes és újonnan max 25-30 között mozog
-
Sztbeni
őstag
válasz
szilvorium #16901 üzenetére
Nem túl jó. Egy lassú, butított Symbiant tartalmaz. Annyi pénzből már E51-et veszel.
-
Algieba
őstag
válasz
Sly Bp. #16868 üzenetére
Találtam helyben eladó 5140-est. Még átgondolom, hogy vagy a kiütött K320-at teszem ki a poros, kormos fűtési szezonnak, vagy inkább a lemosható házas Nokiát. Ugyan kékfog nincs benne, de van benne infra, ami ugyan már idejét múlt technika, de nekem bőven jó. Tényleg kemény meló a fűtés, oda egy olyan teló kell, ami ha csörög, poros kézzel is nyugodtan felvehetem, nem megy bele a szutyok.
-
Sly Bp.
addikt
válasz
Szörnyű... Gagyi vacak az egész.
Siralmas
-
salival
aktív tag
válasz
nem egy bajnok az árszegmensében..
-
szilvorium
csendes tag
MOst találtam egy Z8-as motorolát...
Az milyen szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest