Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Én a SHARP XL-UR230H ajánlanám!
Itt egy képe,meg leírás róla:[link]Én karácsonyra kaptam,nagyon szépen szól (egy music center-hez képest persze) ,valamint nagyon sok mindent tud,AUX kimenete is van,USB olvasás (mappákat is beolvassa),faforgács hangszóró doboz.
Szép,eléggé erőteljes,dinamikusan szól,és mindeddig a hibákat messze elkerülte (ajánlom neki h így is maradjon)
Én főleg zenére,de elég gyakran zenére,meg játékra használom.Ami a legjobban meglepett h mien jó filmekre,a stereo-ja teljesen korrekt (megint csk egy mc-hez képest) a mélye is nagyon rendben van.Amit majd most a közeljövőben ki fogok használni az a Pre-Out kimenet lesz,veszek bele egy mélynomót,oszt hadd szóljon
Ha komolyabban érdekel írok még róla. -
mcs
veterán
Huhh, manapság szinte már mindegy, hogy milyet vesz az ember.
A többségben hasonló cd, és szinte azonos kazettamechanika található, na meg az RDS rádiótuner. Mondjuk hangminőség alapján Sony, és Panasonic valamivel jobb a többinél. LG, és Philips már felejtősebbek, nekem legalábbis volt az előbbivel egy szép kis incidensem, khm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest